!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
Re: Σε ποιους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα βάλετε σταυρό αύριο;
Επ' ευκαιρία, θέλω να καταθέσω ένα επίσης ανθρωπιστικού τύπου ερώτημα.
Γιατί σταυρό βρε παιδιά; Δηλαδή γιατί όχι ένα νικηφόρο v, ένα ηρωϊκό z, μία πιασάρικη καρδούλα, κατιτίς το τρέντυ ιερογλυφικόν, που δονεί τα πλήθη στην τελική;
Γιατί σταυρό βρε παιδιά; Δηλαδή γιατί όχι ένα νικηφόρο v, ένα ηρωϊκό z, μία πιασάρικη καρδούλα, κατιτίς το τρέντυ ιερογλυφικόν, που δονεί τα πλήθη στην τελική;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τοξοβόλος_UK
Παππάς, Κουντουρά, Πανόπουλος, Καλουδιώτη
Λοιπόν....για να σοβαρευτούμε και λίγο
τους δυο σταυρούς μου θα τους βάλω ακολουθώντας τη συμβουλή δυο ανθρώπων που σέβομαι και εκτιμάω απεριόριστα

Με τους άλλους δυο είμαι ακόμα σε δίλημμα
τους δυο σταυρούς μου θα τους βάλω ακολουθώντας τη συμβουλή δυο ανθρώπων που σέβομαι και εκτιμάω απεριόριστα

Με τους άλλους δυο είμαι ακόμα σε δίλημμα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- Space_Passenger
ο ξεφτιλας Φαηλος υμνει την ΝΔ που εβριζε οσο ηταν με τη Δημιουργια. Ελπίζει ο καημενος οτι θα τον ξαναπαρουν μπας και δει φως. Τουλαχιστον ο Τζημερος ηταν πιο εντιμος αποσυρθηκε.
Space_Passenger έγραψε: 08 Ιουν 2024, 14:32 ο ξεφτιλας Φαηλος υμνει την ΝΔ που εβριζε οσο ηταν με τη Δημιουργια. Ελπίζει ο καημενος οτι θα τον ξαναπαρουν μπας και δει φως. Τουλαχιστον ο Τζημερος ηταν πιο εντιμος αποσυρθηκε.

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Όπως και να' χει, θα έχει αρκετό ενδιαφέρον η σύγκριση των ποσοστών του σύριζα με την άνοδο ή κάθοδο των εθνικιστικώνε κομμάτων.
Γενικώς, σε κάτι από τσίκνα του 2015 παραπέμπει η φάση.

Γενικώς, σε κάτι από τσίκνα του 2015 παραπέμπει η φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Space_Passenger
Η κολοτουμπα επιβραβευεται στην Ελλάδα. Τα παραδειγματα πολλα και διαφορα. Αν θες να εισαι πολιτικος πρεπει να εχεις θρασος μαχιμου δικηγορου αλλιως δεν θα πετυχεις. Το θεμα δεν ειναι τι κανει ο "πολιτικος" το θεμα ειναι τι κανουν οι ψηφοφοροι. Γιαυτο παμε κατα διαολου.
ΥΓ: Ο Φαηλος ειναι ειδικη περιπτωση .Δεν ξερω αν θα τον παρουν παρα την κολοτουμπα. Τουλαχιστον οσο ειναι ο Μητσοτακης. Μετα βλεπουμε.
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Ειλικρινά δεν ξέρω αν είστε κακεντρεχείς, πικρόχολοι ή έχετε άγνοια/ενημερώνεστε από «υπόγες».
Αλλά δεν αποκλείω και συνδυασμό των δύο.
Αλλά δεν αποκλείω και συνδυασμό των δύο.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Ναι ,τρέξτε να βγάλετε μέλλοντες Γεωργούληδες και μέλλουσες Καϊλήδες . Και τον Αυτιά επίσης ,για τη σύνταξή του ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύξ την 08 Ιουν 2024, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τσιόδρα μονοσταυρία έστειλα την επιστολική.
Οι προβεβλημένοι δεν είναι της αρεσκείας μου και δεν έχω χρόνο να ψάξω για τους υπόλοιπους που δεν γνωρίζω.
- Golden Age
Γιάννη Κουριαννίδη
Δεν θα ψηφίσεις γιωτη κι Εμφιετζόγλου;
Η άνω Γλυφάδα γέμισε με τρικακια του γιωτη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Εννογάς ότι η δική σου δεν σ' ενδιαφέρει ή ότι απλώς δεν χρειάζεσαι τους αυτιάδες για τη στήριξη της;Στύξ έγραψε: 08 Ιουν 2024, 15:26 Ναι ,τρέξτε να βγάλετε μέλλοντες Γεωργούληδες και μέλλουσες Καϊλήδες . Και τον Αυτιά επίσης ,για τη σύνταξή του ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-