Δυστυχως χτυπαει 12ωρα γιατι χαθηκε ο under για καλοκαιρινη σεζονsouthern έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:18Ναι σε πίστεψα. Κυριολεκτικά λυσσας όταν θίγουν στο παραμικρό το κόμμα σου. Βάρδια στο τουιτερ τι ώρα πιάνεις; στο φβ;Otto Weininger έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:15Με την διαφορά όμως ότι στην πραγματικότητα εγώ δεν τρώω από την ΝΔ, αλλά εσύ αδυνατείς να απαντήσεις ακόμα και σε μια απλούστατη ερώτηση.southern έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:12
Και εγώ είμαι σίγουρος ότι τρως από τη ΝΔ και είσαι μέλος της γαλάζια υπογας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Europride Θεσσαλονικης και πηξιμο τα δεξια γιδια
- Μαδουραίος
Re: Europride Θεσσαλονικης και πηξιμο τα δεξια γιδια
Ο οτο γραφει 20 χρονια καθε μερα ψεμματα με την καλη του την καρδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 12 Ιουν 2024, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ετσι!karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 09:54 Πώς καθόμαστε ακόμα εν έτει 2024 και ασχολούμαστε με καρναβάλια και με παρελάσεις με ξεπερνάει. Σε μια δυτική κοινωνία ούτε χρειάζεται το pride γιατί ο καθένας θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι αγαπάει στην προσωπική του ζωή και ούτε χρειάζονται και στρατιωτικές παρελάσεις για να ανέβει το εθνικό φρόνημα!! Αλλά ας έχει...δεν ξέρω γιατί γενικά πρέπει να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι αν δεν είναι παράνομο!!
Το πράιντ ειχε νοημα τα πρωτα χρονια που επινοήθηκε, πλέον που τα δικαιώματα των γκέι εχουν περάσει την ατζέντα τους για τα καλά (μετά τα τελευταια με τους γαμους κιολας) το εχει χάσει. Δεν ειναι απαραιτητο ουσιαστικά.
Ο under σίγουρα έχει σχέση με το γραφείο του Άδωνι. Αν όντως υπάρχει ένας μόνο underΜαδουραίος έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:19Δυστυχως χτυπαει 12ωρα γιατι χαθηκε ο under για καλοκαιρινη σεζονsouthern έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:18Ναι σε πίστεψα. Κυριολεκτικά λυσσας όταν θίγουν στο παραμικρό το κόμμα σου. Βάρδια στο τουιτερ τι ώρα πιάνεις; στο φβ;Otto Weininger έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:15
Με την διαφορά όμως ότι στην πραγματικότητα εγώ δεν τρώω από την ΝΔ, αλλά εσύ αδυνατείς να απαντήσεις ακόμα και σε μια απλούστατη ερώτηση.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θα 'χει ενδιαφέρον να μαθομεν τι παίζει στην Παλαιστίνη με πράιντ.
Φήμες λενε οτι οι συμμετέχοντες βουτάνε σε αόρατο τραμπολίνο απο ταράτσες.
Φήμες λενε οτι οι συμμετέχοντες βουτάνε σε αόρατο τραμπολίνο απο ταράτσες.
Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ομοφυλοφιλία. Δεν ξέρω τι σε πειράζει!!Pillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 10:33Χωματερή με ανθρώπινα σκουπίδια καταντήσαμε. Εμείς τι φταίμε να αηδιάζουμε με τα σιχαμένα; Άσε που μας διασύρουν σαν λαό και σαν χώρα. Εντάξει σωστά δεν τους ρίχνουμε στον καιάδα πια, αλλά ας πάνε σε καμιά παραλία γυμνιστών για να παρελάσουν την ανωμαλία τους.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 09:54 Πώς καθόμαστε ακόμα εν έτει 2024 και ασχολούμαστε με καρναβάλια και με παρελάσεις με ξεπερνάει. Σε μια δυτική κοινωνία ούτε χρειάζεται το pride γιατί ο καθένας θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι αγαπάει στην προσωπική του ζωή και ούτε χρειάζονται και στρατιωτικές παρελάσεις για να ανέβει το εθνικό φρόνημα!! Αλλά ας έχει...δεν ξέρω γιατί γενικά πρέπει να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι αν δεν είναι παράνομο!!![]()
רוחות עתיקות של רשע, הפכו את הצורה המרוקבת הזו ל Mumm-Ra, הנצחי
Με γεια τους, με χαρά τους.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτά είναι σατανικοί στίχοι, που επιβάλλουν μέχρι και φετφά από τους φιλοχαμασίτας του σεπτού αυτού χώρου.vantono έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:24 Θα 'χει ενδιαφέρον να μαθομεν τι παίζει στην Παλαιστίνη με πράιντ.
Φήμες λενε οτι οι συμμετέχοντες βουτάνε σε αόρατο τραμπολίνο απο ταράτσες.![]()
Συνιστώ προσοχή στην εκφορά τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν σχολίασα για την ομοφυλοφιλία αλλά για την τεράστια ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, νομίζω έχει μεγάλη διαφορά. Ισως δεν το έθεσα σωστά. Κάποιοι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να είναι αηδιαστικοί.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:25Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ομοφυλοφιλία. Δεν ξέρω τι σε πειράζει!!Pillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 10:33Χωματερή με ανθρώπινα σκουπίδια καταντήσαμε. Εμείς τι φταίμε να αηδιάζουμε με τα σιχαμένα; Άσε που μας διασύρουν σαν λαό και σαν χώρα. Εντάξει σωστά δεν τους ρίχνουμε στον καιάδα πια, αλλά ας πάνε σε καμιά παραλία γυμνιστών για να παρελάσουν την ανωμαλία τους.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 09:54 Πώς καθόμαστε ακόμα εν έτει 2024 και ασχολούμαστε με καρναβάλια και με παρελάσεις με ξεπερνάει. Σε μια δυτική κοινωνία ούτε χρειάζεται το pride γιατί ο καθένας θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι αγαπάει στην προσωπική του ζωή και ούτε χρειάζονται και στρατιωτικές παρελάσεις για να ανέβει το εθνικό φρόνημα!! Αλλά ας έχει...δεν ξέρω γιατί γενικά πρέπει να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι αν δεν είναι παράνομο!!![]()
Εντάξει υπάρχουν ακόμα θέματα κι εμένα δεν με πειράζει...Το θέμα είναι να αφήνεις τον άλλον στην ησυχία του εφ όσον δεν κάνει κάτι παράνομο (θα μου πεις πως ΟΚ παλιά η ομοφυλοφιλία ήταν παράνομη αλλά αυτό ήταν ηλίθιο). Θέλει να διασκεδάσει, θέλει να παρελάσει κτλ. ΟΚ...Εγώ γενικά δεν το έχω με τα καρναβάλια και τις παρελάσεις αλλά αφορά εμένα. Ούτε να καταργηθούν ούτε τίποτα. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι θέμα!vantono έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:20Ετσι!karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 09:54 Πώς καθόμαστε ακόμα εν έτει 2024 και ασχολούμαστε με καρναβάλια και με παρελάσεις με ξεπερνάει. Σε μια δυτική κοινωνία ούτε χρειάζεται το pride γιατί ο καθένας θα είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι αγαπάει στην προσωπική του ζωή και ούτε χρειάζονται και στρατιωτικές παρελάσεις για να ανέβει το εθνικό φρόνημα!! Αλλά ας έχει...δεν ξέρω γιατί γενικά πρέπει να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι αν δεν είναι παράνομο!!
Το πράιντ ειχε νοημα τα πρωτα χρονια που επινοήθηκε, πλέον που τα δικαιώματα των γκέι εχουν περάσει την ατζέντα τους για τα καλά (μετά τα τελευταια με τους γαμους κιολας) το εχει χάσει. Δεν ειναι απαραιτητο ουσιαστικά.
Ο Otto, είναι πολύ πιο ειλικρινής από το 90% των προχωκαγκούρηδων παπαροειδών εδώ μέσα.πήζον bot έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:20 Ο οτο γραφει 20 χρονια καθε μερα ψεμματα με την καλη του την καρδια
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μην τους βλέπειςPillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:28Δεν σχολίασα για την ομοφυλοφιλία αλλά για την τεράστια ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, νομίζω έχει μεγάλη διαφορά. Ισως δεν το έθεσα σωστά. Κάποιοι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να είναι αηδιαστικοί.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:25Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ομοφυλοφιλία. Δεν ξέρω τι σε πειράζει!!Pillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 10:33
Χωματερή με ανθρώπινα σκουπίδια καταντήσαμε. Εμείς τι φταίμε να αηδιάζουμε με τα σιχαμένα; Άσε που μας διασύρουν σαν λαό και σαν χώρα. Εντάξει σωστά δεν τους ρίχνουμε στον καιάδα πια, αλλά ας πάνε σε καμιά παραλία γυμνιστών για να παρελάσουν την ανωμαλία τους.![]()
Ολα καλά. Η «ακροδεξιά» θα πάει 30% στις επόμενες βουλευτικές.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ε, αυτό τους λέω κι εγώ αλλά κάποιοι θυμίζουν το ανέκδοτο με τη γριά που κάλεσε την αστυνομία επειδή έβλεπε κάποιον γυμνό άντρα να κυκλοφορεί γυμνός στο απέναντι διαμέρισμα και όταν πήγαν οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν την καταγγελία και δεν έβλεπαν τίποτα, η γριά τους είπε "ναι, αλλά αν ανέβω στο σκαμνάκι που θα βάλω πάνω στο τραπέζι, εγώ τον βλέπω".karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:32Μην τους βλέπειςPillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:28Δεν σχολίασα για την ομοφυλοφιλία αλλά για την τεράστια ομοφυλοφιλική προπαγάνδα, νομίζω έχει μεγάλη διαφορά. Ισως δεν το έθεσα σωστά. Κάποιοι ομοφυλόφιλοι επιλέγουν να είναι αηδιαστικοί.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:25
Πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει ομοφυλοφιλία. Δεν ξέρω τι σε πειράζει!!Εμένα αν δεν μ' αρέσει κάτι απλά δεν το βλέπω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-