!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Re: Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Αρίστος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 18:58
Ζαποτέκος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 18:13 Ηρεμήστε γάβροι που σας έπιασε ο πόνος για την ενδοοικογενειακή βία , εσείς που στήσατε καρτέρι σε εργαζόμενη κοπέλα μόνο και μόνο γιατί ήταν οργανωμένη ΠΑΟ . Η σύζυγος του Ναν θυμώνει όταν γίνονται πράγματα χωρίς να ρωτηθεί.
Κέντρικ Ναν: Χολωμένη η σύντροφός του γιατί έμαθε για την ανανέωση από τα μίντια
https://www.fosonline.gr/basket/article ... mintia-pic
Εικόνα
Τουλάχιστον αιφνιδιασμένη εμφανίστηκε η σύντροφος του Κέντρικ Ναν από την είδηση ότι ο καλός της ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την επόμενη διετία. Η Μπλεν Κίγια με ποστάρισμα στα social media τόνισε πως είναι χαρούμενη για τον Ναν, από την άλλη όμως θα προτιμούσε να μαθαίνει τόσο σημαντικές αποφάσεις από τον ίδιο και όχι από τα μίντια.

Στο πρώτο στόρι που ανέβασε, έγραψε: «Θυσιάζεις τόσα πολλά για κάποιον. Κρατάς τα πάντα μαζί για εκείνους στη χαμηλότερή τους στιγμή και γυρίζουν και σε μαχαιρώνουν πισώπλατα με ανθρώπους που ποτέ δεν θα διέσχιζαν ένα δύσκολο δρόμο για σένα. Αλλαγές στη ζωή και αποφάσεις σαν να μην σε ένοιαζε ποτέ τίποτα στη ζωή σου. Είναι πάνω από την κατανόησή μου, πώς τα παιδιά και η σύντροφός σου, δεν είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά είναι όλα τα υπόλοιπα. Αλλά ξέρω επίσης ότι ο Θεός είναι μαζί μου και όλα είναι καλά. Κανένας δεν βλέπει τις θυσίες σου, αλλά ο Θεός τις βλέπει. Αυτό έχει σημασία».
Εικόνα
Στο δεύτερο στόρι συμπλήρωσε: «Μόλις ανακάλυψα αυτό εδώ, μαζί με όλους εσάς και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για εσάς και τον Κέντρικ. Απλά εύχομαι να ήξερα ότι οι αλλαγές στη ζωή παίρνονται υπολογίζοντας ότι εγώ ήμουν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια και θυσίασα τη ζωή μου για να είμαι εδώ. Συνήθως δεν μοιράζομαι τίποτα στο διαδίκτυο, αλλά αυτό ήταν μια μεγάλη μαχαιριά για μένα. Είμαι χαρούμενη για εσάς, πάντως...».

Σε τρίτο στόρι η Μπλεν Κίγια ξεκαθάρισε πως δεν την ενόχλησε αυτή η εξέλιξη, αλλά το γεγονός ότι το έμαθε από τα Μέσα Ενημέρωσης: «Ας το ξεκαθαρίσω. Αγαπάω την Ελλάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω στη χώρα για άλλες δύο σεζόν, αλλά σαν σύντροφος, έπρεπε να το γνώριζα από πριν και όχι να το ανακαλύπτω από τα Μέσα ενημέρωσης, όπως όλοι οι άλλοι».

Πάντως λίγο αργότερα η σύντροφος του Ναν έσβησε όλα τα ποστ από τον προσωπικό της λογαριασμό...
Γύρισε ο άλλος με 3 δόντια σπασμένα στο σπίτι. Αυτή θα του έβαλε τις φωνές Τι χάλια είναι αυτά ; Θα σήκωσε κι αυτός τον τόνο της φωνής του και κάποιος γείτονας θα κάλεσε το 100 ( και καλά έκανε ). Δόθηκαν στο τμήμα οι κατάλληλες εξηγήσεις και τα σχετικά μάτσα μούτσα :vp4: έξω από αυτό και η γαλήνια συζυγική ζωή συνεχίζεται με τη κρουαζιέρα του Τράκη.

Και μονο οτι μια τετοια βραδια ανεβασε αυτα στο fb ειναι αιτια για χωρισμο ανευ δευτερης συζητησης.

