Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ας είναι όσο χοντρή θέλει.
Γούστο της και καπέλο της
Να μην πάνε να μας το περάσουν όμως με το έτσι θέλω για ωραίο και φυσιολογικό.
Δηλαδή ότι δεν είναι ωραίο και φυσιολογικό στα δικά σου πρότυπα δε πρέπει να φωτογραφίζεται Γιατί;
Δεν είναι δικά μου πρότυπα.
Είναι τα βασικά για να είναι κάποιος υγιής,καλοστεκουμενος,αυτοεξυπηρετουμενος κλπ κλπ.
οι φακλάνες που μοστράρουν κιόλας τα πάχη τους ως in, βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο από άποψη υγείας. Όχι αισθητικής.
για τον ίδιο λόγο που θέλει κράξιμο κάποιος που μοστράρει ως πρότυπο κλπ μια κοπέλα 1.70 και 32 κιλά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Να μιλήσουμε κάποια στιγμή και για το πρότυπο που περνάνε κάτι σφίχτες και πάνε στα γυμναστήρια και κουμπώνουν πρωτεΐνες, ενέσεις κτλ για να κάνουν γραμμώσεις. Σε άλλο νήμα όμως, όχι εδώ.
Δηλαδή ότι δεν είναι ωραίο και φυσιολογικό στα δικά σου πρότυπα δε πρέπει να φωτογραφίζεται Γιατί;
Είναι τα βασικά για να είναι κάποιος υγιής,καλοστεκουμενος,αυτοεξυπηρετουμενος κλπ κλπ.
οι φακλάνες που μοστράρουν κιόλας τα πάχη τους ως in, βλάπτουν το κοινωνικό σύνολο από άποψη υγείας. Όχι αισθητικής.
για τον ίδιο λόγο που θέλει κράξιμο κάποιος που μοστράρει ως πρότυπο κλπ μια κοπέλα 1.70 και 32 κιλά.
Η αισθητική είναι το τελευταίο,αν και παίζει τον ρόλο της και αυτή.
Γι αυτό και έγραψα πρώτο την υγεία.
Επίσης πολύ σωστά ανέφερες ότι εξίσου αρρωστημένο είναι και το καχεκτικό πρότυπο.
Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 19:16
Να μιλήσουμε κάποια στιγμή και για το πρότυπο που περνάνε κάτι σφίχτες και πάνε στα γυμναστήρια και κουμπώνουν πρωτεΐνες, ενέσεις κτλ για να κάνουν γραμμώσεις. Σε άλλο νήμα όμως, όχι εδώ.
Μαζί σου.
Είπαμε εμείς ότι αυτό είναι σωστό και υγιές;
Α μωρέ πες ότι αγχώθηκες μη δεν ειναι υγιής η κοπέλα. Γιατί οπως τα περιέγραφες είναι σαν να μη σου άρεσει η εικόνα. Σε παρεξήγησα γλυκούλη.
Αν δεν καταλαβαίνεις τι γράφουμε δεν φταίω εγώ.
Η αλήθεια είναι ότι οταν αναφέρεστε στην εξωτερική εμφάνιση μου είναι δύσκολο να αντιληφθώ οτι ενδιαφέρεστε πόσο χοληστερίνη έχει.. Εν τω μεταξύ η αντίδραση σας πραγματικά λες και σχόλασε το Α3 από το Λύκειο του Χαβαλέ