!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Oι θηλυκότητες, οι προσφύγισσες και τα λοατκι@+ υποκείμενα απέναντι στην έμφυλη βία.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Δεν Είμαι Φασίστας

Re: Oι θηλυκότητες, οι προσφύγισσες και τα λοατκι@+ υποκείμενα απέναντι στην έμφυλη βία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 12:13Οκ, μια και το θέτεις έτσι, θα επιχειρήσω μια εξήγηση με το δικό σου σκεπτικό.

Το ότι βρίσκεις γελοία τα λοατκια άτομα, πρέπει να σε προβληματίσει. Κράζεις άρα θαυμάζεις.

Κάτι τέτοιο δεν ισχυρίζεσαι; :lol:
είμαι σίγουρος ότι μεταξύ των τροφίμων του ιδρύματος, αυτό θεωρείται λογική δημοσίευση
Rakomelofronas έγραψε:Το πρώτο αναφέρεται στα αποπάνω συνομιλητικά, το δεύτερο σε άτομα που ασχολούνται με τέτοια θέματα γενικά και βγάζουν εκδικητικότητα ή έχουν μανία καταδίωξης που δεν βασίζεται καν σε κάποια δική τους τραυματική εμπειρία ή πετάνε υπονοούμενα ότι όποιο διαφωνεί μάλλον νιώθει άβολα με τη cis hetero ταυτότητά του ή δεν είναι καν cis hetero (πχ περίπτωση Βαλιανάτου που προσπαθεί να εκθέσει πολιτικά αντίπαλα μιλώντας για την ερωτική τους ζωή). Επίσης, είναι αρνητική διάκριση να αποκαλούμε "πουστιά", λέξη συνδεδεμένη με ομοφυλόφιλα, αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως υποκρισία.
Εντάξει λοιπόν, ας είμαστε φιλικοί μόνο με τα άτομα που είναι "αποπάνω συνομιλητικά".

Τώρα όμως το ποιός έχει "αβάσιμη μανία καταδίωξης" δεν τον γνωρίζεις εσύ διότι δεν ξέρεις κανέναν που να χρησιμοποιεί τον όρο λοατκι@+ σε μη-ειρωνικό κόντεξτ.

Δηλαδή, ναι, είναι γελοίο το να έχει κάποιος παπάκι (@) στον σεξουαλικό του προσδιορισμό αλλά αν είμαστε ειλικρινής πρέπει να πούμε πως δεν έχετε καμμία ιδέα για αυτά τα άτομα, πως μεγαλώσαν, πως τους φέρθηκε η οικογένεια τους, ο περίγυρος, η κοινωνία συνολικά, τι απειλές και τι βία αντιμετώπισαν στη ζωή τους κλπ κλπ έτσι ώστε να κατέληξουν εκεί που κατέληξαν.

Επισης δε σας νοιαζει να μάθετε, αλλά είστε ικανοποιημένοι να κουτσουμπολεύετε και να χαχανίζετε. Επειδή είναι τζάμπα, υποθέτω.

(inb4 "μα μα μα έχω gay φίλους")
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Oι θηλυκότητες, οι προσφύγισσες και τα λοατκι@+ υποκείμενα απέναντι στην έμφυλη βία.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:06

