!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες
Re: Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες
Και τέλος πάντων, ένα τελευταίο και δεν σχολιάζω άλλο για τελικούς, από εδώ και μπρος μόνο μεταγραφές:
Χτες βράδυ που κοιτούσα το live του gazzetta στη συναυλία κάθε τόσο, και είδα και τις δύο ομάδες να παίρνουν διαφορές και να τις κάνουν και στο τέλος όλα να έρχονται στην κόψη του ξυραφιού, σκέφτηκα "δε γαμιέται, όποιος και αν το έπαιρνε φέτος, το άξιζε, πως να είσαι στενοχωρημένος μετά από τέτοια σειρά τελικών και τέτοια εμφάνιση;".
Αυτό που με στενοχώρησε πραγματικά ήταν που γύρισα σπίτι και είδα τις δηλώσεις του Σλούκα. Τέτοια γαμημένη μικροπρέπεια, τέτοια πίκρα, τέτοια αχαριστία δεν έχει βγάλει ποτέ κανείς. Δεν είναι ο πρώτος, και δεν θα είναι ούτε ο τελευταίος που πήγε και θα πάει από την μία ομάδα στην άλλη. Κάτι έσπασε μέσα μου, και τον λυπήθηκα. Δεν θέλει πραγματικά να είναι στον βάζελο, και γι' αυτό εδώ και έναν χρόνο έχει βγάλει τέτοιο φανατισμό και οπαδισμό που δεν είχε βγάλει ποτέ στην καριέρα του, τέτοιο εγωισμό που επίσης δεν είχε βγάλει ποτέ. Έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, έμπλεος μίσους. Εμείς τον βλέπαμε πάντα ως κάτι σαν Φορτούνη, ένα ταλαντούχο παιδί, εσωστρεφές, με πολλές ικανότητες, και ίσως έτσι να παρέμενε, αν έμενε στον Ολυμπιακό. Φέτος ήταν υπερόπλο. Του χρόνου μπορεί να είναι και εντελώς άδειος, αν το χτεσινό ήταν η κορύφωση της πίεσης και της στενοχώριας των τελευταίων 12 μηνών.
Τα όσα είπε ότι είναι χαρούμενος στον βάζελο με τον ΠΟΥΚΠΡΕ είναι εκλογίκευση της κατάστασης του, ένα "καλά είμαι ρε συ, είμαι πολύ καλύτερα από πριν, ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ" ενώ έχεις χωρίσει με τον έρωτα της ζωής σου ένα χρόνο πριν, και δεν έχεις σταματήσει να την σκέφτεσαι αλλά δεν το έχεις εκμυστηρευθεί πουθενά γιατί είσαι ντυμένος γαμπρός και βλέπεις την νέα σου σχέση να έρχεται προς εσένα φορώντας νυφικό και την κοιλιά φουσκωμένη.
Δεν μου το βγάζετε λοιπόν από το μυαλό ότι κατά βάθος, Ολυμπιακό ήθελε και Ολυμπιακό αγαπά.
Και γι' αυτό πλέον τον λυπάμαι.
Χτες βράδυ που κοιτούσα το live του gazzetta στη συναυλία κάθε τόσο, και είδα και τις δύο ομάδες να παίρνουν διαφορές και να τις κάνουν και στο τέλος όλα να έρχονται στην κόψη του ξυραφιού, σκέφτηκα "δε γαμιέται, όποιος και αν το έπαιρνε φέτος, το άξιζε, πως να είσαι στενοχωρημένος μετά από τέτοια σειρά τελικών και τέτοια εμφάνιση;".
