ΕυγεJuno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Παρκάρω και περνώντας από το παράθυρο, την βλέπω να βγάζει χαρτάκι με ονόματα υποψηφίων της ΝΔ.
Ξανά μέσα στο αυτοκίνητο και βουρ στο σπίτι. Μου φώναζε στη διαδρομή και είπε ότι θα με αποκληρώσει. Εγώ της είπα να πάρει ταξί και να πάει.
Μείον μία ψήφος από τον Κούλη![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
Re: Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
- Otto Weininger
Ήθελα 2 άντρες 2 γυναίκες.Green Dragon έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:39Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:49 Σίγουροι είναι μέχρι στιγμής μόνο η Βοζενμπεργκ, ο Καρανικόλας και ο Μπελέρης.
Για τον τέταρτο σταυρό θα δούμε, αλλά προηγείται η Φλεσσα.![]()
![]()
Εν τέλει 4ο σταυρό στο Μεϊμαράκη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
vagabondo έγραψε: 09 Ιουν 2024, 13:31 + ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
+ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
+ ΜΑΡΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ
+ ΦΥΤΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έκανες τέτοιο πράμα ρε ατομάρα;Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Παρκάρω και περνώντας από το παράθυρο, την βλέπω να βγάζει χαρτάκι με ονόματα υποψηφίων της ΝΔ.
Ξανά μέσα στο αυτοκίνητο και βουρ στο σπίτι. Μου φώναζε στη διαδρομή και είπε ότι θα με αποκληρώσει. Εγώ της είπα να πάρει ταξί και να πάει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αναγνωρισιμότητα is a bitchGolden Age έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:03Στο ΕΜ υπάρχει η πιθανότητα να πάνε κάποιες ψήφοι απογοητευμένων κασιδιαρικών.Jimmy81 έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:55Σε αυτά τα κόμματα αν δεν έχεις δυνατά social media, καλές δημόσιες σχέσεις και άτομα με καλή ροή λόγου δεν πας πουθενά. Η Λατινοπούλου παρότι τα έχει αυτά, με το ζόρι φτάνει το 2%. Έκανε το λάθος να απορρίψει τους Κασιδιαρικούς και αυτό της στέρησε ένα ποσοστό δεξιοπατριωτών. Θα δούμε.Golden Age έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:42
Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες. Αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να πιάσει 1% ή ακόμη και 1.5% σε ένα καλό σενάριο. Σε κάμποσες ώρες θα ξέρουμε.
Έχει αποδειχθεί ότι χωρίς προβολή είτε με διαφήμιση είτε μέσω προσώπων που είναι ήδη γνωστά, δεν υπάρχει μέλλον. Αλλά η διαφήμιση θέλει χρήμα και τα πρόσωπα κουβαλούν τα δικά τους θέματα πάντα.
Την έφαγε στην τελευταία στροφή ο Μειμαράκης;Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:26Ήθελα 2 άντρες 2 γυναίκες.Green Dragon έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:39Otto Weininger έγραψε: 08 Ιουν 2024, 13:49 Σίγουροι είναι μέχρι στιγμής μόνο η Βοζενμπεργκ, ο Καρανικόλας και ο Μπελέρης.
Για τον τέταρτο σταυρό θα δούμε, αλλά προηγείται η Φλεσσα.![]()
![]()
Εν τέλει 4ο σταυρό στο Μεϊμαράκη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αυτό νομίζω είναι παράνομοJuno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
- NoMoreLice
Ριχάρδος
Βέφα Αλεξιάδου
Εύη Βατιδου
Φίλιππος Καμπούρης
Dream team
Βέφα Αλεξιάδου
Εύη Βατιδου
Φίλιππος Καμπούρης
Dream team
Να δώσει η Μεγαλόχαρη κι η Παναγιά η Κανάλα
να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα

να μεγαλώσω γρήγορα σαν τα κορίτσια τ' άλλα
Μην βιάζεσαι, δεν έγραψε ακόμα ποιούς σταύρωσε.πήζον bot έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:04Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
![]()
Occasio facit furem
δίκιο είχα, είναι παράνομο!Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Ποινικός Κώδικας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία, 2η έκδ., 2024
1. Όποιος με βία ή απειλή βίας ή με κατάχρηση μιας εργασιακής ή οικονομικής σχέσης εξάρτησης, παρεμποδίζει εκλογέα να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ή επιβάλλει την ενάσκησή του υπέρ ή κατά ορισμένου υποψηφίου σε εκλογές βουλευτών, ευρωβουλευτών ή αυτοδιοικητικών αρχών ή σε δημοψήφισμα κατά το Σύνταγμα, τιμωρείται με φυλάκιση.2. Αν το πρόσωπο κατά του οποίου στράφηκε η πράξη διέτρεξε σοβαρό προσωπικό κίνδυνο, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από άλλη διάταξη.3. Το δικαστήριο μαζί με την ποινή για τις πράξεις των προηγούμενων παραγράφων επιβάλλει και αποστέρηση θέσεων και αξιωμάτων.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofor ... a-eklogeon
Ακομα και η χρυση αυγη ειναι περιπου 20.000 φορες καλυτερη απο νδ.vagabondo έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:08Μην βιάζεσαι, δεν έγραψε ακόμα ποιούς σταύρωσε.πήζον bot έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:04Juno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
![]()
![]()
Νδ, μονο οι πληρωμενοι ανθελληνες ή οι καθυστερημενοι εδω στο φορουμ.
Δεν υπαρχει τριτη εκδοχη
- Μαδουραίος
Υπάρχουν και Νδκρατες με το σύνδρομο της Στοκχόλμης.Να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας σε αυτούςπήζον bot έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:12Ακομα και η χρυση αυγη ειναι περιπου 20.000 φορες καλυτερη απο νδ.
Νδ, μονο οι πληρωμενοι ανθελληνες ή οι καθυστερημενοι εδω στο φορουμ.
Δεν υπαρχει τριτη εκδοχη
- Otto Weininger
Εκτός εκλογικού τμήματος το έκανεΣενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:00Αυτό νομίζω είναι παράνομοJuno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
χμ. Ο νόμος του 19 που έβαλα παραπάνω δεν προσδιορίζει τον τόπο. Περιλαμβάνει και σχέσεις εξάρτησης εκτός απο φυσική βίαOtto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:16Εκτός εκλογικού τμήματος το έκανεΣενέκας έγραψε: 09 Ιουν 2024, 16:00Αυτό νομίζω είναι παράνομοJuno έγραψε: 09 Ιουν 2024, 14:48 Πήγα πρωί-πρωί τη μητέρα μου στο εκλογικό κέντρο της και ήταν να πάω μέσα να ζητήσω να βγει ο δικαστικός αντιπρόσωπος με ψηφοδέλτια και φάκελο, επειδή η μητέρα μου δυσκολεύεται να περπατήσει προσωρινά, λόγω πρόσφατου χειρουργείου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-