Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι ήδη εγκατεστημένα εκεί, αλλά σου δίνεται η επιλογή να κατεβάσεις εάν θέλεις. Εάν το παιχνίδι είναι τεράστιο και δεν είναι κατεβασμένο μπορείς να τους ζητήσεις να το κατεβάσουν και μετά να πληρώσεις για να παίξεις.Japetus έγραψε: 10 Ιουν 2024, 00:53 Με κίνδυνο να ακουστώ πολύ boomer, πώς παίζει κάποιος παιχνίδια σε ιντερνετ καφέ; Υπάρχουν κατεβασμένα στα pc και απλά παίζεις, κατεβάζεις μόνος σου, χρειάζεται να έχεις κωδικό steam, να έχεις αγοράσει το παιχνίδι, κλπ;
Έχω μείνει στην εποχή που έβαζες κέρμα για να παίξεις σε τέτοια μαγαζιάτα τελευταία παιχνίδια που έπαιξα σε pc ήταν από αντιγραμμένα cdrom, το 15ετίας λάπτοπ μου δεν είναι για πολλά και έχω το βαφτιστίρι μου του δημοτικού θέλει να παίξει λέει gta και κάποια άλλα που βλέπει σε βιντεάκια...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο θανατος των internet cafe
Re: Ο θανατος των internet cafe
Και απλά παίζεις κατευθείαν ή χρειάζεται να έχεις φτιάξει προηγουμένως account στο εκάστοτε παιχνίδι ή στο steam ξέρω εγώ και να βάζεις κάθε φορά credentials; Πληρώνεις κάτι επιπλέον στο παιχνίδι online πέραν του χρόνου σου στο μαγαζί;GoBzi έγραψε: 10 Ιουν 2024, 00:59 Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι ήδη εγκατεστημένα εκεί, αλλά σου δίνεται η επιλογή να κατεβάσεις εάν θέλεις. Εάν το παιχνίδι είναι τεράστιο και δεν είναι κατεβασμένο μπορείς να τους ζητήσεις να το κατεβάσουν και μετά να πληρώσεις για να παίξεις.
Αρκετά single player είναι δωρεάν μιας και τα έχει αγοράσει το μαγαζί. Κάποια από τα online παιχνίδια πρέπει να τα αγοράσεις γιατί παίζεις με τον λογαριασμό σου. Το ίντερνετ καφέ μπορεί μεν να τα έχει εγκατεστημένα αλλά για να συνδεθείς θέλεις λογαριασμό και για κάνεις λογαριασμό πρέπει να αγοράσεις το παιχνίδι. Σε κάποια άλλα μπορείς να πας στο site του παιχνιδιού, να δημιουργήσεις λογαριασμό και να συνδεθείς. Επίσης σχε κάποια από τα online χρειάζεται μηνιαία συνδρομή (στο παιχνίδι), πάνω κάτω στο 10αρι τον μήνα.Japetus έγραψε: 10 Ιουν 2024, 01:08Και απλά παίζεις κατευθείαν ή χρειάζεται να έχεις φτιάξει προηγουμένως account στο εκάστοτε παιχνίδι ή στο steam ξέρω εγώ και να βάζεις κάθε φορά credentials; Πληρώνεις κάτι επιπλέον στο παιχνίδι online πέραν του χρόνου σου στο μαγαζί;GoBzi έγραψε: 10 Ιουν 2024, 00:59 Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι ήδη εγκατεστημένα εκεί, αλλά σου δίνεται η επιλογή να κατεβάσεις εάν θέλεις. Εάν το παιχνίδι είναι τεράστιο και δεν είναι κατεβασμένο μπορείς να τους ζητήσεις να το κατεβάσουν και μετά να πληρώσεις για να παίξεις.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ακόμα θα υπάρχουν, φαντάζομαι πάνε εκεί οι πιτσιρικάδες όχι για να παίξουν ντε και καλά, αλλά για βρεθούν και να μαλακιστουν, να κάνουν κοπάνα από το σχολείο, κλπ. Και τα μπλιμπλικαδικα άλλωστε πιο πολύ κοινωνικοποίηση ήταν, 20 λεπτά έπαιζες γιατί τα περισσότερα ήταν και παλούκια για να σου τρώνε τα λεφτά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 1995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 62 Απαντήσεις