!!! DEVELOPMENT MODE !!!

''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: ''Λυρα'' εκατο ο γνωστος ποινικολογος που πλακωσε στο ξυλο την συζυγο του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:01
Otto Weininger έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:42 Αν ..σου κλέψω το πορτοφόλι, αλλά εσύ με συγχωρέσεις και δεν μου κάνεις μήνυση, θα πρέπει το κράτος να επεμβαίνει αυτοκόλλητα;
Και ο άλλος υπέγραψε χαρτί ότι επιτρέπει να τον σκοτώσουν και να τον φάνε, αλλά τους συλλαβανε.
Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καταλάβει πως είπε βλακεία. Πιο πιθανό να μην θέλει να το παραδεχτεί.
Αν σε χτυπήσει το παιδί σου ή ο αδερφός σου , δεν έχεις το δικαίωμα να μην κινηθείς νομικά εναντίον του;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Εσύ ναι, εγώ για το κράτος μίλησα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να μην μηνύσεις ούτε τον Χίτλερ.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:02
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:00

Και ο άλλος υπέγραψε χαρτί ότι επιτρέπει να τον σκοτώσουν και να τον φάνε, αλλά τους συλλαβανε.
Δεν μιλάμε για φόνο
Άρα απλά εσύ βάζεις το όριο πιο πέρα, δεν αρνείσαι την ύπαρξή του.

Για τον ακρωτηριασμό τι γνώμη έχεις;
Αν με τραυματίσει το παιδί μου , δεν έχω το δικαίωμα να μην θέλω να τιμωρηθεί νομικά;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Αν είναι ανήλικο φαντάζομαι είναι πολύ πιο ήπια τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Σπύρος
Phorum.gr user: Σπυρος1
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπύρος »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:35 Βασικά ΔΕΝ τον υπερασπίζομαι, ούτε εγκρίνω την πράξη του
Απλά ΔΕΝ αναγνωρίζω στην κρατική εξουσία το δικαίωμα να επεμβαίνει δικαστικά στις διαπροσωπικές μου σχέσεις ειδικά μέσα στην οικογένεια μου την στιγμή που καμένα από τα μέλη αυτής της οικογένειας ΔΕΝ το επιθυμεί (δεν κάνει μήνυση)
Μπορεί η γυναίκα μου να με δειρει ή προσπαθήσει να με σκοτώσει, αλλά εγώ θέλω να την συγχώρεσω για δικούς μου λόγους κσι να μην κινηθω δικαστικά
Δεν έχω το δικαίωμα;

Νταβστζη στις διαπροσωπικές σχέσεις μου έχουμε βάλει την κρατική εξουσία;
Αν η εξουσία πάρει χαμπάρι ότι υπήρξε ξυλοδαρμός τότε δεν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Σπύρος έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:13
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:35 Βασικά ΔΕΝ τον υπερασπίζομαι, ούτε εγκρίνω την πράξη του
Απλά ΔΕΝ αναγνωρίζω στην κρατική εξουσία το δικαίωμα να επεμβαίνει δικαστικά στις διαπροσωπικές μου σχέσεις ειδικά μέσα στην οικογένεια μου την στιγμή που καμένα από τα μέλη αυτής της οικογένειας ΔΕΝ το επιθυμεί (δεν κάνει μήνυση)
Μπορεί η γυναίκα μου να με δειρει ή προσπαθήσει να με σκοτώσει, αλλά εγώ θέλω να την συγχώρεσω για δικούς μου λόγους κσι να μην κινηθω δικαστικά
Δεν έχω το δικαίωμα;

Αν η εξουσία πάρει χαμπάρι ότι υπήρξε ξυλοδαρμός τότε δεν πρόκειται για διαπροσωπικές σχέσεις.
Θεωρώ πάντως ότι έχω το δικαίωμα να μην κινηθω δικαστικά σε δικό μου οικογένειακο ή και φιλικό πρόσωπο εάν δεν το επιθυμώ, ακόμη και εάν υποστω ξυλοδαρμό από αυτό
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:04

Δεν μιλάμε για φόνο

Αν με τραυματίσει το παιδί μου , δεν έχω το δικαίωμα να μην θέλω να τιμωρηθεί νομικά;
Για το παιδι σου δεν ξερω, αλλα για τον σκυλο σου σίγουρα οχι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:15 Θεωρώ πάντως ότι έχω το δικαίωμα να μην κινηθω δικαστικά σε δικό μου οικογένειακο ή και φιλικό πρόσωπο εάν δεν το επιθυμώ, ακόμη και εάν υποστω ξυλοδαρμό από αυτό
Κουράζεις. Είπαμε ότι κανένας δεν σε υποχρεώνει να κάνεις μήνυση ακόμα και αν ο επιτιθέμενος σκοτώσει τον μισό πλανήτη. ΑΛΛΟ τι κάνει το κράτος.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

Λύτρα εκατό.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:03
Green Dragon έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:01

Δεν είμαι σίγουρος ότι δεν έχει καταλάβει πως είπε βλακεία. Πιο πιθανό να μην θέλει να το παραδεχτεί.
Αν σε χτυπήσει το παιδί σου ή ο αδερφός σου , δεν έχεις το δικαίωμα να μην κινηθείς νομικά εναντίον του;

Όχι. Γιατί αύριο μεθαύριο θα χτυπήσει κάποιον άλλον. Δεν θα αφήσουμε τους νόμους στην διακριτική ευχέρεια της προβληματικής σου οικογένειας
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:04

Δεν μιλάμε για φόνο

Έχεις το δικαίωμα να μην κινηθείς εσύ νομικά εναντίων του. Αλλά από την στιγμή που τραυμάτισε άτομο, θα δικαστεί.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:15
Σπύρος έγραψε: 16 Ιουν 2024, 17:13
Δεν έχω το δικαίωμα;

Θεωρώ πάντως ότι έχω το δικαίωμα να μην κινηθω δικαστικά σε δικό μου οικογένειακο ή και φιλικό πρόσωπο εάν δεν το επιθυμώ, ακόμη και εάν υποστω ξυλοδαρμό από αυτό
Δηλαδή, τύπε, αν σου γαμήσω στο ξύλο, αλλά και κυριολεκτικά, όλο το ενήλικο σόι σου, αλλά εσείς δεν θέλετε να μου κάνετε μήνυση, επειδή ανήκετε σε κάποια περίεργη σέχτα που δεν γουστάρει τις μηνύσεις ή επειδή φοβάστε τις συνέπειες (μην σας ξαναγαμήσω δηλαδή), όλα καλά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Feindflug την 16 Ιουν 2024, 18:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

Aitwlos έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:03
Το τρολλ της ΝΔ πάντως κάποια στιγμή πρέπει να το γνωρίσουμε. Τι λες;
Ο Άδωνις δεν είναι;
Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας »

GoBzi έγραψε: 16 Ιουν 2024, 18:19
Aitwlos έγραψε: 16 Ιουν 2024, 16:03
Το τρολλ της ΝΔ πάντως κάποια στιγμή πρέπει να το γνωρίσουμε. Τι λες;
Ο Άδωνις δεν είναι;
ο Άδωνις είναι υπερβολικά μεγάλο ψώνιο για να γράφει οτιδήποτε ανώνυμα, επίσης δεν έχει αίσθημα ντροπής ώστε να ντρέπεται να γράφει με το όνομά του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 16 Ιουν 2024, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”