!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Re: Μπασκετ Λιγκ 23-24 Τελικοι Αγωνες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Ερμής έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:40 Το να μη στείλει ο παναθηναϊκός παίκτες στην Εθνική είναι βλακεια και αν ζητήσει κάτι τέτοιο ο Τρακης θα είναι φάουλ. Το ίδιο και αν ο Σπανουλης τους παραγκωνισει
Δεν είναι βέβαια ότι καλύτερο να έχεις για συμπαίκτη τον Γουόκαπ που σε ειρωνευόταν δημοσίως σε πανελλήνια μετάδοση λίγες ημέρες προηγουμένως. Και γενικά όλο το σύστημα της ΕΟΚ είναι εμφανώς ταγμένο υπέρ του αντιπάλου σου. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, εκ των πραγμάτων επηρεάζονται.

Τέσπα, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, εγώ στη θέση του Σλούκα θα έλεγα στον Σπανούλη ότι με συμπαίκτη τον Γουόκαπ που με χλεύαζε εμένα και τον προπονητή μου σαν χουλιγκάνος δεν παίζω, αλλά αυτός μπορεί να το δει διαφορετικά, είναι σημαντικό και το κίνητρο των ΟΑ. Αλλά επί της ουσίας, το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει την ελληνοποίηση του Γκραντ γιατί ο γαύρος έχει μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα παίζοντας με έναν ξένο επιπλέον. Παρεμπιπτόντως, η ελληνοποίηση του Γουόκαπ αποτελεί μεγάλο σκάνδαλο που οι διάφοροι Παπαδογιάννηδες, υπέρμαχοι υποτίθεται του ελληνικού μπάσκετ πέρασαν εντελώς στο ντούκου.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:47
Στύξ έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:43
jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:35

Περίπατο θα περασουμε
Δεν συγκρινόμαστε σε ρόστερ με καμια άλλη, ασε που θα μας παίζουν 100-0 στο ΣΕΦ λόγω Γιάννη, να παει Ολυμπιακους
Έναν χοντρούλη έχουμε να κερδίσουμε στον τελικό, που και αυτός θα χει τελειώσει 10 μερες πριν τους τελικούς και είπε να δω λίγο πώς θα ναι τα ποδια μου τότε
Ναι καλά :lol:

Ο χοντρούλης που λες και που φαίνεται πλαδαρός ,αλλά δεν είναι, έχει σπάνια μπασκετική ευφυία, το βάζει όπως θέλει ,όταν θέλει κι απ' το σπίτι του που λένε.
Καλά, παικταρας αλλά μην υπερβαλλουμε
Κάτι 20% βαράει τρίποντα στα πλει οφ
Εμένα μού θυμίζει το "κωλόχερο", τον μοναδικό Λάρι Μπέρντ ( λευκός ,όχι μυώδης). Στη μέρα του μπορεί να σου χώσει 50άρα άνετα..
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Zelda έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:49 Γιατι υπάρχει Σλουκας στην εθνικη για να τον χασει;
Απο ποτε εχει να παιξει;
Μόνο περσι στο Μουντομπάσκετ δεν κατέβηκε, σε όλα τα άλλα ήταν
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είμαστε ιδιαίτερα επιτυχημένοι.

1996 : 5η θέση ( σύνολο 12 χώρες )
2004: 5η θέση ( σύνολο 12 χώρες )
2008: 5η θέση ( σύνολο 12 χώρες )

