George_V έγραψε: 13 Ιουν 2024, 17:58Μπαρμπας μου παλαιος κομματαρχης ΠΑΣΟΚ στην επαρχια μεχρι που πεθανε 90+ και 95% τυφλος μονο ΠΑΣΟΚ
Στα χέρια τον πηγαινανε στο εκλογικο τμημα για να ψηφισει "για να μη χαθει η ψηφος" οπως ελεγε.
Και απαιτουσε απο τον δικαστικο αντιπροσωπο που τον βοηθουσε στο παραβαν να ψηφισει να του βαλει το ψηφοδέλτιο στους 2 ποντους απο το ματι (γιατι μονο σε αυτη την αποσταση εβλεπε καπως θαμπα) για να δει τον Ηλιο του ΠΑΣΟΚ και να βεβαιωθει οτι εβαλε το σωστο ψηφοδέλτιο στον φάκελο και δεν τον κοροιδεψε.
Αυτοί είναι όμως που κράτησαν όρθια τη χώρα.
Και ακόμα κάτι τέτοιοι την κρατάνε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
enaon έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:50
ωω, η μεγάλη επιστροφή
ασχετο λιγο, αλλα το 'οτι' μπορει κανένας hellegennes να πει πότε το βαζουμε με κόμμα, νομίζω το έκανε εσκεμμενα λαθος η απο πανω για να φανει εριστική, αλλα δεν ειμαι σίγουρος.
Το αναφορικό "ό,τι" παίρνει κόμμα μόνο. Όποτε δηλαδή δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με την λέξη "πως". Αν είναι δύσκολο με μια συγκεκριμένη σύνταξη, μπορείς να την αλλάξεις για να το διαπιστώσεις:
Παίζει έστω ως υπόθεση ότι δεν μ' ενδιαφέρει;
Παίζει έστω ως υπόθεση πως δεν μ' ενδιαφέρει;
Υπάρχει και το χρονικό "ότι", εξίσου χωρίς κόμμα, που μπορείς να αντικαταστήσεις με το "μόλις": ότι θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο.
enaon έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:50
ωω, η μεγάλη επιστροφή
ασχετο λιγο, αλλα το 'οτι' μπορει κανένας hellegennes να πει πότε το βαζουμε με κόμμα, νομίζω το έκανε εσκεμμενα λαθος η απο πανω για να φανει εριστική, αλλα δεν ειμαι σίγουρος.
Το αναφορικό "ό,τι" παίρνει κόμμα μόνο. Όποτε δηλαδή δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με την λέξη "πως". Αν είναι δύσκολο με μια συγκεκριμένη σύνταξη, μπορείς να την αλλάξεις για να το διαπιστώσεις:
Παίζει έστω ως υπόθεση ότι δεν μ' ενδιαφέρει;
Παίζει έστω ως υπόθεση πως δεν μ' ενδιαφέρει;
Υπάρχει και το χρονικό "ότι", εξίσου χωρίς κόμμα, που μπορείς να αντικαταστήσεις με το "μόλις": ότι θα σε έπαιρνα τώρα τηλέφωνο.
της είπα ότι σουσε είπα ή της είπα ό,τι σουσε είπα;
φιξδ
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.