Ναι την θυμομαστε για το εργο της ως υπουργός τουρισμουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:19 Τουλάχιστον βγήκε η Έλενα Κουντουρά με τον ΣΥΡΙΖΑ, για φινέτσα, γοητεία, και επίπεδο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Πρωτο,
Αλλά ΠΟΤΕ ξανά αυτοδυναμο
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
-
Εμπεδοκλής
Δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στους ειδικούς του φόρουμ αλλά και σε αυτά τα πουτάνας γιους παπαγαλάκια της tv που ένα σωρό παπάτζες αναλύουν εκτός από τα λογικά και σοβαρά...zteo έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:44Έχω βάλει στο αντίστοιχο νήμα καταγγελίες του ΚΚΕΕμπεδοκλής έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:43 Οι γνωστοί εκλογολόγοι θα μας εξηγήσουν την τεράστια αναντιστοιχία στις ψήφους της επιστολικής ανά περιφέρεια υπέρ του κυβερνώντος κόμματος;
Μήπως τελικά οι φίλοι που μοίρασαν τα προσωπικά στοιχεία των εκλογέων σε υποψηφίους του κυβερνώντος κόμματος έκαναν και άλλα κολπάκια, κάνοντας και τα δέντρα να ψηφίσουν; Δεν είναι ότι δεν τους έχουμε συνηθίσει από τις φοιτιτικές εκλογές...
Εγω ξερω τον Σωτήρη Τσιοδρα, τον καταστροφολαγνο γιατρο. Αυτος ο Δημήτρης ποιος είναι?micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:27 Μην ξεχάσουμε και την εκλογή του Δημήτρη Τσιόδρα. Ο σοφός ελληνικός λαός έστειλε στην Ευρωβουλή το τσογλάνι που έκανε "επιστημονικές" ανακοινώσεις με βάση τις υποδείξεις του Μαξίμου (αυτό άλλωστε εξαργυρώνει τώρα). Τον άνθρωπο που μας έφερε 23η χειρότερη χώρα στον κόσμο στους θανάτους από Covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού (τώρα που μιλάμε, σε μια φάση ήμασταν και στην πρώτη δεκάδα). Βέβαια για τη ΝΔ, η διαχείριση της πανδημίας ήταν επιτυχημένη.
Και τον Ηλία Μίχο να έβλεπαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα τον έβγαζαν κι αυτόν ευρωβουλευτή.
Πρώην δημοσιογράφος του Σκαι. Τι πρωτότυπο δεν έχει ξαναγινειpanos291 έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:47Εγω ξερω τον Σωτήρη Τσιοδρα, τον καταστροφολαγνο γιατρο. Αυτος ο Δημήτρης ποιος είναι?micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:27 Μην ξεχάσουμε και την εκλογή του Δημήτρη Τσιόδρα. Ο σοφός ελληνικός λαός έστειλε στην Ευρωβουλή το τσογλάνι που έκανε "επιστημονικές" ανακοινώσεις με βάση τις υποδείξεις του Μαξίμου (αυτό άλλωστε εξαργυρώνει τώρα). Τον άνθρωπο που μας έφερε 23η χειρότερη χώρα στον κόσμο στους θανάτους από Covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού (τώρα που μιλάμε, σε μια φάση ήμασταν και στην πρώτη δεκάδα). Βέβαια για τη ΝΔ, η διαχείριση της πανδημίας ήταν επιτυχημένη.
Και τον Ηλία Μίχο να έβλεπαν στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, θα τον έβγαζαν κι αυτόν ευρωβουλευτή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το είπα παραπάνω ότι έκανα λάθος, ο Δημήτρης βγήκε τελικά. Διευθυντής γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού. Βέβαια δεν είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι βγήκε λόγω ευτυχούς συμπτώσεως του ονόματός του...panos291 έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:47Εγω ξερω τον Σωτήρη Τσιοδρα, τον καταστροφολαγνο γιατρο. Αυτος ο Δημήτρης ποιος είναι?micmic έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:27 Μην ξεχάσουμε και την εκλογή του Δημήτρη Τσιόδρα. Ο σοφός ελληνικός λαός έστειλε στην Ευρωβουλή το τσογλάνι που έκανε "επιστημονικές" ανακοινώσεις με βάση τις υποδείξεις του Μαξίμου (αυτό άλλωστε εξαργυρώνει τώρα). Τον άνθρωπο που μας έφερε 23η χειρότερη χώρα στον κόσμο στους θανάτους από Covid ανά εκατομμύριο πληθυσμού (τώρα που μιλάμε, σε μια φάση ήμασταν και στην πρώτη δεκάδα). Βέβαια για τη ΝΔ, η διαχείριση της πανδημίας ήταν επιτυχημένη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Σε 2 νομους της χωρας πρωτο κομμα βγηκαν οι Τουρκοι πρακτορες, αλλα ο αυτιστικος Μητσοτακης το μονο πρόβλημα που βλεπει ειναι η ανοδος της ακροδεξιάς (την οποια οριζει ως οτιδήποτε είναι δεξιοτερα απο τον ιδιο).
