Έλα τώρα. Όλες οι κάργιες 3ο ή 4ο κόμμα το βγάζατε τα χριστούγεννα όπως κ οι δημοσκοπήσεις.
Μετά το συνέδριο ως το μεγαλύτερο κόμμα της κεντροαριστεράς έρχεται ο Κασσελάκης. Τι να κλάσει το 12.84% του πασοκ.
Ποτέ δεν έχω γράψει εγώ ότι ο σύριζα θα είναι τρίτο κόμμα.
Αυτό που γράφω είναι τον Κασελάκη, ούτε παραγγελία να τον είχε κάνει ο Μητσοτάκης. Αν ήταν η Αχτσιόγλου στη θέση του, σήμερα ο σύριζα θα ήταν πάνω από 20%.
Αυτό που γράφω είναι τον Κασελάκη, ούτε παραγγελία να τον είχε κάνει ο Μητσοτάκης. Αν ήταν η Αχτσιόγλου στη θέση του, σήμερα ο σύριζα θα ήταν πάνω από 20%.
μαλάκες τι πίνετε εκεί στη νδ? Σας έκατσε η πούτσα του -14% στον λαιμό?
Ποιά εφούλα ρε καραμήτρο? αυτή που πήρε 2% σήμερα? Έλα να πούμε.
Τον Κασσελάκη έχετε άχτι. Ε, αυτός θα σας γαμήσει μέχρι το 2026. Μην δεν βγάλετε και 2025 κιόλας.
Έχουμε και λέμε
Νδ στο 28% ζαιους κάτω από 15 και κατινοπουλου πάνω από 3%,μέρα 25 τον πουλο
Αν με έλεγες εχθές οτι τα αποτελεσματα θα είναι τόσο καλά θα σε έλεγα πολύ αισιόδοξο
Εγώ περίμενα νδ στο 30, ζαιους στο 15 και λατινοπουλου εκτός νίκη στο 3% ,μέρα 25 στο 3%
μαλάκες τι πίνετε εκεί στη νδ? Σας έκατσε η πούτσα του -14% στον λαιμό?
Τον Κασσελάκη έχετε άχτι. Ε, αυτός θα σας γαμήσει μέχρι το 2026. Μην δεν βγάλετε και 2025 κιόλας.
αν συνεχισει το κουλι τον ιδιο δρομο και η ακροδεξια δεν τα βρουν μεταξυ τους
στο τελος θα τον βγαλουμε πρωθυπουργο ...η πρωτη δεξια επι σαμαρα εχασε με τα χερια κατω απο τον τσιπρα και η δευτερη δεξια απο εναν γκει ....θα ειμαστε για πολυ φτυσιμο τελικως
Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 01:15
Εκλεγει ευρωβουλευτή η λατινοπουλοτ
Έχουμε και λέμε
Αν με έλεγες εχθές οτι τα αποτελεσματα θα είναι τόσο καλά θα σε έλεγα πολύ αισιόδοξο
Εγώ περίμενα νδ στο 30, ζαιους στο 15 και λατινοπουλου εκτός νίκη στο 3% ,μέρα 25 στο 3%
Ωραία μέρα η σημερινή, πολύ ωραία μέρα θα έλεγα
15% ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει και 12.8% πασοκ μόλις είπε ο Μαύρος στο οπεν
Το νούμερο η μουμτζη με τις σπουδές κατά της ακροδεξιάς δεν πήγε καλά επίσης
Περίεργα πράγματα, ούτε οι ζαιοι δεν υην στήριξαν πάρα το στρωξημο σε όλα τα ζαιομεσα
Δημοκράτης έγραψε: 10 Ιουν 2024, 01:15
Εκλεγει ευρωβουλευτή η λατινοπουλοτ
Έχουμε και λέμε
Ωραία μέρα η σημερινή, πολύ ωραία μέρα θα έλεγα
15% ο ΣΥΡΙΖΑ θα κλείσει και 12.8% πασοκ μόλις είπε ο Μαύρος στο οπεν
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 10 Ιουν 2024, 01:13
Η εικόνα της Αχτσιόγλου κατέρρευσε μετά τις εσωκομματικές του σύριζα, με δική της ευθύνη.
Αν είχε εκλεγεί, ο σύριζα θα ήταν σε καλύτερη κατάσταση.
Κατά τα άλλα, πίστευε ότι θέλεις για τον Κασελάκη, του Μητσοτάκη το παιχνίδι παίζεις, θα το διαπιστώσεις και στις επόμενες εκλογές.
συνηθως εισαι σωστος σε αναλυσεις ..εδω ομως θα σε διορθωσω ισχυει οτι ειπα στον τοξοβολο
αν συνεχισει το κουλι το ιδιο παιγνιδι θα χασει με κατεβασμενο σωβρακο απο τον κασσελακι
μεχρι και εγω θα τον ψηφισω αν δεν υπαρχει στον οριζοντα εθνικιστικο κομμα
nemo έγραψε: 10 Ιουν 2024, 01:21
συνηθως εισαι σωστος σε αναλυσεις ..εδω ομως θα σε διορθωσω ισχυει οτι ειπα στον τοξοβολο
αν συνεχισει το κουλι το ιδιο παιγνιδι θα χασει με κατεβασμενο σωβρακο απο τον κασσελακι
μεχρι και εγω θα τον ψηφισω αν δεν υπαρχει στον οριζοντα εθνικιστικο κομμα
όχι μόνο εσύ αλλά θα έχει απευθείας διαρροές από ψηφοφόρους της ΝΔ ο Κασσελάκης μέχρι το 2026. Μη κάνει εκλογές και το 2025 ο κούλης. Δεν θα τραβήξει πολύ.