H Βόζενμπεργκ τουλάχιστον δε νομίζω να μην ξέρει.Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:40![]()
![]()
![]()
![]()
Oχι.Ουτε οι Μειμαρακης,Βοζεμπεργκ,Μπελερης.
Οι 4 πρωτοι δηλαδη.
Αριστεια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Τοξοβόλος_UK
Η Βόζενμπεργκ τουλάχιστον είναι μια κιουρία. Από τα λίγα άτομα της νδ που εκτιμώ
- Otto Weininger
Αφενός δεν υπάρχει τέτοιος. Διότι η κυρία δύναμη του Βελόπουλου είναι ψεκες που πριν ήταν στον Καμμενο ανεξάρτητα αν πήρε κάτι ελάχιστο τώρα εκ του ασφαλούς λόγω ευρωεκλογών.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:37Αν υπάρξει εναλλακτική θα τον ψηφίσουν όμωςOtto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:32Γενικά η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν ψηφίσει πέρυσι ΝΔ και χθες όχι, δεν πήγαν πουθενά. Απλά δεν.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:29
Το ότι σχεδόν κανείς "αναποφάσιστος" δεν στήριξε τελικώς σύριζα, δεν σας προβληματίζει έστω και λίγο;
Αυτό είναι το μεγαλύτερο καμπανάκι όλων και πρέπει να το λαβει σοβαρά υπόψιν ο Κυριάκος
Εννοώ αν βρεθεί αρχηγός κάποιου συντηρητικού κομματος κάποιος λιγότερο σιχαμένος από τον βελοπουλο θα το ψηφίσουν
Εδώ τσίμπησε 5 μονάδες ο βελολουλος και 3 μονάδες ή λατινοπουλου έτσι χαλαρά
Η οποία λατινοπουλου πάτησε κάτω και τον κρανιδιωτη με τον τζημερο
Η Λατινοπουλου είναι δικό μας παιδί, άλλο αν είναι ρολίστας.
Από κει και πέρα, εγώ θα σας ξαναπώ ότι αφενός πρέπει η ΝΔ να λάβει το μήνυμα, αφετέρου μην συγκρίνετε ευρωεκλογές με εθνικές.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Μαδουραίος
micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:51H Βόζενμπεργκ τουλάχιστον δε νομίζω να μην ξέρει.Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:40![]()
![]()
![]()
![]()
Οι 4 πρωτοι δηλαδη.
Αριστεια.
https://multimedia.europarl.europa.eu/e ... ty_I215393
- Τοξοβόλος_UK
πάντως το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας πλέον είναι με μικρομέτρια κόμματα.
Το 28% της νδ την καθιστά ένα μικρό άντε μέτριο κόμμα.
Το 28% της νδ την καθιστά ένα μικρό άντε μέτριο κόμμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 10 Ιουν 2024, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε κάθε περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι όσοι θεώρησαν ότι με γόβες θα κατακτήσουν πρωτιές στους εκλογικούς και ολυμπιακούς αγώνες, υπέπεσαν σε τέρμα λάθος εκτιμήσεις.
Ισχύει και για τον πυρσό της νδ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Δημοκράτης
Για κάποιον περίεργο λόγο έχεις πιστέψει ότι τα ποσοστά θα ήταν πολύ αλλιώς αν εχθές είχαμε εθνικέςOtto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:53Αφενός δεν υπάρχει τέτοιος. Διότι η κυρία δύναμη του Βελόπουλου είναι ψεκες που πριν ήταν στον Καμμενο ανεξάρτητα αν πήρε κάτι ελάχιστο τώρα εκ του ασφαλούς λόγω ευρωεκλογών.Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:37Αν υπάρξει εναλλακτική θα τον ψηφίσουν όμωςOtto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:32
Γενικά η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν ψηφίσει πέρυσι ΝΔ και χθες όχι, δεν πήγαν πουθενά. Απλά δεν.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο καμπανάκι όλων και πρέπει να το λαβει σοβαρά υπόψιν ο Κυριάκος
Εννοώ αν βρεθεί αρχηγός κάποιου συντηρητικού κομματος κάποιος λιγότερο σιχαμένος από τον βελοπουλο θα το ψηφίσουν
Εδώ τσίμπησε 5 μονάδες ο βελολουλος και 3 μονάδες ή λατινοπουλου έτσι χαλαρά
Η οποία λατινοπουλου πάτησε κάτω και τον κρανιδιωτη με τον τζημερο
Η Λατινοπουλου είναι δικό μας παιδί, άλλο αν είναι ρολίστας.