Αυτό που με στενοχώρησε πραγματικά ήταν που γύρισα σπίτι και είδα τις δηλώσεις του Σλούκα. Τέτοια γαμημένη μικροπρέπεια, τέτοια πίκρα, τέτοια αχαριστία δεν έχει βγάλει ποτέ κανείς. Δεν είναι ο πρώτος, και δεν θα είναι ούτε ο τελευταίος που πήγε και θα πάει από την μία ομάδα στην άλλη. Κάτι έσπασε μέσα μου, και τον λυπήθηκα. Δεν θέλει πραγματικά να είναι στον βάζελο, και γι' αυτό εδώ και έναν χρόνο έχει βγάλει τέτοιο φανατισμό και οπαδισμό που δεν είχε βγάλει ποτέ στην καριέρα του, τέτοιο εγωισμό που επίσης δεν είχε βγάλει ποτέ. Έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, έμπλεος μίσους. Εμείς τον βλέπαμε πάντα ως κάτι σαν Φορτούνη, ένα ταλαντούχο παιδί, εσωστρεφές, με πολλές ικανότητες, και ίσως έτσι να παρέμενε, αν έμενε στον Ολυμπιακό. Φέτος ήταν υπερόπλο. Του χρόνου μπορεί να είναι και εντελώς άδειος, αν το χτεσινό ήταν η κορύφωση της πίεσης και της στενοχώριας των τελευταίων 12 μηνών.
Τα όσα είπε ότι είναι χαρούμενος στον βάζελο με τον ΠΟΥΚΠΡΕ είναι εκλογίκευση της κατάστασης του, ένα "καλά είμαι ρε συ, είμαι πολύ καλύτερα από πριν, ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ" ενώ έχεις χωρίσει με τον έρωτα της ζωής σου ένα χρόνο πριν, και δεν έχεις σταματήσει να την σκέφτεσαι αλλά δεν το έχεις εκμυστηρευθεί πουθενά γιατί είσαι ντυμένος γαμπρός και βλέπεις την νέα σου σχέση να έρχεται προς εσένα φορώντας νυφικό και την κοιλιά φουσκωμένη.
Δεν μου το βγάζετε λοιπόν από το μυαλό ότι κατά βάθος, Ολυμπιακό ήθελε και Ολυμπιακό αγαπά.
Και γι' αυτό πλέον τον λυπάμαι.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Ο Ναν είναι αδιανόητος παιχταράς και εννοείται πως θα τον ήθελα αντί του Κέϊναν, αλλά διαβάζω πως τον συνέλαβαν χτες βράδυ για ενδοοικογενειακή βία - ξανά, έχει ιστορικό και στις ΗΠΑ.omg kai 3 lol έγραψε: 15 Ιουν 2024, 15:32 πες την αληθεια θα θελατε πολυ να εχετε εναν Κεντρικ Ναν κι εναν Λεσορ στο λιμανι κι ενα τρελο-Τρακη αντι για τους νεροβραστους![]()
Ο Λεσόρ είναι τρομερά αθλητικός και σούπερ σκόρερ, αλλά είναι και τεράστιος φλόππερ. Ο Ράιτ έχει τα προσόντα να του μοιάσει και να τον ξεπεράσει - και μάλιστα χωρίς το φλόππινγκ. Δεν θα πάρω.
Για ΠΟΥΚΠΡΕ, ασχολίαστο. Ένα κουαρτέτο Μαρινάκη-Καραπαπά-Κούγια-Κουντούρη στο μπάσκετ θα το λάτρευα όμως.
FUCK DONALD TRUMP
Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει έναν εξαιρετικό χειριστή/δημιουργό γιατί του χρόνου ο Σλούκας θα πρέπει να πάει όλη τη χρονιά σε mode διαχείρισης/προστασίας μέχρι τον Απρίλιο λόγω τραυματισμών. Και ένα πολύ καλό τριαρτοτεσσάρι με εκτόπισμα και φάσεις κοντά στο καλάθι. Για πεντάρι, ας φέρει και τον Παπαγιάννη να δώσει και τη διάσταση του μακρινού σουτ, με καλούς τροφοδότες/περιφερειακούς μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα, μπαίνει τώρα και στην καλή ηλικία για σέντερ.
