Εχουν ξεσαλωσει οι ψεκς εδώ μέσα. Αν δεν έμπαινες εσύ κάθε λίγο και λιγάκι να τους χαλάς τη σούπα, θα διαβάζαμε επικά Αρίστεια πράγματα.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:03Στην προπροηγούμενη σελίδα έβαλα 4 γραφήματα από την δεκαετία του '80 που δείχνουν ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λες.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:29 Πάμε για παρατεταμένο καύσωνα.
Με τα σημερινά προγνωστικά δεν αποκλείονται κέντρο ανατολική και νότια Ελλάδα να φτάσει 45+ περίπου στα μέσα του μήνα.
Τον ήπιαμε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ιστορικό ρεκόρ θερμοκρασιών στον κοσμο
-
stergiosbik
Αγνοω εντελως την επιστημη της μετωρολογιας.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:03Στην προπροηγούμενη σελίδα έβαλα 4 γραφήματα από την δεκαετία του '80 που δείχνουν ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λες.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:29 Πάμε για παρατεταμένο καύσωνα.
Με τα σημερινά προγνωστικά δεν αποκλείονται κέντρο ανατολική και νότια Ελλάδα να φτάσει 45+ περίπου στα μέσα του μήνα.
Τον ήπιαμε![]()
Αλλα να ισχυριζονται ορισμενοι οτι αλλαξε το κλιμα εχοντας στην διαθεση τους στοιχεια,δηλαδη αποδειξεις,καποιων δεκαετιων (αντε 1 αιωνα) οταν το σημερινο κλιμα της γης μετραει καποιες χιλιαδες χρονια με ξεπερνα.
Αλλα ακομα και αν αλλαζει,με ποιες ατρανταχτες αποδειξεις λεμε οτι αφειλεται στον ανθρωπο και οχι σε ενα φυσιολογικο κυκλο που κανει η Γη ανα τους αιωνες;
Γιατι οπως ακριβως καποιοι ισχυριζονται οτι οφειλεται σε μας,αλλοι τοσοι και μαλιστα επιστημονες και ανθρωποι σε υπευθυνες θεσεις λενε οτι αυτα ειναι μπουρδες.
Εγώ έχω μεγάλο ψυγειοκαταψύκτη και θα χωθώ μέσαstergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:43 Kαθιστε στο παγωτό τώρα μλκς καλοκαιρακηδες.
Δεν σας αρέσει ο χειμώνας ε;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ξανά έκανε πάλι αλλά όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:29 Πάμε για παρατεταμένο καύσωνα.
Τον ήπιαμε![]()
Πέρσι ήταν ψυχρός και είχαμε βροχές μέχρι 20 Ιουνίου.
Φέτος θα βγει θερμότερος σίγουρα.
Για όσους είστε σε πόλεις θα είναι δύσκολο.
Να παίρνετε παρουσιολόγιο κάθε μέρα για μας τους Λαρσαίους.taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:13Ξανά έκανε πάλι αλλά όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:29 Πάμε για παρατεταμένο καύσωνα.
Τον ήπιαμε![]()
Για όσους είστε σε πόλεις θα είναι δύσκολο.
-
stergiosbik
Να πάρεις και τον Ζαχαρία μαζί.Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:11Εγώ έχω μεγάλο ψυγειοκαταψύκτη και θα χωθώ μέσαstergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:43 Kαθιστε στο παγωτό τώρα μλκς καλοκαιρακηδες.