Το 2012 δεν συμμετείχαμε γιατί μας απέκλεισε η Νιγηρία.
Το 2016 δεν συμμετείχαμε γιατί μας απέκλεισε η Κροατία.
Στους τελευταίους δεν συμμετείχαμε γιατί μας απέκλεισε Τσεχία.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
jason0

kameron έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:52
Ερμής έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:40 Το να μη στείλει ο παναθηναϊκός παίκτες στην Εθνική είναι βλακεια και αν ζητήσει κάτι τέτοιο ο Τρακης θα είναι φάουλ. Το ίδιο και αν ο Σπανουλης τους παραγκωνισει
Δεν είναι βέβαια ότι καλύτερο να έχεις για συμπαίκτη τον Γουόκαπ που σε ειρωνευόταν δημοσίως σε πανελλήνια μετάδοση λίγες ημέρες προηγουμένως. Και γενικά όλο το σύστημα της ΕΟΚ είναι εμφανώς ταγμένο υπέρ του αντιπάλου σου. Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ, εκ των πραγμάτων επηρεάζονται.

Τέσπα, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, εγώ στη θέση του Σλούκα θα έλεγα στον Σπανούλη ότι με συμπαίκτη τον Γουόκαπ που με χλεύαζε εμένα και τον προπονητή μου σαν χουλιγκάνος δεν παίζω, αλλά αυτός μπορεί να το δει διαφορετικά, είναι σημαντικό και το κίνητρο των ΟΑ. Αλλά επί της ουσίας, το πρώτο που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να ζητήσει την ελληνοποίηση του Γκραντ γιατί ο γαύρος έχει μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα παίζοντας με έναν ξένο επιπλέον. Παρεμπιπτόντως, η ελληνοποίηση του Γουόκαπ αποτελεί μεγάλο σκάνδαλο που οι διάφοροι Παπαδογιάννηδες, υπέρμαχοι υποτίθεται του ελληνικού μπάσκετ πέρασαν εντελώς στο ντούκου.
Ο Σλούκας δεν έλεγε στις δηλώσεις αμέσως μετά την Ευρωλίγκα κάτι για πραγματικους Έλληνες χωρίς καν να τον ρωτήσουν;
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:59

Ο Σλούκας δεν έλεγε στις δηλώσεις αμέσως μετά την Ευρωλίγκα κάτι για πραγματικους Έλληνες χωρίς καν να τον ρωτήσουν;
Τα έλεγε, αλλά όπως οι παπαδογιάννηδες δεν είδαν το ένα έτσι και οι βαζελοκάμερον δεν είδαν το άλλο. Τι ψάχνεις και εσύ…
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Ναι, λες ότι πήρε προσωπικά ο Γουόκαπ και άρχισε το μπιφ;

Η θέση του Σλούκα αν και κάπως άκομψα διατυπωμένη είναι ορθή. Υποτίθεται ότι κράτανε έξι θέσεις για Έλληνες στην Α1 για να έρθει να πάρει μια θέση στην Εθνική κάποιος που δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Ελλάδα;

Όπως και να έχει, αφού η Ομοσπονδία τον πέρασε, ο Παναθηναϊκός πρέπει να απαιτήσει το ίδιο, κάνει μεγάλη διαφορά το +1 ξένος. Να το ξεκινήσουν τώρα για να έχει πάρει ο Γκραντ το διαβατήριο μέχρι τους τελικούς του χρόνου γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει πάλι επτά ξένους.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Zelda έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:49 Γιατι υπάρχει Σλουκας στην εθνικη για να τον χασει;
Απο ποτε εχει να παιξει;
Πρόπερσι, όταν και έκανε μουτράκια και έχουν όλοι οι δημοσιογράφοι που ακολούθησαν την εθνική να λένε ότι είχε ξενερώσει που η ομάδα είχε σούπερσταρ τον Γιάννη και τον έκαναν να νιώθει δευτεράντζα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

δεν υπαρχει θεμα Σλουκα με Γουοκαπ, οτι εγινε περισυ ειναι παρελθον, μην αναπαραγετε την χρονια τυφλη οπαδιλα,

το θεμα ειναι οτι δεν εχει δεσιμο η εθνικη, δεν εχει κορμο και παρελθον για να πατησει καπου και να βασιστει, ολη η ομαδα ειναι οτι κατσει..