- omg kai 3 lol
Λεγεών έγραψε: 15 Ιουν 2024, 15:46 Αυτό που με στενοχώρησε πραγματικά ήταν που γύρισα σπίτι και είδα τις δηλώσεις του Σλούκα. Τέτοια γαμημένη μικροπρέπεια, τέτοια πίκρα, τέτοια αχαριστία δεν έχει βγάλει ποτέ κανείς. Δεν είναι ο πρώτος, και δεν θα είναι ούτε ο τελευταίος που πήγε και θα πάει από την μία ομάδα στην άλλη. Κάτι έσπασε μέσα μου, και τον λυπήθηκα. Δεν θέλει πραγματικά να είναι στον βάζελο, και γι' αυτό εδώ και έναν χρόνο έχει βγάλει τέτοιο φανατισμό και οπαδισμό που δεν είχε βγάλει ποτέ στην καριέρα του, τέτοιο εγωισμό που επίσης δεν είχε βγάλει ποτέ. Έκανε τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του, έμπλεος μίσους. Εμείς τον βλέπαμε πάντα ως κάτι σαν Φορτούνη, ένα ταλαντούχο παιδί, εσωστρεφές, με πολλές ικανότητες, και ίσως έτσι να παρέμενε, αν έμενε στον Ολυμπιακό. Φέτος ήταν υπερόπλο. Του χρόνου μπορεί να είναι και εντελώς άδειος, αν το χτεσινό ήταν η κορύφωση της πίεσης και της στενοχώριας των τελευταίων 12 μηνών.
#αστονκρατουσατε
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Ιουν 2024, 02:59 εχω ξαναπει οτι η μεταμορφωση του Παναθηναικου τις τελευταιες εβδομαδες οφειλεται στον Σλουκα, ολη την χρονια απο το περσινο καλοκαιρι δουλευει ατομικα για να διαψευσει τον πρωην προπονητη του,
μιση ωρα μετα την κατακτηση της Ευρωλιγκας εκανε αναφορα οτι οι φετινοι στοχοι επιτευχθηκαν κατα το ημισυ, ολη η φετινη νεα ομαδα δεθηκε τοσο γρηγορα γυρω απο το τεραστιο κινητρο του Σλουκα που το εκμεταλλευτηκε και δουλεψε πανω σαυτο αριστοτεχνικα ο Αταμαν
το μυστικο της επιτυχιας του φετινου Παναθηναικου οσο κι αν φαινεται περιεργο ειναι οι Αγγελοπουλοι και ο Μπαρτζωκας, λογω Σλουκα, αν παιρναμε οποιονδηποτε αλλο παικτη αλλης ομαδας αντι Σλουκα, ισως να μη βλεπαμε αυτη την εξελιξη
- omg kai 3 lol
kameron έγραψε: 15 Ιουν 2024, 15:51 Ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει έναν εξαιρετικό χειριστή/δημιουργό γιατί του χρόνου ο Σλούκας θα πρέπει να πάει όλη τη χρονιά σε mode διαχείρισης/προστασίας μέχρι τον Απρίλιο λόγω τραυματισμών. Και ένα πολύ καλό τριαρτοτεσσάρι με εκτόπισμα και φάσεις κοντά στο καλάθι. Για πεντάρι, ας φέρει και τον Παπαγιάννη να δώσει και τη διάσταση του μακρινού σουτ, με καλούς τροφοδότες/περιφερειακούς μπορεί να δώσει αρκετά πράγματα, μπαίνει τώρα και στην καλή ηλικία για σέντερ.
Τους γαμησαμε στην κυριολεξία.
Τους ξεκωλιασαμε.