Φαινεται στην κυρια δεν φτανει ο ρολος της συζυγου, ηθελε ειναι και μανατζερ του Ναν.

.

.
Αυτά απ' το fosonline δεν ανέβηκαν χτες. Ανέβηκαν πιο παλιά όταν ο Ναν υπέγραψε πως θα συνεχίσει στον ΠΑΟ αν δεν βρει ομάδα στο NBA. Αλλά τα έβαλα για να δείξω πως στο ζευγάρι υπάρχει μια "πικάντικη" μουρμούρα και αν δεν γίνει τίποτα χοντρό δεν χρειάζεται να δίνουμε τόση σημασία.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Μαδουραίος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 19:01 Εικόνα
Αυτοί νόμιζαν πως επειδή ο Τράκης έδωσε 3 εκ. στον Σλούκα δεν θα είχε να πληρώσει άλλους παίκτες ( π.χ. Ναν ). Δεν ήξεραν ότι πλέον έλυσε τα κληρονομικά του ζητήματα και έχει οικονομική άνεση. Αντίθετα αυτοί δεν έχουν ούτε για τον κλιματισμό στο ΣΕΦ. :003:
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣΣΣ ΟΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕ ΟΟΕΕΕ
ΚΩΩΩΩΩΣΤΑΑΑΑΣΣΣ ΣΚΛΟΟΥΥΥΥΥΥΚΑΑΣΣ ΟΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕ ΟΕΕΕΕ ΟΕΕΕ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Να πω κι εγω την κακια μου.

Πολυ μεγαλη η φανελα του Παναθηναικου που μεταμορφωνει παιχτες σαν τον Σλουκα στη δυση της καριερας τους.

.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Πόσο ταιριαστό να είναι σανοβάζελος ένας τύπος σαν τον Αρίστο... :003: :003: :003:
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

Αρίστος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 19:14 Να πω κι εγω την κακια μου.

Πολυ μεγαλη η φανελα του Παναθηναικου που μεταμορφωνει παιχτες σαν τον Σλουκα στη δυση της καριερας τους.

.
Σαχλαμάρες.

Το παν είναι το κίνητρο και η ικανότητα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Πρετεντέρης έγραψε: 15 Ιουν 2024, 21:26
Αρίστος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 19:14 Να πω κι εγω την κακια μου.

.
Σαχλαμάρες.

Το παν είναι το κίνητρο και η ικανότητα.

Δεν αρκει το κινητρο και η ικανοτητα για να κανει καποιος στη δυση της καριερας του τα καλυτερα με διαφορα παιχνιδια του.

Ο Σλουκας πηγε στον μπασκετικο βασιλια της Ευρωπης, σε ενα συλλογο που η φανελα του μεταμορφωνει καθε παικτη προς το καλυτερο.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Και αν θελετε και το λογο που ο Γκος εχασε ενα σουτ που θα εβαζαν και πιτσιρικαδες ηταν παλι το βαρος της φανελας του Παναθηναικου.

Δεν πιστεψε ο τυπος οτι μπορουσε να νικησει το βασιλια.

.
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Αρίστος έγραψε: 15 Ιουν 2024, 21:36 Και αν θελετε και το λογο που ο Γκος εχασε ενα σουτ που θα εβαζαν και πιτσιρικαδες ηταν παλι το βαρος της φανελας του Παναθηναικου.

Δεν πιστεψε ο τυπος οτι μπορουσε να νικησει το βασιλια.

.
Καλά ναι, αναπηδησε και βγήκε, αν έμπαινε θα τον πιστευε τον βασιλιά :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Απο εκεινο το σημειο μπαινει αγγιχτο ρε φιλε.

.
Stinger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stinger »

Κάπως σαν του $λουκα περισυ στον τελικό με Ρεαλ ε;
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Άρα στηρίζουμε τους πολυεθνικους Ιταλούς αντί για τα καθαρόαιμα σκιπαταρια
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Stinger έγραψε: 15 Ιουν 2024, 21:46 Κάπως σαν του $λουκα περισυ στον τελικό με Ρεαλ ε;
Πονεσαν τα 29 ποντακια. Δεν πειράζει.
Τώρα που ξαναβαζει χρήμα ο Τρακης δεν θα ξαναδείς πρωτάθλημα
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”