Δηλαδή, ναι, είναι γελοίο το να έχει κάποιος παπάκι (@) στον σεξουαλικό του προσδιορισμό αλλά αν είμαστε ειλικρινής πρέπει να πούμε πως δεν έχετε καμμία ιδέα για αυτά τα άτομα, πως μεγαλώσαν, πως τους φέρθηκε η οικογένεια τους, ο περίγυρος, η κοινωνία συνολικά, τι απειλές και τι βία αντιμετώπισαν στη ζωή τους κλπ κλπ έτσι ώστε να κατέληξουν εκεί που κατέληξαν.
Μα κι εσύ γελοία τα χαρακτήρισες.
Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:06 Προσωπικά βρίσκω τα ΛΑΟΤΚΙ@#$%^ εξίσου γελοία αλλά αντιλαμβάνομαι ότι έχουν μικρή σημασία στην πολιτική και στη κοινωνία μας. Είναι τόσο μικρή που δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.
Αυτό που δεν μας είπες είναι αν αυτός ο χαρακτηρισμός προέκυψε μετά από την ενδελεχή έρευνα που έκανες εσύ γι' αυτά τα άτομα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Δεν Είμαι Φασίστας έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:06
Rakomelofronas έγραψε:Το πρώτο αναφέρεται στα αποπάνω συνομιλητικά, το δεύτερο σε άτομα που ασχολούνται με τέτοια θέματα γενικά και βγάζουν εκδικητικότητα ή έχουν μανία καταδίωξης που δεν βασίζεται καν σε κάποια δική τους τραυματική εμπειρία ή πετάνε υπονοούμενα ότι όποιο διαφωνεί μάλλον νιώθει άβολα με τη cis hetero ταυτότητά του ή δεν είναι καν cis hetero (πχ περίπτωση Βαλιανάτου που προσπαθεί να εκθέσει πολιτικά αντίπαλα μιλώντας για την ερωτική τους ζωή). Επίσης, είναι αρνητική διάκριση να αποκαλούμε "πουστιά", λέξη συνδεδεμένη με ομοφυλόφιλα, αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως υποκρισία.
Εντάξει λοιπόν, ας είμαστε φιλικοί μόνο με τα άτομα που είναι "αποπάνω συνομιλητικά".

Τώρα όμως το ποιός έχει "αβάσιμη μανία καταδίωξης" δεν τον γνωρίζεις εσύ διότι δεν ξέρεις κανέναν που να χρησιμοποιεί τον όρο λοατκι@+ σε μη-ειρωνικό κόντεξτ.

Επισης δε σας νοιαζει να μάθετε, αλλά είστε ικανοποιημένοι να κουτσουμπολεύετε και να χαχανίζετε. Επειδή είναι τζάμπα, υποθέτω.

(inb4 "μα μα μα έχω gay φίλους")
Προβάλλεις στα γραφόμενά μου πράγματα που ίσως νομίζεις ότι έχεις δει αλλού, ενώ στην πραγματικότητα βλέπω ότι δεν κάνεις κανένα σχετικό σχόλιο, θετικό ή αρνητικό. Πουθενά δεν μίλησα για ζωές, μόνο για ορολογία. Για κάποιον λόγο φαίνεται να πιστεύεις ότι, εφόσον βρίσκω γελοίο το παπάκι και το ακρωνύμιου ανοιχτού τύπου, βρίσκω γελοία και τα άτομα που κάποια ακαδημαϊκά - ακτιβιστικά προσπαθούν με γελοίο τρόπο να περιγράψουν ή μάλλον να "συμπεριλάβουν" και να "κάνουν ορατά". Αντίθετα εσύ από την αρχή ξεκίνησες να λες για σταυροφορίες και π@@στιές και τώρα το συνεχίζεις με χάχανα. Ελπίζω όσα έχουν τέτοια συμπεριφορά να την αλλάξουν αλλιώς θα είναι πάντα κάτι χλιαρά, ούτε τρολ ούτε συνομιλητικά, που θα διαφωνούν με δεξιά μόνο για να διαφωνούν.

Δεν έχω ούτε ένα φιλικό που να ξέρω και ταυτόχρονα να ξέρει ότι ξέρω ότι είναι αλλοσεξουαλικό ή αλλοφυλικό. Επίσης, δεν έχω πάει ποτέ στην Ιαπωνία αλλά μιλάω γι' αυτήν. Επίσης, εμείς οι δύο δεν γνωριζόμαστε αλλά μιλάμε το ένα για το άλλο. Τα "δεν ξέρεις επειδή διαφέρεις" της ταυτοτικής πολιτικής ήδη χρησιμοποιούνται και από φασιστικά.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

argouen έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:19 Εικόνα
:smt005:
Είναι πραγματικό ή φωτοσοπιά;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

ST48410 έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:36
Γιατί να είναι φωτοσοπια;
Αυτή είναι και η μεγάλη ένσταση που έβαλε η αριστερά από το 60 απέναντι στα κινήματα διεκδίκησης (φεμινιστικό, δικαιώματα ομοφυλοφιλων κλπ)
Ότι όταν εξασφαλιστεί ένα μίνιμουμ δικαιωμάτων το υποκείμενο επανέρχεται στην πρότερη ταξική του θέση, άρα δεν είναι α πριορι σύμμαχος.
Γιατί αυτό έβαλε το ζήτημα της ανατροπής του συστήματος ως προϋπόθεση λύσης όλων των προβλημάτων.