Αρίστος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 06:20Η να πει οτι ο Μητσοτακης κερδιζει γιατι οι Αμερικανοι φρεναρουν την αντιπολιτευση ωστε ο Κουλης να εξαντλησει την τετραετια και να δωσει σε Ζελενσκι και Τουρκια τα παντα.Γαληνός έγραψε: 10 Ιουν 2024, 05:53 Επιλογές Μητσοτάκη είναι αυτές
Κάποιος μπορεί να πει ο, τι ο Μητσοτάκης κερδίζει γτι δεν έχει αντιπαλο, οχι γτι το αξίζει!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
GoBzi έγραψε: 10 Ιουν 2024, 06:49Αρίστος έγραψε: 10 Ιουν 2024, 06:20Γαληνός έγραψε: 10 Ιουν 2024, 05:53 Επιλογές Μητσοτάκη είναι αυτές
Κάποιος μπορεί να πει ο, τι ο Μητσοτάκης κερδίζει γτι δεν έχει αντιπαλο, οχι γτι το αξίζει!
Η να πει οτι ο Μητσοτακης κερδιζει γιατι οι Αμερικανοι φρεναρουν την αντιπολιτευση ωστε ο Κουλης να εξαντλησει την τετραετια και να δωσει σε Ζελενσκι και Τουρκια τα παντα.
.
[img]https://i.postimg.cc/T3js8RfX/80-O ... .jpg[/img]
under-appreciated post
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Mόλις είδα ότι πήρε έδρα και η Λατινοπούλου.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αξιακή κεντροαριστερά.
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αξιακή κεντροαριστερά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Μαδουραίος
Λετε καποια στιγμη στο μελλον να δουμε sex tape Μελετη - Αναδιωτη?
- Rocco Siffredi
Ναι άξιαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:19 Τουλάχιστον βγήκε η Έλενα Κουντουρά με τον ΣΥΡΙΖΑ, για φινέτσα, γοητεία, και επίπεδο
έχει κάτι δάνεια ακόμα να ξεχρεωσει
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Η Μελέτη ήταν υποψήφια???
Βγήκε?
Πάντως είναι από τα λίγα αξιόλογα άτομα
Αν το ήξερα θα την ψήφιζα
Βγήκε?
Πάντως είναι από τα λίγα αξιόλογα άτομα
Αν το ήξερα θα την ψήφιζα
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί δεν ήρθε κανένας τουρίστας στην Ελλάδα.panos291 έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:45Ναι την θυμομαστε για το εργο της ως υπουργός τουρισμουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:19 Τουλάχιστον βγήκε η Έλενα Κουντουρά με τον ΣΥΡΙΖΑ, για φινέτσα, γοητεία, και επίπεδο![]()
Η ΝΔ τι διαφορετικό κάνει δηλαδή; βάζουν εκεί μια ωραία γυναίκα να αναδείξει το ελληνικός κάλλος και τέλος. Από τη αρχαιοελληνικη φινέτσα της κουντουρα πήγαμε στην πιο σύγχρονη νταρντανελληνιδα κεφάλογιαννη. Οκ, είναι πολλά τα γούστα, δε λέω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
οι τύποι είναι αδίστακτοι.ξεκίνησα 7 το πρωί να ψηφίσω συριζα όμορφα κι ωραία και μου τύχαν όλα τα περίεργα.συνεργεία σκάγαν από το πουθενά και άπλωναν κορδέλες,διαδηλώσεις με έκλειναν,αμάξια με πάταγαν,λυσσασμένες μουνάρες μου την έπεφταν,αποκορύφωμα με βούτηξε ένα ούφο με μπλέ ανθρωπάκια.δεν έφτασα ποτέYochanan έγραψε: 10 Ιουν 2024, 08:55 Η να πει οτι ο Μητσοτακης κερδιζει γιατι οι Αμερικανοι φρεναρουν την αντιπολιτευση ωστε ο Κουλης να εξαντλησει την τετραετια και να δωσει σε Ζελενσκι και Τουρκια τα παντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις