Κι όλη αυτή η "τοξικότητα" θα μεταφερθεί μετά στην Εθνική. Προολυμπιακό είπαμε; Ο Ντόνσιτς ήδη "τρίβει" τα χέρια του.
Να δούμε αν θα πάμε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Τρομερό παιχνίδι του Παναθηναϊκού , πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου κάτι τέτοιο με υπομονή με μεθοδικότητα και ηρωισμό. Πραγματικά ίσως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που χόρτασα τόσο πολύ ή με κούρασε τόσο πολύ ένα παιχνίδι. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός είναι ο Γολιάθ στην αναμέτρηση και ο ΠΑΟ πρέπει να κάνει μυθικά πράγματα όπως χθες. Μας χρωστάει και ένα ματς η διαιτησία. Οχι να θέλω εγώ τέσσερα και ο Παο να θέλει δύο, δεν είναι σωστό. Αν και χέστηκα στην τελικά για το έπαθλο αυτό. Αν κερδίσει η ομάδα μου θα το πανηγυρίσω μονο για την εμφάνιση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Albrecht έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:06
Μπορούμε να το κάνουμε να πάει για διακοπή. Γεμάτο Ουρούκ Χάι είναι το ΟΚΑΝΑ, δε θέλει και πολύ προσπάθεια.
Μπορείτε ,το πιο εύκολο πράγμα είναι να τα κάνεις "πουτάνα όλα" . Μετά τι γίνεται;
Υ.Γ: κάποτε σε καμπ της Σκωτίνας στην Πιερία,Έλληνες και Σέρβοι από ομάδες Α2 είχαμε συμφωνήσει σε 3 φιλικά . Πήραμε το πρώτο ,πήραν το δεύτερο,το τρίτο δεν τελείωσε ποτέ. Κυνηγιόμασταν με καρέκλες , μπουκάλια μπύρας κι άλλα "πυρομαχικά"...
Σέλευκας έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:54
Τρομερό παιχνίδι του Παναθηναϊκού , πρώτη φορά βλέπω στη ζωή μου κάτι τέτοιο με υπομονή με μεθοδικότητα και ηρωισμό. Πραγματικά ίσως ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που χόρτασα τόσο πολύ ή με κούρασε τόσο πολύ ένα παιχνίδι. Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ο Ολυμπιακός είναι ο Γολιάθ στην αναμέτρηση και ο ΠΑΟ πρέπει να κάνει μυθικά πράγματα όπως χθες. Μας χρωστάει και ένα ματς η διαιτησία. Οχι να θέλω εγώ τέσσερα και ο Παο να θέλει δύο, δεν είναι σωστό. Αν και χέστηκα στην τελικά για το έπαθλο αυτό. Αν κερδίσει η ομάδα μου θα το πανηγυρίσω μονο για την εμφάνιση.
Πολυ σωστη κουβεντα, σας χρωσταει ενα ακομα ματς η διαιτησια για να γινουν 5 στη σειρα.
Οπως επισης στην αρχη της σαιζον ειπες αλλη μια σοφη κουβεντα, για καθε θεση προς τα πανω στη καταταξη της ευρωλιγκας για την καε καταγγελοπουλοι, ο ΠΑΟ αντιστοιχα θα κατεβαινει μια.
Πρεπει τα ποστ σου να γινονται στικυ και να μη χανονται, κριμα ειναι.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.