ρε εχουμε παικτες προσωπικοτητες με @@ που αν τους πατησεις στον καλο θα αντιδρασουν, και ειναι το χειροτερο πραγμα που θα ευχοσουν να (μην) ειχες κανει
Κοίτα φίλε εδώ . Πολύ πιο εύστοχος σε δίποντα και τρίποντα ο ΠΑΟ. Διπλάσιες βολές ο Θρήνος.
σε ολη τη σειρα ειμασταν καλυτεροι σχεδον σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες ακομα και στους 2 πρωτους αγωνες,
η διαφορα ηταν οτι ο γαυρος ειχε βαλει γυρω στους 10π με ευκολα κοροιδιστικα καλαθια απο δικα μας λαθη
ρε εχουμε παικτες προσωπικοτητες με @@ που αν τους πατησεις στον καλο θα αντιδρασουν, και ειναι το χειροτερο πραγμα που θα ευχοσουν να (μην) ειχες κανει
Έχεις γράψει τόσες μαλακιες που πραγματικά θέλω να δω τι δικαιολογία θα βρεις την Παρασκευή (πέραν της διαιτησίας).
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι σήμερα το χάσαμε μόνοι μας και πως είναι πολύ δύσκολο να αυτοκτονησουμε 3 φορές στην σειρά.
Το πιθανότερο ότι θα διακοπεί το ματς την Παρασκευή.
Otto Weininger έγραψε: 13 Ιουν 2024, 00:14
Πέραν της πλάκας, προχτές με κάτι φίλους λέγαμε ότι το πιο σημαντικό ήταν το 2-0, γιατί 3 φορές στην σειρά δε χάνει ο Ολυμπιακός.
Μένει να το δούμε την Παρασκευή.
Έχω εδώ και μέρες που θέλω να πάω να δω το Furiosa και δεν πάω επειδή βαριέμαι, κάτι τυχαίνει ή έχει τελικούς. Θα πάω την Παρασκευή, αν καθίσω να δω τον τελευταίο τελικό εκεί μέσα θα αρρωστήσω.
Απλά δεν τραβάει άλλο η ομάδα, ταλαιπωρήθηκε όλη τη σεζόν, έχασε την οποία φρεσκάδα είχε, έκανε υπερβάσεις προς το τέλος, και πλέον είναι ένα μαρτύριο που θέλουν όλοι να τελειώσει.
συνεννοηθειτε να πατε να δειτε παρειτσα τη φιουριοσα