Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Σέλευκας έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:01
Ακραία μορφή υποκρισίας είναι αυτό. Το μπόγο που κάθε γιατρός θα τον θεωρούσε ΑΜΕΑ και στο στρατό είναι Ι5 , για πρότυπο ομορφιάς ενώ θέλει άμεση ιαρτοφαρμακευτική περίθαλψη. Και βγαίνει το άλλο το σούργελο που τρώει ψωμί κάνοντας την ηλίθια και λέει ότι είναι ένα διαφορετικό πρότυπο απο το δικό σας.
Θα μου πεις τι σε πειράζει που είναι ηλίθιοι, αλλα΄το πρόβλημα είναι οτι συνολικά το κίνημα πάει να μας πείσει να αποδεχτούμε οτι ανωμαλία υπάρχει και μέσα σε όλα και αυτό, δεν είναι μεμονωμένη σαχλαμάρα δηλαδή είναι πολιτική σπέκουλα επικίνδυνη για τη νεολαία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η βάση του κινήματος είναι ότι οι λέξεις εμπεριέχουν δύναμη, γιατί τάχα ο Χίτλερ κάποτε χρησιμοποίησε τις λέξεις για να κάνει προπαγάνδα.
Επομένως αν ο Χίτλερ επιστράτευσε τη γραμματική για να κάνει "το κακό", μπορούμε να κάνουμε το ίδιο, "για καλό σκοπό".
Είναι εντελώς υπερεκτιμημένη η θεωρία ότι οι λέξεις και η δύναμή τους μπορεί να "διαμορφώσει την πραγματικότητα". Αυτό ισχύει μέχρι ένα σημείο, ενώ η συνολική επίδραση των λέξεων στη διαμόρφωση της πραγματικότητας είναι πολύ μικρή.
Τζάμπα πάει ο διανοητικός κόπος.
Οι φιλόσοφοι της οκάς που ισχυρίζονται ότι "υπάρχει οτιδήποτε ονοματίζεις" (άρα και ο ντόναλντ ντακ είναι υπαρκτή οντότητα) κάτι τέτοια πιστεύουν.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
κυκλοφορούν τα μιμιδιά τους σαν τερατάκια απο αρκέιντ, σαν αυτα που μας τρώνε στο πάκμαν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ μπόις, ότι ελάχιστοι θα είχαν πρόβλημα να γαμήσουν τις μπάρκες αλλά επίσης ελάχιστοι θα κυκλοφορούσαν στο χαλαρό με τις μπάρκες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:27
Αυτό που έχω καταλάβει εγώ μπόις, ότι ελάχιστοι θα είχαν πρόβλημα να γαμήσουν τις μπάρκες αλλά επίσης ελάχιστοι θα κυκλοφορούσαν στο χαλαρό με τις μπάρκες.
Και κάπου εδώ παίζει το βασικό πόιντ.
Το 90% του πχορουμ θα πλήρωναν για να τους κάτσει η Μπάρκα ή μια σαν αυτήν.
Το πολύ να πλήρωναν στο πρώτο κονέ. Το σίγουρο είναι ότι αν δεν πλήρωνε η Μπάρκα για τα επόμενα ή αν δεν λειτουργούσε ως επαγγελματικός σπόνσορας, υπάρχουν χιλιάδες μη επώνυμες μπάρκες για τους εν λόγω "μερακλήδες", που δεν έχουν την αντίστοιχη ζήτηση.
Και σε κόβω για χαλαρή συμμετοχή στο 90% του πιαρίστικου ερωτιάρικου είδους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 13 Ιουν 2024, 16:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν νομίζω ρε φίλε.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;