Δεν σας αρέσει ο χειμώνας ε;![]()
-
stergiosbik
Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:16Να παίρνετε παρουσιολόγιο κάθε μέρα για μας τους Λαρσαίους.taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:13Ξανά έκανε πάλι αλλά όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34
Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!![]()
Για όσους είστε σε πόλεις θα είναι δύσκολο.![]()
- hellegennes
Τυχαίες είναι. Υπήρξαν πολύ χειρότερες χρονιές. Π.χ. ο Ιούνιος του 2003 ήταν κυριολεκτικά 30 συνεχόμενες μέρες πάνω από τους 28°C μέγιστη:Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:07Θα το τσεκάρω. Φυσικά δεν γίνεται να θυμάμαι αν ήμουν 2 ετών.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:03Στην προπροηγούμενη σελίδα έβαλα 4 γραφήματα από την δεκαετία του '80 που δείχνουν ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λες.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34
Ιούνιο δεν έχει ξανακάνει ΠΟΤΕ κάτι που έστω να μοιάζει κάπως με αυτό που βιώνουμε τώρα. Οι καύσωνες του Ιουνίου ήταν 2-3 μέρες το πολύ και εδώ θα έχουμε επανάληψη του περσινού Ιουλίου. Ιούνιο!!!!![]()

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Βάλε παραπάνω παγάκια στο τσίπουρο να είναι δροσερόΣτύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:16Να παίρνετε παρουσιολόγιο κάθε μέρα για μας τους Λαρσαίους.taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:13Ξανά έκανε πάλι αλλά όχι με τόσο μεγάλη συχνότητα.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34
Για όσους είστε σε πόλεις θα είναι δύσκολο.![]()
Υποφέρει ο έρμος με τη γούνα.stergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:19Να πάρεις και τον Ζαχαρία μαζί.Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:11Εγώ έχω μεγάλο ψυγειοκαταψύκτη και θα χωθώ μέσαstergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:43 Kαθιστε στο παγωτό τώρα μλκς καλοκαιρακηδες.
Δεν σας αρέσει ο χειμώνας ε;![]()
- hellegennes
Έχουμε στην διάθεσή μας μοντέλα, που προσομοιώνουν το κλίμα. Όταν αυτά τα μοντέλα δίνουν σωστές απαντήσεις για παρατηρημένες θερμοκρασίες, σημαίνει ότι δουλεύουν σωστά και τα συμπεράσματα που προκύπτουν είναι ασφαλή.stergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:10Αγνοω εντελως την επιστημη της μετωρολογιας.hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:03Στην προπροηγούμενη σελίδα έβαλα 4 γραφήματα από την δεκαετία του '80 που δείχνουν ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που λες.Green Dragon έγραψε: 06 Ιουν 2024, 15:34
Αλλα να ισχυριζονται ορισμενοι οτι αλλαξε το κλιμα εχοντας στην διαθεση τους στοιχεια,δηλαδη αποδειξεις,καποιων δεκαετιων (αντε 1 αιωνα) οταν το σημερινο κλιμα της γης μετραει καποιες χιλιαδες χρονια με ξεπερνα.
Αλλα ακομα και αν αλλαζει,με ποιες ατρανταχτες αποδειξεις λεμε οτι αφειλεται στον ανθρωπο και οχι σε ενα φυσιολογικο κυκλο που κανει η Γη ανα τους αιωνες;
Γιατι οπως ακριβως καποιοι ισχυριζονται οτι οφειλεται σε μας,αλλοι τοσοι και μαλιστα επιστημονες και ανθρωποι σε υπευθυνες θεσεις λενε οτι αυτα ειναι μπουρδες.
Τα μοντέλα προβλέπουν πώς είναι το κλίμα της Γης με και χωρίς αέρια του θερμοκηπίου. Το ότι είμαστε εμείς υπεύθυνοι για την αύξησή τους το ξέρουμε από άλλα στοιχεία, ατράνταχτα. Όταν συνδυάσεις αυτά τα δυο, είναι εμφανές ότι αν τα μοντέλα δείχνουν πως ο πλανήτης θερμαίνεται εξαιτίας των αερίων του θερμοκηπίου και τα αέρια του θερμοκηπίου αυξάνονται εξαιτίας μας, τότε εμείς είμαστε υπαίτιοι για την θέρμανση του πλανήτη.