Από κει και πέρα, εγώ θα σας ξαναπώ ότι αφενός πρέπει η ΝΔ να λάβει το μήνυμα, αφετέρου μην συγκρίνετε ευρωεκλογές με εθνικές.
Δεν θα ήταν. Όπως δνε ήταν το 19 όταν τον ρουφήξει φανερά οι ζαιοι στις ευρωεκλογές ενώ μέχρι τότε τους "χτυπούσαν οι εταιρίες δημοσκοπησεων". Οι ίδιες πιπες που λένε ακόμα βασικά, δεν άλλαξε κάτι.
Εχθές στας Ευρώπας έπεσαν κυβερνήσεις από τα αποτελεσματα και η νδ παιε γρήγορα γρήγορα σε αναχηματισμο. Ο κουλης μπορεί να είναι ηλιθιος αλλά σε αντιθεση με τον τσιπρα γύρω του μάλλον έχει 2 3 ανθρώπους που έχουν μια επαφή με την πραγματικότητα
Να δούμε αν θα τους ακούσει ή θα δούμε πάλι υπουργούς όλους τους πασοκους και τους ποταμισιους ππυ κατ εσέ "στήριξαν την παράταξη στα δισκολα"
Ας κάνει τον πουστοκαιριδη αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να γελάσουμε όλοι μαζί
-
Δημοκράτης
Δεν εκτιμάει ο κόσμος την πρόοδο, ευρωβλαχοι παιδί μουΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:57 Σε κάθε περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι όσοι θεώρησαν ότι με γόβες θα κατακτήσουν πρωτιές στους εκλογικούς και ολυμπιακούς αγώνες, υπέπεσαν σε τέρμα λάθος εκτιμήσεις.
Σαφώς και δεν τις συγκρίνουμε βρε Otto. Aπλώς έχω την εντύπωση ότι κάπου το κυβερνητικό επιτελείο, έβγαλε με τα ίδια τα χεράκια του τα ματάκια του γιατί δημιούργησε ανεπίστρεπτες καταστάσεις, ακόμη και σε πεδία που δεν υπήρχε σοβαρός λόγος.Otto Weininger έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:53
Η ελπίδα είναι παγίδα.
H Βοζεμπεργκ δε ξέρει Αγγλικά; Μλκ μου τι πίνεις;Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:40![]()
![]()
![]()
![]()
Οι 4 πρωτοι δηλαδη.
Αριστεια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Το μιλκο του τοξοβόλου.Ερμής έγραψε: 10 Ιουν 2024, 11:06H Βοζεμπεργκ δε ξέρει Αγγλικά; Μλκ μου τι πίνεις;Μαδουραίος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 10:40![]()
![]()
![]()
![]()
Οι 4 πρωτοι δηλαδη.
Αριστεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Άπταιστα Αγγλικά κ Γαλλικά μιλάει η Βόζενμπεργκ. Είναι μια κυρία γενικά μπροστά στα άλλα ναυάγια που έβγαλε ο κούλης
- Μαδουραίος
Eνα video παρακαλωΤοξοβόλος_UK έγραψε: 10 Ιουν 2024, 11:09Άπταιστα Αγγλικά κ Γαλλικά μιλάει η Βόζενμπεργκ. Είναι μια κυρία γενικά μπροστά στα άλλα ναυάγια που έβγαλε ο κούλης
-
Καπετάν Μιχάλης
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία αν ξέρουν να μιλούν αγγλικά ή όχι, σημασία έχει να μην λένε μαλακίες.
Αυτοι που ψήφισαν τον αμορφωτο τραμπουκο που εριχνε μπαλες στα κεφαλια διαιτητων κανουν κριτικη για αλλους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις