Οχι, δε βρίζουμε κανέναν αν δε μας πειράζει. Αλλά καλό είναι να τον παροτρύνουμε ν' αρχίσει να γυμνάζεται, τουλάχιστον.
Βασικά εγώ θα ενθάρρυνα κάποιον ν' "αποδεχτεί" όλο αυτό, μόνο αν τον μισούσα.
Οχι, δε βρίζουμε κανέναν αν δε μας πειράζει. Αλλά καλό είναι να τον παροτρύνουμε ν' αρχίσει να γυμνάζεται, τουλάχιστον.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τέτοιες παροτρύνσεις δέχεται η Μπάρκα από την αρχή του νήματος.Kauldron έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:14Οχι, δε βρίζουμε κανέναν αν δε μας πειράζει. Αλλά καλό είναι να τον παροτρύνουμε ν' αρχίσει να γυμνάζεται, τουλάχιστον.
Νομίζω ότι δεν είναι μίσος για τα παραπάνω κιλά γιατί είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των αντρών τα ψιλογουστάρει στο κρεββάτι αλλά αντίδραση για την υπεράσπιση που πέφτει από μιτούδες πλαστικές πανελίστριες, που το παίζουν υπεράνω.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:11κι αυτό παθογένεια είναι
το ζήτημα που εμένα με εξοργίζει είναι για ποιο λόγο κάποιος
επιλέγει να χαρακτηρίσει τόσο χυδαία έναν άνθρωπο με παραπάνω κιλά
για ποιο σκατά λόγο βγάζουν τόσο μίσος
Σου εξήγησα τί ισχύει για 'μενα.AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:15Τέτοιες παροτρύνσεις δέχεται η Μπάρκα από την αρχή του νήματος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
λιγότερο προσβλητικό από το να είναι θεόχοντρη και να πλασάρεται ως πρότυπο.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:06
το να την χαρακτηρίζεις εσύ φακλάνα, τί είναι; υγιές και σωστό;
σε αγανάκτισαν, ε;
Προσωπικά δεν την έχω παρακολουθήσει σαν πρόσωπο ή τη δουλειά της. Μόνο κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψη μου ότι έκανε μια πουστιά στη Καινούριου με ένα γκόμενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:10Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που να ανεβάζουν φωτο στο ίνστα, επειδή έχουν βαράγγεια επικοινωνιακή φρουραααααααά για μπακάπ;Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:03 Φαντάσου να πάρει κανένα κιλό η σύντροφος τους. Είτε από φαΐ, είτε από καμιά κορτιζόνη, θέμα υγειάς κτλ. Γενικα φαντάσου στη σύντροφο τους να αλλάξει κάτι από το πρότυπο τους. Τι απαξίωση έχει να φάει. Εκτός από φαΐ.
Σαφώς και μια υπέρβαρη γυναίκα μπορεί να είναι πιο ελκυστική από κάποια υστερική που μετράει θερμίδες αλλά το σίγουρο είναι ότι καμμία "ανώνυμη" δεν είναι τόσο ψωνισμένη όσο η Μπάρκα.
Της "έφαγε" τον πρώην.Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19Προσωπικά δεν την έχω παρακολουθήσει σαν πρόσωπο ή τη δουλειά της. Μόνο κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψη μου ότι έκανε μια πουστιά στη Καινούριου με ένα γκόμενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:10Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που να ανεβάζουν φωτο στο ίνστα, επειδή έχουν βαράγγεια επικοινωνιακή φρουραααααααά για μπακάπ;Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:03 Φαντάσου να πάρει κανένα κιλό η σύντροφος τους. Είτε από φαΐ, είτε από καμιά κορτιζόνη, θέμα υγειάς κτλ. Γενικα φαντάσου στη σύντροφο τους να αλλάξει κάτι από το πρότυπο τους. Τι απαξίωση έχει να φάει. Εκτός από φαΐ.
Σαφώς και μια υπέρβαρη γυναίκα μπορεί να είναι πιο ελκυστική από κάποια υστερική που μετράει θερμίδες αλλά το σίγουρο είναι ότι καμμία "ανώνυμη" δεν είναι τόσο ψωνισμένη όσο η Μπάρκα.
Αλλά αυτό που βλέπουμε πχ στο νήμα δεν είναι θέμα Μπάρκα. Είναι πως αντιμετωπίζουν το θέαμα κάποιοι άντρες. Οι οποίοι απο οτι συμπεραίνω από τη συμπεριφορά τους είναι πολύ παιδιά ρε φιλε. Πω πω.
Σαφώς και είναι θέμα "επωνυμίας" της Μπάρκα και γενικότερου κλίματος.Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19Προσωπικά δεν την έχω παρακολουθήσει σαν πρόσωπο ή τη δουλειά της. Μόνο κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψη μου ότι έκανε μια πουστιά στη Καινούριου με ένα γκόμενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:10Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που να ανεβάζουν φωτο στο ίνστα, επειδή έχουν βαράγγεια επικοινωνιακή φρουραααααααά για μπακάπ;Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:03 Φαντάσου να πάρει κανένα κιλό η σύντροφος τους. Είτε από φαΐ, είτε από καμιά κορτιζόνη, θέμα υγειάς κτλ. Γενικα φαντάσου στη σύντροφο τους να αλλάξει κάτι από το πρότυπο τους. Τι απαξίωση έχει να φάει. Εκτός από φαΐ.
Αλλά αυτό που βλέπουμε πχ στο νήμα δεν είναι θέμα Μπάρκα. Είναι πως αντιμετωπίζουν το θέαμα κάποιοι άντρες. Οι οποίοι απο οτι συμπεραίνω από τη συμπεριφορά τους είναι πολύ παιδιά ρε φιλε. Πω πω.
γιατί συνήθως δεν δίνουν βάση στο σέξι χοντρό σώμα τους, αλλά στο σέξι χοντρό πορτοφόλι τουςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19 Κατά τα άλλα, δεν σας κάνει εντύπωση, το ότι δεν παίζουν σέξυ υπέρβαροι άντρες στα σοσιαλμήντια;
Γιατί ρε παιδιά;
Δε ξέρω λεπτομέρειες. Κάπου είδα ότι ξεκατινιαζόταν.AlienWay έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:22Της "έφαγε" τον πρώην.Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19Προσωπικά δεν την έχω παρακολουθήσει σαν πρόσωπο ή τη δουλειά της. Μόνο κάποια στιγμή έπεσε στην αντίληψη μου ότι έκανε μια πουστιά στη Καινούριου με ένα γκόμενο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:10
Ξέρεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που να ανεβάζουν φωτο στο ίνστα, επειδή έχουν βαράγγεια επικοινωνιακή φρουραααααααά για μπακάπ;
Είναι μια μορφή παρότρυνσης.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:25 ξαναδιαβάστε το τόπικ από την αρχή να δείτε τί έχει ειπωθεί
φάλαινες, φακλάνες, ξύγκια, λίπη, σαβουρογάμηδες
όλα αυτά από την ανυσυχία μη μας επιβάλλουν νέα πρότυπα
σαν να δουλευόμαστε μου φαίνεται
Μπορεί να δουλεύουν στα bodyline και να ψαρεύουν πελάτες.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:25 ξαναδιαβάστε το τόπικ από την αρχή να δείτε τί έχει ειπωθεί
φάλαινες, φακλάνες, ξύγκια, λίπη, σαβουρογάμηδες
όλα αυτά από την ανυσυχία μη μας επιβάλλουν νέα πρότυπα
σαν να δουλευόμαστε μου φαίνεται
Μα και για τις Μπάρκες το ίδιο ισχύει. Η "επωνυμία" του συντρόφου, είναι πάντα σέξυ για τα σελίμπριτις ή γουναμπί σελέμπριτις. Αρσενικά ή θηλυκά.Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:22γιατί συνήθως δεν δίνουν βάση στο σέξι χοντρό σώμα τους, αλλά στο σέξι χοντρό πορτοφόλι τουςΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19 Κατά τα άλλα, δεν σας κάνει εντύπωση, το ότι δεν παίζουν σέξυ υπέρβαροι άντρες στα σοσιαλμήντια;
Γιατί ρε παιδιά;