ηδη ο Ρογκαβοπουλος δηλωσε απων λογω κοπωσης το ιδιο και ο Παπαπετρου για τους ιδιους λογους το οποιο ειναι φυσιολογικοτατο και οι δυο ειναι ταλαιπωρημενοι απο τραυματισμους, πιθανον να βγουν εκτος κι αλλοι και να αρχισουμε να τους λιθοβολουμε, η ουσια ειναι οτι αυτη η εθνικη δεν εχει υλικο για μια καλη πορεια οποτε με το παραμικρο στραβοπατημα αρχιζουν οι αφορισμοι απο τους σχετικο-ασχετους
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Παντως αν ηθελε η ομοσπονδια ο ΠΑΟ θα ειχε ξεκινησει με -2 το φετινό πρωταθλημα και θα ελεγε και ευχαριστώ
Μια χαρα πατημα ειχε

Οπως δεν ξερω αυτο το κυνηγι απο την κυβερνηση που επικαλειται ο ΔΠΓ
Το ΟΑΚΑ μια χαρα το πηρε
Επωφελες και για τους 2 το ντιλ, αλλα κυνηγι δεν ξερω απο που προκυπτει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 08 Ιουν 2024, 16:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

Γιατί άδικο είχε; Εδώ δεν δήλωσαν τον Ντόρσεϊ ή τον Μήτρου-Λονγκ που αποδεδειγμένα έχουν ελληνικές ρίζες και έκαναν Έλληνα
τον Τεξανό.ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ :smt005:
Άβαταρ μέλους
jason0

Ο άντρας μιας φίλης μου είναι ολυμπιονίκης, δηλαδή σε ομαδικό τερμάτισαν στην 6αδα
Μου λέει δεν μπορείς να σκεφτείς τι γίνεται στο Ολυμπιακό χωριό, μια τεράστια παρτουζα από σώματα του 10
Μαλάκας είναι ο Γιάννης που είπε να κατέβει; ή ο Ντουράντ ο γαμιάς που δεν το χάνει ποτέ;
Και θα τους πει ο Τράκης να πανε Μυκονο να μάθει η Τσαρούχα
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:24 Ο άντρας μιας φίλης μου είναι ολυμπιονίκης, δηλαδή σε ομαδικό τερμάτισαν στην 6αδα
Μου λέει δεν μπορείς να σκεφτείς τι γίνεται στο Ολυμπιακό χωριό, μια τεράστια παρτουζα από σώματα του 10
Μαλάκας είναι ο Γιάννης που είπε να κατέβει; ή ο Ντουράντ ο γαμιάς που δεν το χάνει ποτέ;

οι αθλητες των ομαδικων αθληματων που καθε βδομαδα ειναι και σε αλλη πολη εχουν αναγκη τους ολυμπιακους για να ξενογαμησουν μια φορα στα 4 χρονια :smt005:
Άβαταρ μέλους
jason0

omg kai 3 lol έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:28
jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:24 Ο άντρας μιας φίλης μου είναι ολυμπιονίκης, δηλαδή σε ομαδικό τερμάτισαν στην 6αδα

οι αθλητες των ομαδικων αθληματων που καθε βδομαδα ειναι και σε αλλη πολη εχουν αναγκη τους ολυμπιακους για να ξενογαμησουν μια φορα στα 4 χρονια :smt005:
Άλλο να γαμάς την πρωην μις νότιο κολοράντο που μπορεί να σε κάνει και βούκινο άλλο την Τσέχα πρωταθλήτρια του μήκους
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

jason0 έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:34
omg kai 3 lol έγραψε: 08 Ιουν 2024, 16:28

Άλλο να γαμάς την πρωην μις νότιο κολοράντο άλλο την Τσέχα πρωταθλήτρια του μήκους

ενταξει για τους αθλητες ατομικων αθληματων ειναι πανηγυρακι το ξερουμε, οι αθλητες των ομαδικων μενουν σε ξενοδοχεια
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”