Ολοκλήρωσε τη σκέψη σου βρε Στέλλα.
Σε σχέση με... ποια ζαία πασιονάρια; Ή πασιονάριο, δεκτά τα πάντα όλα.
Άσε μας ρε Στελλίτσα. Ήμουν πολλά χρόνια νεομυρνιώτισσα πριν μας προκύψει το ζαίικο γιασονικό είδος.stella έγραψε: 10 Ιουν 2024, 19:13
Το θέμα είναι για τη Γιαννακοπούλου. Μου θύμισε τη Λατινοπούλου (προ φίλτρων), μιας και τρεντάρουν και οι δύο αυτές από το πρωί στο τγουίτεγ.
Ένα δύο, ένα δύο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2024, 19:21Άσε μας ρε Στελλίτσα. Ήμουν πολλά χρόνια νεομυρνιώτισσα πριν μας προκύψει το ζαίικο γιασονικό είδος.stella έγραψε: 10 Ιουν 2024, 19:13ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2024, 19:11
Σε σχέση με... ποια ζαία πασιονάρια; Ή πασιονάριο, δεκτά τα πάντα όλα.
Το θέμα είναι για τη Γιαννακοπούλου. Μου θύμισε τη Λατινοπούλου (προ φίλτρων), μιας και τρεντάρουν και οι δύο αυτές από το πρωί στο τγουίτεγ.
Με πραγματικές και όχι φαντασιακές καταβολές από Σμύρνη. Οπότε, άντε να πουλήσετε κάπου αλλού πασοκογενείς θεωρίες όλοι οι πρόσφυγες άλλων περιοχών, που θα διδάξετε σμυρνιώτικο ηθικό και αστικό ήθος.![]()
Δεν είναι εύκολο, έχει αναλυθεί αυτό επιτυχώς εδώ μέσα (όχι από εμένα αλλά ήταν εύστοχο). Δίνω 80% πιθανότητα να αποτύχει το εγχείρημα.micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 20:27 Βλέπουν τα δύσκολα και θα συνεργαστούν. Σα να λένε σε δημόσια παραδοχή "έλα μωρέ, τόσα χρόνια που δήθεν είχαμε διαφορές, ουσιαστικά παίζαμε το πουλάκι μας. Το θέμα είναι να πάρουμε την κουτάλα της εξουσίας, κι ας συνεργαστούμε και με το διάολο".
Πως θα συνεργαστούν να πούμε όταν ο Κασσελάκης τον λέει εκβιαζόμενο κ ο Ανδρουλάκης τον λέει τικ τοκερ. Αρχίδια.micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 20:27 Βλέπουν τα δύσκολα και θα συνεργαστούν. Σα να λένε σε δημόσια παραδοχή "έλα μωρέ, τόσα χρόνια που δήθεν είχαμε διαφορές, ουσιαστικά παίζαμε το πουλάκι μας. Το θέμα είναι να πάρουμε την κουτάλα της εξουσίας, κι ας συνεργαστούμε και με το διάολο".