Φρόνιμα θεία, θα φωνάξω το νάντροΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:58Και ποια είναι η διαφορά των μαμάδων σας από αυτές που κράζετε ρε μαμακόπληκτα ζουλάπια;vantono έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:28Σε ψήφισα γιατι μεχρι και τις μαμάδες μας μπορείς να μας βρίσεις και να σου πούμε και ευχαριστω. Είναι Γαληκος ελιγμός που μόνο εσύ τους καταφέρνεις αυτούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:38
Αν μ' ενδιέφερε τι καταλαβαίνει ο κόζμος, έχω τα σκιλς για να το επιχειρήσω. Το ό,τι δεν μ' ενδιαφέρει, παίζει έστω ως υπόθεση;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά μην χρειάζονται ελιγμοί για μια τόσο εμφανή πραγματικότητα.
Ζούδια.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
γμτ χάνουμε την πρωτιά;
Team ΓΑΛΗ racing
Team ΓΑΛΗ racing
Την μακαρίτισσα τη γιαγιά μου, την είχαν έτοιμη και σταυρωμένη με το ψηφοδέλτιο ΝΔ στην τσέπη κάποτε σε εκλογές.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:47 Γίνεται να ξανακάνουμε την ψηφοφορία; Δεν πάτησα σωστά την επιλογή
Τελικά κατά λάθος ψήφισε ΠΑΣΟΚ : "να παιδάκι μου, έβαλα αυτό με τον ήλιο"
ξέρω ποιος είναι ο ποιο ανορθόγραφος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
όχι, δεν κατάλαβεςKauldron έγραψε: 13 Ιουν 2024, 15:29Ακόμα κι έτσι, θα γυρίσω και το άλλο μάγουλο. Τόσο πράος, φιλήσυχος και άκακος είμαι.![]()
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μπαρμπας μου παλαιος κομματαρχης ΠΑΣΟΚ στην επαρχια μεχρι που πεθανε 90+ και 95% τυφλος μονο ΠΑΣΟΚΣτύξ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 17:17Την μακαρίτισσα τη γιαγιά μου, την είχαν έτοιμη και σταυρωμένη με το ψηφοδέλτιο ΝΔ στην τσέπη κάποτε σε εκλογές.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:47 Γίνεται να ξανακάνουμε την ψηφοφορία; Δεν πάτησα σωστά την επιλογή
Τελικά κατά λάθος ψήφισε ΠΑΣΟΚ : "να παιδάκι μου, έβαλα αυτό με τον ήλιο"![]()
Στα χέρια τον πηγαινανε στο εκλογικο τμημα για να ψηφισει "για να μη χαθει η ψηφος" οπως ελεγε.
Και απαιτουσε απο τον δικαστικο αντιπροσωπο που τον βοηθουσε στο παραβαν να ψηφισει να του βαλει το ψηφοδέλτιο στους 2 ποντους απο το ματι (γιατι μονο σε αυτη την αποσταση εβλεπε καπως θαμπα) για να δει τον Ηλιο του ΠΑΣΟΚ και να βεβαιωθει οτι εβαλε το σωστο ψηφοδέλτιο στον φάκελο και δεν τον κοροιδεψε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πήγε για μπάνια και στη παραλία παίζει Bannerlord.vantono έγραψε: 13 Ιουν 2024, 17:04Φρόνιμα θεία, θα φωνάξω το νάντροΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:58Και ποια είναι η διαφορά των μαμάδων σας από αυτές που κράζετε ρε μαμακόπληκτα ζουλάπια;vantono έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:28
Σε ψήφισα γιατι μεχρι και τις μαμάδες μας μπορείς να μας βρίσεις και να σου πούμε και ευχαριστω. Είναι Γαληκος ελιγμός που μόνο εσύ τους καταφέρνεις αυτούς.![]()
![]()
![]()
![]()
Σιγά μην χρειάζονται ελιγμοί για μια τόσο εμφανή πραγματικότητα.
Ζούδια.![]()
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Νόμιζα οτι το χιλιάρικο που παίρνουν είναι πολλά λεφτά. Τελικά δεν είναι.George_V έγραψε: 13 Ιουν 2024, 17:58Μπαρμπας μου παλαιος κομματαρχης ΠΑΣΟΚ στην επαρχια μεχρι που πεθανε 90+ και 95% τυφλος μονο ΠΑΣΟΚΣτύξ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 17:17Την μακαρίτισσα τη γιαγιά μου, την είχαν έτοιμη και σταυρωμένη με το ψηφοδέλτιο ΝΔ στην τσέπη κάποτε σε εκλογές.nyxtovios έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:47 Γίνεται να ξανακάνουμε την ψηφοφορία; Δεν πάτησα σωστά την επιλογή
Τελικά κατά λάθος ψήφισε ΠΑΣΟΚ : "να παιδάκι μου, έβαλα αυτό με τον ήλιο"![]()
Στα χέρια τον πηγαινανε στο εκλογικο τμημα για να ψηφισει "για να μη χαθει η ψηφος" οπως ελεγε.
Και απαιτουσε απο τον δικαστικο αντιπροσωπο που τον βοηθουσε στο παραβαν να ψηφισει να του βαλει το ψηφοδέλτιο στους 2 ποντους απο το ματι (γιατι μονο σε αυτη την αποσταση εβλεπε καπως θαμπα) για να δει τον Ηλιο του ΠΑΣΟΚ και να βεβαιωθει οτι εβαλε το σωστο ψηφοδέλτιο στον φάκελο και δεν τον κοροιδεψε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μπαναρίστηκε τελικα? Σαν να τον εβλεπα μεχρι πριν λιγο να κυκλοφορεί ακομα εδω.
Αλλη μία ψηφο στη λατρεμένη μας θεια λοιπον, γιατι εξαιτίας της μπανάρονται συμπχορουμιτες.
Παρότι η ιδια εκανε τα παντα να το αποτρέψει κιολας, να τα λεμε κι αυτα.
Αφτος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 110 Απαντήσεις
- 3143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 0 Απαντήσεις