!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Λεγεών έγραψε: 15 Ιουν 2024, 00:09
Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2024, 23:31 ένας ένας βγαίνει από την τρύπα του :smt005:

σας έμεινε κάνα δάχτυλο ή τα φάγατε μαζί με τα νύχια;
Παίξαμε καλά; Όπως έβλεπα το live του γκαζέτα στο χαμένο σουτ του Γκος χάθηκε, αλλά μέχρι τότε τους πήγαμε καροτσάκι. Απλά δεν έχω εικόνα.
Κοίτα δω τι έχασε ο άλλος.
https://www.facebook.com/share/r/W4QSv8pxoi6QLNCM/

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Τι εξωπραγματικός σουτέρ είναι αυτός ο Σλούκας!
Από τέτοιους δεν έπασχε η εθνική όλα αυτά τα χρονια?
Τον έχουμε τώρα στην εθνική αυτόν ή πάλι ψωλαρουμε?
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
masterridley
Phorum.gr user: masterridley

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από masterridley »

Otto Weininger έγραψε: 15 Ιουν 2024, 00:30
Λεγεών έγραψε: 15 Ιουν 2024, 00:09
Otto Weininger έγραψε: 14 Ιουν 2024, 23:31 ένας ένας βγαίνει από την τρύπα του :smt005:

σας έμεινε κάνα δάχτυλο ή τα φάγατε μαζί με τα νύχια;
Παίξαμε καλά; Όπως έβλεπα το live του γκαζέτα στο χαμένο σουτ του Γκος χάθηκε, αλλά μέχρι τότε τους πήγαμε καροτσάκι. Απλά δεν έχω εικόνα.
Κοίτα δω τι έχασε ο άλλος.
https://www.facebook.com/share/r/W4QSv8pxoi6QLNCM/
Είχατε τεράστια ευκαιρία να το πάρετε. Δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Ο Νάαν κυριολεκτικά ακύρωσε όλη την παιχνιδάρα του Σλούκα αφού κανένας δεν του είπε "ΣΤΑΜΑΤΑΑΑ" όταν βάραγε 3/7 2π, 1/10 3π (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ).

Όταν τον ξαναβάλανε μέσα που έσπασε τα δόντια του, ήμουν βέβαιος ότι θα χάσουμε, μα το Θεό!

Αλλά για κάποιο λόγο οι παίκτες σας παίξανε... ακόμα χειρότερα. Πχ αστοχία Γκος, αστοχία Μιλουτίνοβ σε εύκολη ραβέρσα, θυμάμαι πολλά κουλά από σας, ενώ ας πούμε Τζέριαν τα έβαζε πέφτοντας. Ό,τι να ναι.

Γενικά δεν το χάρηκα.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Albrecht έγραψε: 14 Ιουν 2024, 21:52 Στα ποσά υβριστικά συνθήματα είμαστε; Στις πόσες παρατηρήσεις;
έλα, σου 'χω ένα καλό και ένα λιγότερο καλό νέο

από πού να αρχίσω;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Λεγεών έγραψε: 15 Ιουν 2024, 00:27 Τι διαβάζω, χτύπησε το ένα πόδι ο χουάντσος και του κοιτούσαν το απλό στον πάγκο για να μην βαρέσει κρίσιμες βολές;

Τι πιο σανοβαζελικό θα πει κανείς.
Για αρχη διαβασε τι ειπε ο ΣλουCA$H και φριξε :011:
«Μετά από μια απόλυτη επιτυχημένη χρονιά δε μίλησα. Είπαν πολλά, λοιδορήθηκα. Μ' αρέσει να μιλάω στο γήπεδο. Το είδατε και σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Μπαρτζώκα και τους κ. Αγγελόπουλος για την αλαζονεία και το μη σεβασμό που μου έδειξαν. Μου άνοιξαν την πόρτα του Παναθηναϊκού που όλοι με αγκάλιασαν. Με στήριξαν. Και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έζησα στιγμές που δεν είχα ονειρευτεί. Όλοι με αγκάλιασαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση. Πέρασα δύσκολα. Δεν απάντησα, παρά μόνο στο γήπεδο. Ο κ. Γιαννακόπουλος με πιστεύει 10 χρόνια. Από σεβασμό στον Ολυμπιακό δεν το έκανε. Εύχαριστώ τον Θεό που με έκανε να το κάνω. Ευχαριστώ τους πάντες. Οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μου. Η πιο μάγκικη χρονιά κόντρα σε όλους. Είμαι περήφανος.»
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

