!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες
- omg kai 3 lol
Re: Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες
Πηγαινε Megadeth καλυτεραΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:13 Είμαι κι εγώ μεταξύ του να το δω και του να πάω μέγκαντεθ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ισχύειsouthern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:34H κλαψομουνιαση των γύρων άξιζειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:13 Είμαι κι εγώ μεταξύ του να το δω και του να πάω μέγκαντεθ.
+ερκοντισιονάκι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πως τον τρως τον γύρο φίλε, απ' όλα ή σε βαραίνει το κρεμμύδι;southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:34H κλαψομουνιαση των γύρων άξιζειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:13 Είμαι κι εγώ μεταξύ του να το δω και του να πάω μέγκαντεθ.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Θα χάσετε φιλαρακοΛεγεών έγραψε: 14 Ιουν 2024, 14:16Πως τον τρως τον γύρο φίλε, απ' όλα ή σε βαραίνει το κρεμμύδι;southern έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:34H κλαψομουνιαση των γύρων άξιζειΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:13 Είμαι κι εγώ μεταξύ του να το δω και του να πάω μέγκαντεθ.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- omg kai 3 lol
Λεγεών έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:06 Η Μονακό μόλις ανακοίνωσε τον Τζέημς για 3 χρόνια.
ο τύπος θα έχει βάλει τους περισσότερους πόντους έβερ και δεν θα έχει πάρει μία ευρωκούπα
ο σκακιστης σας τον ηθελε;
Καλά που δεν ήρθε ο άνθρωπος, με την τύχη που έχουμε μπορεί να στραβοκατάπινε το κρύο μακαρόνι της Aegean στην πτήση και να τον κατεβάζανε από το αεροπλάνο τάβλα.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Ιουν 2024, 14:53Λεγεών έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:06 Η Μονακό μόλις ανακοίνωσε τον Τζέημς για 3 χρόνια.
ο τύπος θα έχει βάλει τους περισσότερους πόντους έβερ και δεν θα έχει πάρει μία ευρωκούπα
ο σκακιστης σας τον ηθελε;![]()
Σώζουμε ζωές.
FUCK DONALD TRUMP
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Με τόσους τραυματισμούς φέτος ο Τρακης μας κάνει βουντού.Λεγεών έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:07Καλά που δεν ήρθε ο άνθρωπος, με την τύχη που έχουμε μπορεί να στραβοκατάπινε το κρύο μακαρόνι της Aegean στην πτήση και να τον κατεβάζανε από το αεροπλάνο τάβλα.omg kai 3 lol έγραψε: 14 Ιουν 2024, 14:53Λεγεών έγραψε: 14 Ιουν 2024, 13:06 Η Μονακό μόλις ανακοίνωσε τον Τζέημς για 3 χρόνια.
ο σκακιστης σας τον ηθελε;![]()
Σώζουμε ζωές.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Αλλη καραμελα αυτη με τους τραυματισμους.
Το εχουμε καταρριψει το επιχειρημα εδω και καιρο και τσουπ, να' το παλι!
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Το μοναδικό που εσύ ειδικά έχεις καταρρίψει είναι το φορουμικό ratio εξυπναδίστικης ρηχομαλακίας/ποστ, που στην περίπτωση σου προσεγγίζει το 96%.Thor έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:17 Αλλη καραμελα αυτη με τους τραυματισμους.
FUCK DONALD TRUMP
Και έτσι να είναι δεν εχει καμία σημασία, στο παιγνίδι ειναι και αυτό.Thor έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:17 Αλλη καραμελα αυτη με τους τραυματισμους.
Και η Μακ το 2003-2005 ήταν μακραν η γρηγορότερη με τον πιο γρήγορο πιλότο στη μεταΣέννα εποχή.
Πηρε τα παπάρια μου όμως γιατι έσπαγε στα μισά
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έχει γιούρο απόψε. Δε βλέπω χοντροκώληδες να μην μπορούν να πηδηξουν εφημερίδα και τον φαπανικολαου.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
ΕΚΛΕΙΣΕ ΧΕΖΟΝΙΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!
όχι ρε πούστη!
όχι ρε πούστη!
FUCK DONALD TRUMP
Στη μπαρτσελονα με 12 εκ για 4ετες συμβόλαιο θα πάει
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Δεν ειναι ετσι, ολη τη χρονια παιζουμε με μιση ομαδα, το τελευταιο μηνα εχουμε ολους τους παικτες υγιεις.Ερμής έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:48Και έτσι να είναι δεν εχει καμία σημασία, στο παιγνίδι ειναι και αυτό.Thor έγραψε: 14 Ιουν 2024, 15:17 Αλλη καραμελα αυτη με τους τραυματισμους.
Και η Μακ το 2003-2005 ήταν μακραν η γρηγορότερη με τον πιο γρήγορο πιλότο στη μεταΣέννα εποχή.
Πηρε τα παπάρια μου όμως γιατι έσπαγε στα μισά
Οποτε, ως γαυρος(οχι εσυ) δεν πρεπει να γκρινιαζεις για δυο ελλειψεις οταν ο αντιπαλος σου επαιζε ολη τη χρονια με το ζορι με 5 βασικους.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2356 Απαντήσεις
- 39803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
-
- 258 Απαντήσεις