!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Νορβηγος βαζει αγγελια εξω απο σχολειο της Ροδου ψαχνοντας μαθητρια για παρεα

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Re: Νορβηγος βαζει αγγελια εξω απο σχολειο της Ροδου ψαχνοντας μαθητρια για παρεα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Juno έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:31
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:26
Juno έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:04
Τι κάνατε οι παρευρισκόμενοι;
Δεν παρεμβαίνεις εύκολα στις μπίζνες με τυρόπιτες άλλων ενηλίκων.....
.
Αν εννοείς ξύλο και τέτοια, ναι, έχεις δίκιο. Εγώ θα έβγαζα χαρτονόμισμα και θα της το έδινα για να μην πάει με αυτόν τον (κάτι καλό θα έλεγα για χαρακτηρισμό). Αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις σε άλλους να το κάνουν.

Εμάς μια φορά, όταν ήμασταν φοιτήτριες (εγώ και οι κολλητές) και επιστρέφαμε στην Αθήνα αργά το βράδυ, είχε κάνει ανάλογη πρόταση με περισσότερα χρήματα ένας ανώμαλος έξω από τον Σταθμό Λαρίσης. Του απαντήσαμε αναλόγως.
Τι ωραία χρόνια! Γύριζες όπου ήθελες, όποτε ήθελες και δεν κινδύνευες να σε μαχαιρώσουν.

.

Νομίζω και τώρα αμα κάτσεις να σε αγαμήσουν δεν κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν..... :D

Κατατάλλα εδώ ο Ελλην εχει ρίξει παραγάδι διακριτικότατο.....

Απορώ πάντως εκει που λέει.....και μετα να στα γλύψω.....εννοεί χυμένα ;;; . :smt017 . :oops:

.
Εικόνα

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Νορβηγος βαζει αγγελια εξω απο σχολειο της Ροδου ψαχνοντας μαθητρια για παρεα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:51
Juno έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:31
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 11 Ιουν 2024, 13:26

Δεν παρεμβαίνεις εύκολα στις μπίζνες με τυρόπιτες άλλων ενηλίκων.....
.
Αν εννοείς ξύλο και τέτοια, ναι, έχεις δίκιο. Εγώ θα έβγαζα χαρτονόμισμα και θα της το έδινα για να μην πάει με αυτόν τον (κάτι καλό θα έλεγα για χαρακτηρισμό). Αλλά αυτό δεν μπορείς να το πεις σε άλλους να το κάνουν.

Εμάς μια φορά, όταν ήμασταν φοιτήτριες (εγώ και οι κολλητές) και επιστρέφαμε στην Αθήνα αργά το βράδυ, είχε κάνει ανάλογη πρόταση με περισσότερα χρήματα ένας ανώμαλος έξω από τον Σταθμό Λαρίσης. Του απαντήσαμε αναλόγως.
Τι ωραία χρόνια! Γύριζες όπου ήθελες, όποτε ήθελες και δεν κινδύνευες να σε μαχαιρώσουν.
Νομίζω και τώρα αμα κάτσεις να σε αγαμήσουν δεν κινδυνεύεις να σε μαχαιρώσουν..... :D
Αλίμονο, δεν θα έλεγες την σκαυοψυχία σου;
Αν όμως κάποιος στο γύριζε στις γυναίκες της οικογένειάς σου και έλεγε να κάτσουν αυτές, θα άλλαζες υφάκι.
Λες και φταίγαμε εμείς, που γυρίσαμε με το τελευταίο δρομολόγιο.

Αυτό που είπα, ήταν πως τότε δεν κινδυνεύαμε να μας την πέσει μία αγέλη Αφγανοπακιστανών.
Απαντήσαμε στον λεγάμενο όπως του έπρεπε, αλλά δεν μπορώ να πω λεπτομέρειες πριν τσεκάρω το χρονικό διάστημα της παραγραφής αδικημάτων.
Πάντως δεν κινδύνευσε η ζωή του.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic »

Πάντως όλα θέμα χρημάτων είναι... και προσέγγισης βέβαια. Αλλά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη λεπτότητα στην προσέγγιση. Πχ κάποιος θα μπορούσε να βάλει μια αγγελία "Ζητείται κοπέλα 18-25 ετών με αναλογίες μοντέλου, εξαιρετικά εμφανίσιμη, για να συνοδεύσει κύριο σε τριήμερο ταξίδι στο Μόντε Κάρλο. Στις υποχρεώσεις της θα περιλαμβάνεται και το σεξ, πιθανώς με πάνω από 1 άτομα. Αμοιβή 50.000 ευρώ και όλα πληρωμένα".

Νομίζω ότι το τηλέφωνό του δεν θα σταματούσε να χτυπάει και πολλές θα του έκαναν και σημαντικό σκόντο για να πάρουν τη δουλειά. Άσε που κάποιες από αυτές θα ήταν και ανήλικες που θα το έκρυβαν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”