Όταν ήταν το λαός δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματαΑρίστος έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:41 Στην Ευρωπη πηγαν λιγο καλυτερα τα πατριωτικα κομματα απο οτι περιμενα.
Και στην Ελλαδα πολυ καλα, γυρω στο 20%, αλλα περιμενα 24% με διψηφιο Βελο και ΝΙΚΗ γυρω στο 7%.
Η Λατινοπουλου εκανε ζημια σε Βελο-ΝΙΚΗ και πιθανοτατα αυτος ηταν ο ρολος της οπως και του ΛΑΟΣ που ευτυχως περασε απαρατηρητο.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
Re: Αποτελέσματα Ευρωεκλογών 2024
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι και ουσιαστικα να δειξει στις βασεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ οτι με μια απλη κινηση γινονται εξουσια.
.
-
Δημοκράτης
- Otto Weininger
Καλά μην ξερογλείφεσαι, με την ασφάλεια της αυτοδύναμης ΝΔ τρολοψηφισαν οι περισσότεροι ή δεν πήγαν.Scouser έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:43Και που είσαι ακόμα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα καταλάβουν τίποτα οι δικοί σου απο τα αποψινα, οπότε θα έχουμε πολλά γουστα στη συνέχεια. Δε με πολυνοιαζει τι γίνεται στην Ελλάδα βέβαια, έτσι και αλλιώς καμένο χαρτί είναι απο μόνη της. Σε πανευρωπαικο επίπεδο είναι κυρίως όμορφη βραδιά, με την ακροδεξιά κωλοβυθομετρηση που έκαναν στις Ουρσούλες.![]()
Στις εθνικές θα τον πιείτε ξανά.
Το ότι δε σε νοιάζει το γίνεται στην Ελλάδα, το έχουμε καταλάβει καιρό.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
stergiosbik
Όποιος έχει επαφή με τον πραγματικό κόσμο μπορούσε εύκολα να δει την δυσαρέσκεια του κόσμου.Green Dragon έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:41Ναι αλλά τέτοια πίτσα δεν την περίμεναν ούτε τα εδώ συριζοτρόλ.stergiosbik έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:38 Λέγαμε κάποιοι ότι θα πέσει χοντρή φαπα στη λαμογοΝΔ.
Μονή της έσκαψε τον λακο της.
Τέμπη,ακρίβεια και το κερασάκι ο γάμος των ανώμαλων φρικιων πετσοκοψαν την ΝΔ.
Όπως έγραψα και το μεσημέρι,από δω και πέρα θα δούμε δεξιότερες πολιτικες από την κυβέρνηση αλλά δεν σώζεται το πράγμα.
Άλλη τετραετία ο Κούλης δεν βλέπει.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Συνολικά έχει ποσοστό περισσότερο από τον δεύτερο και τρίτο αντίπαλο αθροιστικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Damage control από τον Κούλη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Δημοκράτης
Συμφωνψ αλλά νομίζω θα δει και άλλη 4ετιαstergiosbik έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:47Όποιος έχει επαφή με τον πραγματικό κόσμο μπορούσε εύκολα να δει την δυσαρέσκεια του κόσμου.Green Dragon έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:41Ναι αλλά τέτοια πίτσα δεν την περίμεναν ούτε τα εδώ συριζοτρόλ.stergiosbik έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:38 Λέγαμε κάποιοι ότι θα πέσει χοντρή φαπα στη λαμογοΝΔ.
Μονή της έσκαψε τον λακο της.
Τέμπη,ακρίβεια και το κερασάκι ο γάμος των ανώμαλων φρικιων πετσοκοψαν την ΝΔ.
Όπως έγραψα και το μεσημέρι,από δω και πέρα θα δούμε δεξιότερες πολιτικες από την κυβέρνηση αλλά δεν σώζεται το πράγμα.
Άλλη τετραετία ο Κούλης δεν βλέπει.
Οχι αυτοδύναμηβεβαια
Αλλά ας είμαστε ρεαλιστές, δεν έχει αντίπαλο ο κουλης
Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:47Συνολικά έχει ποσοστό περισσότερο από τον δεύτερο και τρίτο αντίπαλο αθροιστικά.