https://x.com/upc_familia/status/1801748617503359376
:smt005: :smt005:
Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά ρε πουστη μου
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Παράνοια ρε πστη μου

https://x.com/ryanharis89/status/180175 ... 47981?s=49
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ο μπαρζωκας τι να κανει αυτή τη στιγμή? Μήπως να εξασκείται στο σκάκι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Otto Weininger έγραψε: 13 Ιουν 2024, 00:14 Πέραν της πλάκας, προχτές με κάτι φίλους λέγαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν το 2-0, γιατί 3 φορές στην σειρά δε χάνει ο Ολυμπιακός.

Μένει να το δούμε την Παρασκευή.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Ονειρική χρονιά, μπράβο σε όλους!

Με το καλημέρα, με 12 (!) νέους παίκτες κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν την ευρωλίγκα αλλά και το πρωτάθλημα παρά το ότι ως ρόστερ ήμασταν λιγότερο πλήρεις από τον ανταγωνισμό.

Το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο τραγικό λάθος του Μπαρτζώκα να ξεχάσει τον Γουόκαπ στον πάγκο σε όλην την τέταρτη περίοδο του τέταρτου τελικού την ώρα που ο Ναν οργίαζε. Η εμφάνιση του Σλούκα στον πέμπτο τελικό ήταν η νέμεσις για το γαύρο ως οργανισμό (προπονητής, διοίκηση, οπαδοί αλλά και ορισμένοι παίκτες του).

Από αύριο, άντε μεθαύριο, πρέπει να δούνε τις αναγκαίες κινήσεις για του χρόνου διότι υπάρχουν κενά στο ρόστερ και πιθανότατα ο ανταγωνισμός (κυρίως εκτός Ελλάδας) θα ενισχυθεί. Θέλει ένα καλό δεύτερο πεντάρι, έναν ακόμα καλό περιφερειακό και ένα τριαροτεσσάρι με εκτόπισμα και αλτικότητα που να μπορεί να παίρνει φάσεις κοντά στο καλάθι. Για μένα οι καλύτερες επιλογές είναι ο Μακιντάϊρ και ο Μονέκε. Αν πάρει αυτούς τους δυο, δέχομαι και Παπαγιάννη στο πέντε.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Η φάση της χρονιάς σε Ελλάδα και ευρωλίγκα είναι το απίστευτο κάρφωμα του παικταρά Γκράντ μπροστά στον Παπανικολάου ο οποίος κάνει και σκληρό φάουλ που δεν σφυρίζεται.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

kameron έγραψε: 15 Ιουν 2024, 03:45 Ονειρική χρονιά, μπράβο σε όλους!

Με το καλημέρα, με 12 (!) νέους παίκτες κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν την ευρωλίγκα αλλά και το πρωτάθλημα παρά το ότι ως ρόστερ ήμασταν λιγότερο πλήρεις από τον ανταγωνισμό.

Το πρωτάθλημα σε μεγάλο βαθμό κρίθηκε στο τραγικό λάθος του Μπαρτζώκα να ξεχάσει τον Γουόκαπ στον πάγκο σε όλην την τέταρτη περίοδο του τέταρτου τελικού την ώρα που ο Ναν οργίαζε. Η εμφάνιση του Σλούκα στον πέμπτο τελικό ήταν η νέμεσις για το γαύρο ως οργανισμό (προπονητής, διοίκηση, οπαδοί αλλά και ορισμένοι παίκτες του).

Από αύριο, άντε μεθαύριο, πρέπει να δούνε τις αναγκαίες κινήσεις για του χρόνου διότι υπάρχουν κενά στο ρόστερ και πιθανότατα ο ανταγωνισμός (κυρίως εκτός Ελλάδας) θα ενισχυθεί. Θέλει ένα καλό δεύτερο πεντάρι, έναν ακόμα καλό περιφερειακό και ένα τριαροτεσσάρι με εκτόπισμα και αλτικότητα που να μπορεί να παίρνει φάσεις κοντά στο καλάθι. Για μένα οι καλύτερες επιλογές είναι ο Μακιντάϊρ και ο Μονέκε. Αν πάρει αυτούς τους δυο, δέχομαι και Παπαγιάννη στο πέντε.
Λορέντζο Μπράουν;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”