panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:42Εσυ το εχεις ως αυτονοητο οτι ενας πουστης που πηρε ορμονες και εκοψε τα παπαρια του, εγινε γυναικα, αρα οποιος δεν θα προσλαμβανε τραβελι δεν θα προσλαμβανε ουτε γυναίκα.
Γι'αυτο το συμπέρασμα μιλαω.

panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:42Εσυ το εχεις ως αυτονοητο οτι ενας πουστης που πηρε ορμονες και εκοψε τα παπαρια του, εγινε γυναικα, αρα οποιος δεν θα προσλαμβανε τραβελι δεν θα προσλαμβανε ουτε γυναίκα.
Γι'αυτο το συμπέρασμα μιλαω.

Το θέμα αθλητισμού δεν είναι καθόλου περίπλοκοzteo έγραψε: 13 Ιουν 2024, 23:28 Το θέμα του αθλητισμού και τα τρανς άτομα είναι πολύπλοκο. Τι γίνεται όμως με την εργασία?
Λοιπόν σε ποιες δουλειές θα δεχόσασταν να προσλάβετε ένα τρανς άτομο?
Ένας που νομίζει ότι είναι ο Ναπολέων ή ψυγείο, τι διαταραχή έχει; Εσύ θα τον προσλάμβανες; Αν ναι, τότε δεν κάνεις για επιχειρηματίας.zteo έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:49 Άρα καταλήγουμε ότι θεωρείται τα τρανς άτομα διαταραγμενα γιαυτό δεν θέλετε να εργαστούν. Το ερώτημα τι διαταραχή θεωρείται ότι έχουν που τους εμποδίζει να εργαστούν?
Τι λες βρε ουφο; τι σχέση έχει μια γυναίκα με ένα τραβελι για να λες ότι δεν δέχεται κάποιος γυναίκες να είναι γιατροί και δικηγοροι;zteo έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:00 Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Στο μυαλό του ειναι ακριβως το ιδιο.Δημοκράτης έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:56Τι λες βρε ουφο; τι σχέση έχει μια γυναίκα με ένα τραβελι για να λες ότι δεν δέχεται κάποιος γυναίκες να είναι γιατροί και δικηγοροι;zteo έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:00 Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Btw η πλειοψηφία στις σχολές νομικής είναι γυναικες
Εξαρτάται την δουλειά. Σε πόστο ευθύνης προσωπικά δεν θα έδινα την δουλειά σε τρανς. Σε καφέ/εστιατόρια έχω πετύχει, δεν είχα θέμα. Στην δουλειά μου πάνω (που έχει κάποιες απαιτήσεις) έχω γνωρίσει 5 τρανς, η μία ήταν σοβαρή επαγγελματίας, οι υπόλοιποι ήταν τεμπελχανάδες που το παίζουν θύματα της κοινωνίας και πώς δικαιούνται ειδική μεταχείριση. Οι υπόλοιποι είμασταν σε φάση, όπως είπες, στα @@ μου τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αλλά πρέπει να πας με τα νερά του κάθε μαλάκα για να μην σε κατηγορήσει για ομοφοβία, απλά δημιουργείται ένα τοξικό κλίμα.Unique έγραψε: 14 Ιουν 2024, 09:18 Αν βγάζουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, στα @@ μου τι κάνουν στο κρεβάτι τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Δεν είναι θέμα εικόνας. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι.zteo έγραψε: 14 Ιουν 2024, 08:00 Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.