Αν δηλωσουν συνεργασια ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τοτε στο αθροισμα τους προσθεσε και ενα 5% τουλαχιστον γιατι θα δημιουργηθει ρευμα νικης που θα φερει κι αλλο κοσμο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 09 Ιουν 2024, 21:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
phorumaster
Η νέα αριστερά τελικά δεν τα πήγε τόσο χάλια όσο έδειξαν τα exit polls ένα 2,4% το μαζεύει. Όπως και το μέρα (σταθερά πια
). Να συνεργαστούν δύσκολο το βλέπω παρά το ότι την πάτησαν για τα καλα.
Αλλά η νέα αριστερά μπορεί να τα καταφέρει να μπει σε βουλευτικες αν πάρει τις ψήφους από το κιεφ
Αλλά η νέα αριστερά μπορεί να τα καταφέρει να μπει σε βουλευτικες αν πάρει τις ψήφους από το κιεφ
-
Δημοκράτης
Κερδατε και εσείς ε;Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:47Συνολικά έχει ποσοστό περισσότερο από τον δεύτερο και τρίτο αντίπαλο αθροιστικά.
Πες το στον κουλη μόνο γιατί λέει ότι δεν λέγανε καλά τα πράγματα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Scouser έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:43Και που είσαι ακόμα. Είναι δεδομένο ότι δεν θα καταλάβουν τίποτα οι δικοί σου απο τα αποψινα, οπότε θα έχουμε πολλά γουστα στη συνέχεια. Δε με πολυνοιαζει τι γίνεται στην Ελλάδα βέβαια, έτσι και αλλιώς καμένο χαρτί είναι απο μόνη της. Σε πανευρωπαικο επίπεδο είναι κυρίως όμορφη βραδιά, με την ακροδεξιά κωλοβυθομετρηση που έκαναν στις Ουρσούλες.![]()
- Τοξοβόλος_UK
είπε για το άθροισμα 2ου κ 3ου το γίδι όταν έχασε 14% μέσα σε 11 μήνες χαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τοξοβόλος_UK την 09 Ιουν 2024, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δημοκράτης
Αρίστος έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:48Libre arbitre έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:47Συνολικά έχει ποσοστό περισσότερο από τον δεύτερο και τρίτο αντίπαλο αθροιστικά.
Αν δηλωσουν συνεργασια ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τοτε στο αθροισμα τους προσθεσε και ενα 5% τουλαχιστον γιατι θα δημιουργηθει ρευμα νικης που θα φερει κι αλλο κοσμο.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκράτης την 09 Ιουν 2024, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Τώρα δεν παίρνεις πια νέα βιώματα; Γιατί άμα δεν βλέπεις ότι τώρα όσο οξύνεται η κατάσταση τόσο η Τουρκία παίρνει αποστάσεις στα δύο πιο σημαντικά θέματα της γειτονιάς της που αφορούν το ΝΑΤΟ...πατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:37Εσύ έχεις τη θεωρία του DDOS war και εγώ τα βιώματά μου από τον ψυχρό πόλεμο και τη θητεία μου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:17Σύμφωνα με τη θεωρία του DDOS war αυτοί οι πόλεμοι στα μετόπισθεν αυξάνουν και την πιθανότητα μάχης με την Τουρκία.πατησιωτης έγραψε: 09 Ιουν 2024, 21:12
Φίλε εσένα θα σε επιστρατεύσουν και θα σε πάνε σε πόλεμο ΜΟΝΟ με την Τουρκία.Άκου που σου λέω.Και σε αυτό το θέμα ο Βελόπουλος δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ υπέρ της ειρήνης.![]()
Είναι υπέρ της "ειρήνης" μόνο σε πολέμους που η Ελλάδα είναι στα ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ.![]()
Όποτε οξυνόταν η κατάσταση μεταξύ ΗΠΑ και ΕΣΣΔ εμείς ηρεμούσαμε διότι η πίεση από τους Αμερικανούς προς Ελλάδα και Τουρκία να διατηρηθεί η συνοχή του ΝΑΤΟ αυξανόταν και όποτε υπήρχε διεθνής ύφεση χαλάρωναν τα χαλινάρια στους μικρούς που έκαναν τα δικά τους.
Μπορείς βέβαια να πιστεύεις ότι θέλεις.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 325 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 10 Απαντήσεις