Έλεγε δηλαδή ότι δικαίως διαμαρτύρεστε για την καταπίεση των δικαιωμάτων σας, αλλά όταν έρθει η Δευτέρα Προλεταριακή Παρουσία δεν θα υπάρχει εμφυλη καταπίεση

Οι νεοσταλινικοι από μέσα τους προσθέτουν ότι εκείνη την Ημέρα δεν θα υπάρχουν και αδερφές γιατί θα τους στείλουμε στα Γκουλάγκ, αλλά δεν το λένε φωναχτά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Πάντως, γενικά μιλώντας, το νέο κύμα των φεμινιστριών δεν διαφέρει και πολύ από τις θεούσες. :)
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Beria έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:15 Οι νεοσταλινικοι από μέσα τους προσθέτουν ότι εκείνη την Ημέρα δεν θα υπάρχουν και αδερφές γιατί θα τους στείλουμε στα Γκουλάγκ, αλλά δεν το λένε φωναχτά
:smt005: :smt005:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Beria έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:15
ST48410 έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:36
Γιατί να είναι φωτοσοπια;
Αυτή είναι και η μεγάλη ένσταση που έβαλε η αριστερά από το 60 απέναντι στα κινήματα διεκδίκησης (φεμινιστικό, δικαιώματα ομοφυλοφιλων κλπ)
Ότι όταν εξασφαλιστεί ένα μίνιμουμ δικαιωμάτων το υποκείμενο επανέρχεται στην πρότερη ταξική του θέση, άρα δεν είναι α πριορι σύμμαχος.
Γιατί αυτό έβαλε το ζήτημα της ανατροπής του συστήματος ως προϋπόθεση λύσης όλων των προβλημάτων.

Έλεγε δηλαδή ότι δικαίως διαμαρτύρεστε για την καταπίεση των δικαιωμάτων σας, αλλά όταν έρθει η Δευτέρα Προλεταριακή Παρουσία δεν θα υπάρχει εμφυλη καταπίεση

Οι νεοσταλινικοι από μέσα τους προσθέτουν ότι εκείνη την Ημέρα δεν θα υπάρχουν και αδερφές γιατί θα τους στείλουμε στα Γκουλάγκ, αλλά δεν το λένε φωναχτά
Αν είναι πραγματική φωτογραφία και εγκλωβίζονται ιδεολογικά με αυτό τον τρόπο σε συνδυασμό με αυτό που έγραψε ο Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης για τα "παραβιαστικά βλεμματα" τότε υπάρχει χοντρό πρόβλημα. Παίρνουν στο λαιμό τους και ανθρώπους που θα τύγχαναν ευνοϊκότερης ματιάς από την κοινωνία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:19 Πάντως, γενικά μιλώντας, το νέο κύμα των φεμινιστριών δεν διαφέρει και πολύ από τις θεούσες. :)
:lol:

Ε ναι, σε λίγο θα θεωρείται φεμινιστική πρόταση και η οικειοθελής αγορά ζώνης αγνότητας.

Νο πασαράν, αγροίκοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:24
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:19 Πάντως, γενικά μιλώντας, το νέο κύμα των φεμινιστριών δεν διαφέρει και πολύ από τις θεούσες. :)

Ε ναι, σε λίγο θα θεωρείται φεμινιστική πρόταση και η οικειοθελής αγορά ζώνης αγνότητας.

Νο πασαράν, αγροίκοι.
Κάθε φορά που μου αρέσει κάποια και θέλω να την φλερτάρω, αναρωτιέμαι αν θα κατηγορηθώ για "παραβιαστικό βλέμμα" και λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, ειδικά όταν εκστομίζω την φρικώδη ατάκα, "Γεια σου! Είμαι ο Γιάννης!" :lol:
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:29
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 15:24

Νο πασαράν, αγροίκοι.
Κάθε φορά που μου αρέσει κάποια και θέλω να την φλερτάρω, αναρωτιέμαι αν θα κατηγορηθώ για "παραβιαστικό βλέμμα" και λεκτική σεξουαλική παρενόχληση, ειδικά όταν εκστομίζω την φρικώδη ατάκα, "Γεια σου! Είμαι ο Γιάννης!" :lol:

Έχουμε πατριαρχική γλώσσα βρε.

Αν πεις ""Γεια σου! Είμαι το Γιάννη!" για να είσαι φεμινιστικώς ορθός μπορεί να φας πόρτα, αν πέσεις σε άτομο που το ζώδιο του λέει ότι σήμερα ευνοείται η θηλυκή έκφραση του φύλου.

Και τώρα σκέφτηκα επιχειρηματική πρόταση. Ταρώ γι' αυτές τις περιπτώσεις. Σήμερα ευνοείται το τζέισον, αύριο και μεθαύριο το αντιγόνη κλπ
Θα βγαίνει και μηνιαίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν Είμαι Φασίστας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δεν Είμαι Φασίστας »

Rakomelofronas έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:29Για κάποιον λόγο φαίνεται να πιστεύεις ότι, εφόσον βρίσκω γελοίο το παπάκι και το ακρωνύμιου ανοιχτού τύπου, βρίσκω γελοία και τα άτομα που κάποια ακαδημαϊκά - ακτιβιστικά προσπαθούν με γελοίο τρόπο να περιγράψουν ή μάλλον να "συμπεριλάβουν" και να "κάνουν ορατά".
Κοντά είσαι. Εγώ θα το έθετα έτσι: Θεωρείς ότι τέτοια άτομα έχουν κάποια "μανία καταδίωξης" και όλα τα άλλα που έγραψες. Εξ' ού και η απάντηση μου.
Rakomelofronas έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 14:29Δεν έχω ούτε ένα φιλικό που να ξέρω και ταυτόχρονα να ξέρει ότι ξέρω ότι είναι αλλοσεξουαλικό ή αλλοφυλικό. Επίσης, δεν έχω πάει ποτέ στην Ιαπωνία αλλά μιλάω γι' αυτήν. Επίσης, εμείς οι δύο δεν γνωριζόμαστε αλλά μιλάμε το ένα για το άλλο. Τα "δεν ξέρεις επειδή διαφέρεις" της ταυτοτικής πολιτικής ήδη χρησιμοποιούνται και από φασιστικά.
Γενικά πιστεύω στο ρητό "αμα δεν ξες μη μιλάς". Μόνο κακό κάνεις έτσι.

Τις πιο πολλές φορές, αυτά πο συζητάτε απλά δεν υπάρχουν. Ή μάλλον, υπάρχουν μόνο στη φαντασία ορισμένων.

Μιλάω για τον διαχρονικό τρόμο των νοικοκυραίων μπροστά σε έναν κόσμο που αλλάζει. Το βλέπεις και σε αυτό το νήμα. Και όλα βασίζονται σε ανύπαρκτα δεδομένα (ξεκινώντας από ακτιβισμό που δεν υπάρχει και φτάνοντας σε παρανοϊκές θεωρίες συνομωσίας τύπου "πολιτισμικού μαρξισμού") οπότε και εγώ αναφέρομαι στο παραπάνω ρητό.

Παρ' όλη την γραφικότητα τους, οι ΛΟΑΤΚΙ(.*) δεν έκαναν κακό σε κάποιον. Και ειναι καλύτεροι από τους νοικοκυραίους που χαίρονται για την δολοφονία του "ναρκωμανή πούστη".
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Yochanan έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 19:40 Πορεία για Ζακ Κωστόπουλο και ρατσισμό στο κέντρο της Αθήνας
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ανοιχτός συντονισμός για την πορεία της 25Ν, «αυτή τη μέρα, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο ξεσηκωνόμαστε ενάντια στην έμφυλη βία, σε όλες της τις μορφές. Στην Ελλάδα, οι γυναίκες, οι θηλυκότητες, οι προσφύγισσες, οι μετανάστριες, οι άνεργες, οι φτωχές εργαζόμενες, τα θύματα trafficking, οι απολυμένες έγκυες, οι γυναίκες ΑμεΑ και τα λοατκι@+ υποκείμενα, βιώνουμε καθημερινά τις πολλαπλές όψεις της έμφυλης βίας και της πατριαρχίας».
Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Τι το αστείο υπάρχει;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

:romance-hearteyes:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”