Το τι ακριβώς κάνουν τα αέρια του θερμοκηπίου και αυξάνεται η θερμοκρασία επίσης είναι διαπιστωμένο, δεν είναι κάποιος άγνωστος μηχανισμός. Η φυσική προβλέπει ότι αυξάνεται η θερμοκρασία ισορροπίας του πλανήτη όσο αυξάνονται τα αέρια του θερμοκηπίου. Επίσης υπάρχουν και παράπλευρες προβλέψεις. Για παράδειγμα προβλέπεται ότι αν η αύξηση της θερμοκρασίας οφείλεται σε άνοδο των αερίων του θερμοκηπίου, η στρατόσφαιρα ψυχραίνεται την στιγμή που η τροπόσφαιρα θερμαίνεται. Όντως ισχύει αυτό. Είναι παρατηρημένο γεγονός ότι η μέση θερμοκρασία της στρατόσφαιρας μειώνεται. Αν η αύξηση της μέσης γήινης θερμοκρασίας οφειλόταν π.χ. στον Ήλιο ή σε κάποιον φυσικό κύκλο, η στρατόσφαιρα επίσης θα θερμαινόταν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τοξοβόλος_UK
βασικά σε όλα τα ρανς και του ευρωπαίου κ του τζίφου γίνεται χειρότερο. Μπορεί και 47+ τοπικά αν συνεχιστεί η τάση.taliban έγραψε: 06 Ιουν 2024, 12:29 Πάμε για παρατεταμένο καύσωνα.
Τον ήπιαμε
-
stergiosbik
Το '21 που βαρεσε τρελή ζεστη,έριχνα παγάκια σε ένα σκιερο μέρος και πήγαινε ο γάτος που είχα τότε και ξάπλωνε επάνω!Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:25Υποφέρει ο έρμος με τη γούνα.Υποτονικό τον βλέπω ,όλο να κοιμάται θέλει όπου βρίσκει παχιά σκιά.
ΥΓ
Αύριο θα τους πηδήξω εκεί στο 6ο.
Μου 'ρθε mail ότι δεν τους προσκόμισα τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις για την εγγραφή των παιδιών και πρέπει να μεριμνήσει άμεσα.
Τις παραδώσαμε άμεσα και σε συγκεκριμένο καθηγητή σε συγκεκριμένη ημερομηνία που την θυμάμαι κιόλας.
Αύριο θα γίνει την Πόπης πρωί πρωί!
Ωχ! Ψυχραιμία και καλά ξεμπερδέματα. Δεν πήρα οργανική στο 6ο Γυμνάσιο ή Λύκειο,αλλά σε άλλο Γυμνάσιο της πόλης.stergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:31Το '21 που βαρεσε τρελή ζεστη,έριχνα παγάκια σε ένα σκιερο μέρος και πήγαινε ο γάτος που είχα τότε και ξάπλωνε επάνω!Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:25Υποφέρει ο έρμος με τη γούνα.Υποτονικό τον βλέπω ,όλο να κοιμάται θέλει όπου βρίσκει παχιά σκιά.
![]()
ΥΓ
Μου 'ρθε mail ότι δεν τους προσκόμισα τις 2 υπεύθυνες δηλώσεις για την εγγραφή των παιδιών και πρέπει να μεριμνήσει άμεσα.
Τις παραδώσαμε άμεσα και σε συγκεκριμένο καθηγητή σε συγκεκριμένη ημερομηνία που την θυμάμαι κιόλας.
Σκέψου να είχες να κάνεις και μ' εμένα του χρόνου.
-
stergiosbik
Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι λέμε.Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:37
Ωχ! Ψυχραιμία και καλά ξεμπερδέματα. Δεν πήρα οργανική στο 6ο Γυμνάσιο ή Λύκειο,αλλά σε άλλο Γυμνάσιο της πόλης.stergiosbik έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:31Το '21 που βαρεσε τρελή ζεστη,έριχνα παγάκια σε ένα σκιερο μέρος και πήγαινε ο γάτος που είχα τότε και ξάπλωνε επάνω!Στύξ έγραψε: 06 Ιουν 2024, 16:25
Υποφέρει ο έρμος με τη γούνα.Υποτονικό τον βλέπω ,όλο να κοιμάται θέλει όπου βρίσκει παχιά σκιά.
![]()
ΥΓ
Σκέψου να είχες να κάνεις και μ' εμένα του χρόνου.![]()
Άντε γαμηθειτε κοπριτες,σκερβελεδες!
Ειλικρινά δεν ξέρω αν θα κρατήσω ψυχραιμία αύριο.Εξαρταται την στάση τους.
Αν δεις κάνα έκτακτο δελτίο αύριο με θέμα "Γονέας ξυλοφορτωσε εκπαιδευτικούς!",μην απορήσεις για το ποιος θα είναι!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση