πιστευω το Όχι, και δεν θέλω (είμαι ξενέρωτος / φλώρος / κομπλεξικός), σε αντιπροσωπεύει καλύτεραsys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:01Τζούλι αν βάλεις σκέτο όχι θα ψηφίσω, αντρίκια σε μιλάω.Souvlatzis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 04:11 Η ερώτηση απευθύνετε στους άντρες του πχορουμ φυσικά
Έχετε πάρει πίπα ποτέ? είτε σε άντρα είτε σε τρανς
Μην ξεχνάτε, το πολλ ειναι ανώνυμο, οπότε μπορείτε να ψηφίσετε την αλήθεια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Souvlatzis
- Phorum.gr user: Souvlatzis
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Πούστευε και μη ερεύνα.Souvlatzis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:43πιστευω το Όχι, και δεν θέλω (είμαι ξενέρωτος / φλώρος / κομπλεξικός), σε αντιπροσωπεύει καλύτεραsys3x έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:01Τζούλι αν βάλεις σκέτο όχι θα ψηφίσω, αντρίκια σε μιλάω.Souvlatzis έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 04:11 Η ερώτηση απευθύνετε στους άντρες του πχορουμ φυσικά
Έχετε πάρει πίπα ποτέ? είτε σε άντρα είτε σε τρανς
Μην ξεχνάτε, το πολλ ειναι ανώνυμο, οπότε μπορείτε να ψηφίσετε την αλήθεια
Δώσε σημασία στο κόμμα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σουβλατζή θα πρέπει να σεβαστείς αυτούς που δεν έχουν πάρει πίπα και να μην τους ονομάζεις ξενέρωτους φλώρους και κομπλεξικούς... Αν δεν σέβεσαι πως είναι δυνατόν να ζητάς σεβασμό;
the end
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Diana.
Μετά το 0.33
Μετά το 0.33
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 25 Νοέμ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
Γραφικός
Εγώ πιστεύω ότι η μόνη πίπα που έχει κάνει ο σουβλατζής ήταν μια πίπα- γύρο.
Εγώ τον πιστεύω ότι έχει πάρει.Γραφικός έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 23:57 Εγώ πιστεύω ότι η μόνη πίπα που έχει κάνει ο σουβλατζής ήταν μια πίπα- γύρο.
Spoiler
Τέτοια. Και μας το παίζει μάγκας.

the end
είναι ειδική περίπτωση ρε, του αρέσει να το φωνάζει, να λέει σε όλους τι πούστης είναι αλλά στραβώνει όταν του το λένε.
Spoiler
δεν υπονοώ οτιδήποτε όσον αφορά τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Souvlatzis
ομοφοβικές λούγκρες αν δεν γουστάρετε να μην μπαίνετε στο θρεντ μου
-
Γραφικός
Μια χαρά περνάμε!
Για πες για τις πίπες λοιπόν, ήταν με τζατζίκι;
Το τζατζίκι πρέπει να μπήκε στο τέλος.Γραφικός έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 00:13 Μια χαρά περνάμε!
the end
- Souvlatzis
Φαντάζομαι θες και εσυ να παρεις πιπα ε?
Είναι φασίστες Μακεδονομαχοι μπαντριωτεςSouvlatzis έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 00:09 ομοφοβικές λούγκρες αν δεν γουστάρετε να μην μπαίνετε στο θρεντ μου
-
Γραφικός
Μπα, ούτε καν. Μπορεί στο όνειρό του.
Τώρα που το σκέφτομαι, το "ομοφοβική λούγκρα" είναι μεγάλη προσβολή. Αν και ούτε το "ομοφοβικός" σκέτο με ενοχλεί, ούτε το "λούγκρα", ομοφοβικές λούγκρες είναι ο Λαζόπουλος κι ο Κασιδιάρης.
Μπα πανάθεμά σε βρωμόστομε σουβλατζή.
- Souvlatzis
βλαχοελληνες...τα κράζουν, αλλά μέσα τους ξέρουν ότι θα τα καναν αν τους δινόταν η ευκαιρία, και μετα βέβαια θα κορόιδευαν τους gay για να πείσουν τους άλλους και τον εαυτό τους πόσο straight και μάγκες είναιKostis έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 00:16Είναι φασίστες Μακεδονομαχοι μπαντριωτεςSouvlatzis έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 00:09 ομοφοβικές λούγκρες αν δεν γουστάρετε να μην μπαίνετε στο θρεντ μου
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

για πες souvlatzi
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση