Σέλευκας έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:06
Δημοκράτης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:03
Σέλευκας έγραψε: 18 Ιουν 2024, 13:00
ο ψωλομπούλης με τα καλικάντζαρα πανηγυρίζουν για την κονόμα με τα ναρκωτικά
Το ίδιο γίνεται και στην Ολλανδία και δεν μιλάει κανείς
Έχει φτάσει στο σημείο η χώρα να βγάζει ανακοινώσεις η αστυνομία να μην αγοράζουν οι τουρίστες κόκα από τυχαίους γιατί δεν ξέρουν την ποιότητα
Δεν ξέρω τι να πω για την υποκρισία της Δύσης σαυτό το θέμα. Δεν ξέρω τι κάνει η Ρωσία ή το Ιράν ή μάλλον ξέρω αλλά δεν το λέω για να κατακρίνω τη Δύση έναντι των άλλων. Αλλά όντως αυτές οι χώρες κάνουν επίσημα εμπόριο ναρκωτικών μεταναστών γυναικων παιδιων άγριας ζωής κλπ
καλά και η Ρωσία τίγκα στα ντρόγκια είναι, πιθανότατα να βάζει και εκεί το χεράκι της η κυβέρνηση
Αλλά στην Ευρώπη έχουμε πάει σε άλλο επίπεδο. Η πλάκα έιναι που τυπικά ο ολλανδικός νόμος απαγορεύει την παραγωγή και της διανομή καναβης
Αλλά για έναν μυστήριο λόγο τα "κόφι σοπς" έχουν μεγαλύτερες ποσότητες από τα 3 φυτά που επιτρέπει ο νόμος και λειτουργούν κανονικά.
Πας στα πιο κοινά κλαμπς για τους πλεμπαίους και οι κόκες στα μπάνια είναι μαζί με το σαπούνι κτλ
Ρε συ εδώ όταν η κυβέρνηση χάζεψε εντελώς και έκλεισε σχεδόν τα πάντα κράτησε τα "κόφι σοπς" ανοιχτά γιατί λέει έκρινε ότι την πρώτη φορά που τα έιχε κλείσει για κανένα μήνα "έκανε μεγάλο κακό στους χρήστες"