!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλοκαιρινά αθλητικά ρούχα (όχι σορτς)
- Dwarven Blacksmith
Καλοκαιρινά αθλητικά ρούχα (όχι σορτς)
Είδα κάτι αυτή την περιγραφή ως προαπαιτούμενο και αναρωτιέμαι τι σημαίνει. Οκ, όχι σορτς για να μη γδαρθείς, so far so good.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η εναλλακτική. Οι φόρμες θα είναι πολύ ζεστές για καλοκαίρι, σωστά; Οπότε τι μένει; Εικόνες λινκ κλπ θα εκτιμηθούν.
Αλλά δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η εναλλακτική. Οι φόρμες θα είναι πολύ ζεστές για καλοκαίρι, σωστά; Οπότε τι μένει; Εικόνες λινκ κλπ θα εκτιμηθούν.
- Καραμελίτσα
Re: Καλοκαιρινά αθλητικά ρούχα (όχι σορτς)
Παλιότερα ήταν αρκετά διαδομένα τα σορτς και οι φόρμες με διχτάκι από μέσα, που ήταν ιδανικά για καλοκαίρι. Όσο και να ίδρωνες, δεν κόλλαγαν στο δέρμα και ο αέρας κυκλοφορούσε καλύτερα. Τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί, δεν μπορώ να βρω πουθενά. Προφανώς οι κωλοεταιρείες αποφάσισαν ότι δεν συνέφερε το κόστος.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Για αθλητικά δε ξέρω νάνε αλλά γενικά για καλοκαίρι τα λινά γαμάνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λινά και σαλβάρια, κυρίως.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Aμα βγω τώρα έξω για περπάτημα θα φορέσω βερμούδα ή κανα nike dry fit shorts (αυτά τα φοράω και μεσα στο σπίτι, δεν ποτιζουνε ιδρώτα), σιγά μη φορέσω πανταλόνι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 16 Ιουν 2024, 16:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Το νορμάλ είναι αυτό.Αλιόσα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:23 Aμα βγω τώρα έξω για περπάτημα θα φορέσω βερμούδα ή κανα nike dry fit shorts, σιγά μη φορέσω πανταλόνι.
Επικίνδυνοι όσοι κυκλοφορούν με χειμωνιατικα (μακρυμάνικα/παντελόνια) μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Αν είχαμε σωστή αστυνομία, θα τους σταματούσε για έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων.
- Cecily Anne
Βάλε αθλητική βερμούδα μέχρι το γόνατο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Τελικά κανείς δεν ακολούθησε τις οδηγίες (not surprised), εγώ όμως αγόρασα ένα αντιανεμικο παντελόνι της Under Armor το οποίο γαμαει μπορώ να πω.
Όταν μεγαλώσεις, θα βάλεις και συ μακριά παντελόνια, δικέ μου.vantono έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:26Το νορμάλ είναι αυτό.Αλιόσα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:23 Aμα βγω τώρα έξω για περπάτημα θα φορέσω βερμούδα ή κανα nike dry fit shorts, σιγά μη φορέσω πανταλόνι.
Επικίνδυνοι όσοι κυκλοφορούν με χειμωνιατικα (μακρυμάνικα/παντελόνια) μέσα στο κατακαλόκαιρο.
Αν είχαμε σωστή αστυνομία, θα τους σταματούσε για έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων.
Μέχρι τότε, θα αρκείσαι στα κοντά που σου φέρνει ο νονός.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Για τι είδους περίσταση είναι το προαπαιτούμενο dress code, τύπε;Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Ιουν 2024, 15:20 Είδα κάτι αυτή την περιγραφή ως προαπαιτούμενο και αναρωτιέμαι τι σημαίνει. Οκ, όχι σορτς για να μη γδαρθείς, so far so good.
Dein Herz, meine Gier
- vantono
Έχω κάτι τέτοια jack&jones που έχουν και τσέπες τύπου cargo πάνω. Ωραίο λεπτό ύφασμα ό,τι πρέπει για άνοιξη και πρώιμο καλοκαιράκι. Εγώ που δεν είμαι κρυουλιάρης μια χαρά τα φοράω και χειμώνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:36 Τελικά κανείς δεν ακολούθησε τις οδηγίες (not surprised), εγώ όμως αγόρασα ένα αντιανεμικο παντελόνι της Under Armor το οποίο γαμαει μπορώ να πω.
Σε άλλους μπορεί να μην τους αρκεί και να κρυώνουν.
- kongrosian
εγώ στη δουλειά φοράω καλοκαιρινές φόρμες. λεπτό ύφασμα. μπαμπάκι.
προσπαθώ να βρω και καμιά λινή παντελόνα, με λάστιχο στη μέση, σαν αυτές που φοράγαμε στα 90s, στο νούμερό μου, αλλά δυσκολεύουμαι.
προσπαθώ να βρω και καμιά λινή παντελόνα, με λάστιχο στη μέση, σαν αυτές που φοράγαμε στα 90s, στο νούμερό μου, αλλά δυσκολεύουμαι.
Είμαι αραχτός σε νησιωτικό μπαλκόνι για την αεροθεραπεια μου, λινό παντελόνι χωρίς τοπ και σε διαβάζωsys3x έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:18 Για αθλητικά δε ξέρω νάνε αλλά γενικά για καλοκαίρι τα λινά γαμάνε.
(Ως και απάντηση στο "πες μου πού είσαι τώρα και τι κανjεις" τέλος!)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Γιατί, δεν υπάρχει αντίστοιχο κινεζικό, φίρμα Andre Amour ή παρόμοιο?Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:36 Τελικά κανείς δεν ακολούθησε τις οδηγίες (not surprised), εγώ όμως αγόρασα ένα αντιανεμικο παντελόνι της Under Armor το οποίο γαμαει μπορώ να πω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".