Τους ξεκωλιασαμε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αυτό που λες είναι σωστό. Οποίος και να το έπαιρνε, θα το άξιζε. Το είπα και πριν το παιγνίδι. Λόγω ψυχολογίας μας έδινα ως φαβορί. Αν είχατε κάνει εσείς το come back και ερχομασταν αντίστοιχα στο σεφ, δε θα είχαμε τύχη, για τους ίδιους λόγους. Οκ ο Τρακης είναι γνωστός τρελαμένος και γενικά και ειδικα, κάποια από αυτά που λέει ισχύουν κάποια είναι υπερβολικά κάποια εκτός τόπου και χρόνου. Το να είμαστε δυνατοί και οι δύο κάνει καλό και στους δύο. Δε θέλω γαυρο με ρισασεδες γιατί θα καταλήξω και εγώ κάποια στιγμή με μποχωριδηδες.
Πάμε δυναμικά για τις μεταγραφές τώρα.
Ο Ναν είναι παικταράς αλλά στην κακή του μέρα μέχρι να πάρει μπροστά θα σου γαμήσει επιθέσεις. Τώρα για τα περί ενδοοικογενειακης βίας δε τα ξέρω αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση όπως πχ αν το άκουγα για το Λεσορ.
Πάμε δυνατά. Μόνο με ανταγωνισμό(ακομη και αθέμιτο κάποιες φορές) θα βγούμε δυνατότεροι.
Υγ. Αυτό που λες για το Σλουκα ίσως ισχύει αλλά προσωπικά δε με αφορά από τη στιγμή που μου δίνει αυτό που θέλω. Οπως αντίστοιχα συνέβη σε εσένα και το Σπανουλη.
Πάμε δυναμικά για τις μεταγραφές τώρα.
Ο Ναν είναι παικταράς αλλά στην κακή του μέρα μέχρι να πάρει μπροστά θα σου γαμήσει επιθέσεις. Τώρα για τα περί ενδοοικογενειακης βίας δε τα ξέρω αλλά δε θα μου έκανε εντύπωση όπως πχ αν το άκουγα για το Λεσορ.
Πάμε δυνατά. Μόνο με ανταγωνισμό(ακομη και αθέμιτο κάποιες φορές) θα βγούμε δυνατότεροι.
Υγ. Αυτό που λες για το Σλουκα ίσως ισχύει αλλά προσωπικά δε με αφορά από τη στιγμή που μου δίνει αυτό που θέλω. Οπως αντίστοιχα συνέβη σε εσένα και το Σπανουλη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Ιουν 2024, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Υπήρχε κάπου και μια ήττα σε νοκ άουτ αγώνα στο κύπελλο, από Διαμαντιδη, κάποιον Μπατιστα και κάτι αμουστακα τη χρονιά της "Ελληνοποιησης"
-_-
Ο Σλούκας τραγούδησε πωρωμένος τον ύμνο του Παναθηναϊκού μέσα σε αποθέωση! (vid
https://www.sdna.gr/mpasket/1207717_o-s ... theosi-vid
https://www.sdna.gr/mpasket/1207717_o-s ... theosi-vid
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Τους ξεσκισαμε την κωλαρα
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Η αξία του νικητή επιβεβαιωνεται από την αξία του ηττημενου. Κερδίσαμε τη Τρίτη καλλίτερη ομάδα της Ευρώπης.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- omg kai 3 lol
Chilloutbuddy έγραψε: 15 Ιουν 2024, 09:06Έχει εξελιχθεί ρε το μπάσκετDaje έγραψε: 15 Ιουν 2024, 07:40 Κατά τ'αλλα νομίζω ότι με ΦΑΛ θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.
Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρουμε 2ο σέντερ σοβαρό.
ΟΙ Σέλτικς το πήρανε με σέντερ έναν μέτριο 38χρονο στα 2.06, ο ΠΑΟ το πήρε με τον Λεσόρ ενάντια στον Ταβάρες και τον Πουαριέ (και τους νίκησε και μέσα στη Μαδρίτη φέτος)
Το μπάσκετ δουλεύει με σέντερ όπως δούλευε πάντα, αλλά πλέον δουλεύει και χωρίς.
διορθωση: δουλευει αποδεδειγμενα καλυτερα με εναν αθλητικο "ημιψηλο" απο δυο βροντοσοαυρους επιρρεπεις σε τραυματισμους που με το ζορι θα σου βγαλουν ενα ποιοτικο 15λεπτο και οι αναποφευκτες αλλαγες με τα σκαμπανεβασματα τους θα σου γ@μησουν ολο το αγωνιστικο πλανο
ο Φαλ ολη τη χρονια ειχε μ.ο 5 ποντους ενω ο Μιλουτινοφ οπου αριστευσε φετος ηταν σε ψιλοαδιαφορους αγωνες με ξεσπασματα του ενος 10λεπτου
αυτο που προσπαθησε να κανει ο Ολυμπιακος ολη τη χρονια ηταν ρισκο, δεν του προεκυψε "ατυχια",
για τον αθλητικο ψηλο δεν αναφερομαι αναγκαστικα στον Λεσορ, η συντριπτικη πλειοψηφια των ομαδων στην Ευρωλιγκα αγωνιζεται ετσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 15 Ιουν 2024, 16:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
OΙ Παναθηναικοι ακομη δεν εχουμε συνειδητοποιησει τι πετυχαμε φετος, σιγα σιγα συνειδητοποιουμε το θαυμα. Ειδικα οσοι ζησαμε και πετρινα χρονια οταν κυριαρχουσε ο Αρης στο μπασκετ ουτε στον υπνο μας δεν περιμεναμε οτι θα δουμε τετοια μεγαλεια.
.
.
Φραστικό επεισόδιο του Ναν με τη γυναίκα του, κατά φαντασίαν το Αυτόφωρο - Στον… οδοντίατρο ο παίκτης
https://www.sdna.gr/mpasket/1207749_fra ... oforo-ston
https://www.sdna.gr/mpasket/1207749_fra ... oforo-ston
Δεν το είπα για να νιώσεις άσχημα, κάθε άλλο. Αυτή την ψυχολογική στροφή 180 μοιρών όμως, δεν μπορώ να την εξηγήσω χωρίς όρους βαθιάς προδομένης αγάπης - παίζει πάρα πολύ το συναίσθημα στην περίπτωση του, τέτοιο πηγαίο μίσος και πικρό παράπονο λόγω "απόλυσης" από δουλειά και ενώ είσαι επαγγελματίας και το συμβόλαιο σου έχει λήξει δεν είναι φυσιολογικό χωρίς υποβόσκον συναίσθημα. Dr Jekyll σε εμάς, Mr Hyde σε εσάς.Ερμής έγραψε: 15 Ιουν 2024, 15:55 Υγ. Αυτό που λες για το Σλουκα ίσως ισχύει αλλά προσωπικά δε με αφορά από τη στιγμή που μου δίνει αυτό που θέλω. Οπως αντίστοιχα συνέβη σε εσένα και το Σπανουλη.
Και ο Σπανούλης παρόμοια πίεση είχε, αλλά δεν ένιωθε τέτοιο μίσος, και του πήρε χρόνια να το αποβάλλει - στην αρχή δεν του έβγαινε τίποτα μέσα στο ΟΑΚΑ ή δεν του επέτρεπαν τα σφυρίγματα και η ατμόσφαιρα ζούγκλας να το βγάλει. Μόνο μετά το 2015 με κάποια buzzer beaters κατάφερε να αποβάλλει την πίεση που ένιωθε με εσάς.
Και τόσο αυτός όσο και η Ολυμπία ήταν πάντα αξιοπρεπέστατοι. Κάτι πανηγυρισμοί και "δεν ακούω" μέσα στο γήπεδο συγχωρούνται, εκτός γηπέδου δεν έκαναν ποτέ αναρτήσεις με "σας γαμήσαμε" και τέτοια φαιδρά, ούτε έκανε σόου σε συνεντεύξεις.
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 39593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-