1. Δεν μιλάω για μια ενημέρωση αλλά για πολλές. Ακόμα περιμένω διάφορες απαντήσεις για διάφορα θέματα, ή έστω παραδοχές ότι έκανες κάποια λάθη πάνω στον παρορμητισμό σου να βγάλεις τα πάντα άκυρα και άχρηστα (κάρτες εργασίας, ταμειακές μηχανές κλπ) αλλά και άλλα πράματα, παλιότερα που απλά έχρηζαν μιας απλής απάντησης (και που σου τα έχω πει αλλού...).hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2024, 12:051. Δεν μου ήρθε ενημέρωσηIsildur έγραψε: 07 Ιουν 2024, 11:55 Εχμμμ... ΟΚ. Ας προσπεράσω το γεγονός ότι εκεί που σε συμφέρει να σχολιάσεις οι κεραίες σου είναι τεντωμένες και πιάνεις ό,τι έχει γραφτεί οπουδήποτε, ενώ αλλού όλως τυχαίως σού διαφεύγουν ακόμα και κουοταρισμένες απαντήσεις ή με αναφορές σε σένα (ξέρω, δυσλειτουργία των ενημερώσεων...) και ας πω μόνο ότι καλό θα ήταν να βλέπεις και λίγο παρακάτω στους διαλόγους, πριν προχωρήσεις σε συμπεράσματα για μένα, όπως πχ για το αν μπερδεύομαι για κάτι.
2. Δεν διάβασα παρακάτω. Αν θέλεις να μου πεις ότι παρακάτω το διόρθωσες, δεν αλλάζει το γεγονός ότι όποιος έχει διαβάσει μέχρι εκεί, όπως έκανα εγώ, έρχεται αντιμέτωπος με την διαρκή άποψή σου για ένα μη ζήτημα. Άλλωστε αν δεν ταιριάζει το σχόλιό σου σ' αυτές τις εκλογές, ίσως να μην το έκανες; Αυτομάτως δεν κάνει το σχόλιό σου άκαιρο και εκτός θέματος;
2. Δεν διόρθωσα, συμπλήρωσα λέγοντας ότι δεν παίζει "και τόσο ρόλο λόγω φύσεως των συγκεκριμένων εκλογών", όχι ότι είναι εντελώς ασήμαντο. Αλλιώς όντως δεν θα το ανέφερα καν. ΟΚ, έκανες πατάτα, το καταλαβαίνω. Μην προσπαθείς να το μπαλώσεις με "ναι μεν αλλά...".
3. Θα σε παρακαλέσω να μην ξαναχρησιμοποιήσεις ποστ μου που έχει άμεσα πολιτικό χαρακτήρα, για να ξεκινήσεις νήμα-εκστρατεία προβολής των απόψεών σου. Να μην πω δηλαδή, να μην απαντήσεις καν σε αυτό, έτσι στο άσχετο όταν μιλάω με κάποιον άλλον. Δεν σε διατάζω φυσικά, ούτε και σού κάνω υποδείξεις, απλά σε παρακαλώ. Κι αυτό, όχι επειδή γενικά αυτό είναι κακό (εννοείται πως όχι!) ή ότι έχει νόημα για οποιοδήποτε άλλο μέλος της κοινότητας, αλλά από μεριάς σου το θεωρώ απαράδεκτο και αθέτηση υπόσχεσης. Υπόσχεση πάνω σε δικό σου αίτημα, ΟΚ; Ξες για ποιο πράμα μιλάω, μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες.
Αυτά και θενκς για την απάντηση. Λειτουργούν τελικά οι ενημερώσεις πότε-πότε...