Δεν είναι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει το φετινό καλοκαίρι τα προαναφερθέντα καλοκαίρια σε θερμοκρασίες.
Εντύπωση κάνει γιατί ρωτάς, και εσύ το ίδιο δεν κάνεις;
Πρόβλεψη και εικασίες.
Δεν είναι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει το φετινό καλοκαίρι τα προαναφερθέντα καλοκαίρια σε θερμοκρασίες.
Α, δεν είναι σίγουρος... τώρα...runner έγραψε: 03 Ιουν 2024, 14:26Δεν είναι σίγουρος ότι θα ξεπεράσει το φετινό καλοκαίρι τα προαναφερθέντα καλοκαίρια σε θερμοκρασίες.
Εγώ το έγραψα αυτό.
Δε θυμάμαι να το είπα. Απλά φοβάμαι πως θα είναι πολύ ζεστός.runner έγραψε: 03 Ιουν 2024, 14:53Εγώ το έγραψα αυτό.
Αλήθεια, εσύ πώς και λες ότι ο φετινός Ιούλιος θα είναι πιο ζεστός από τον περσινό;
Δεν αμφισβητώ την κλιματική αλλαγή.Libre arbitre έγραψε: 03 Ιουν 2024, 15:03
Δε θυμάμαι να το είπα. Απλά φοβάμαι πως θα είναι πολύ ζεστός.
Εγώ πάντως δεν είμαι επιστήμονας. Αναφέρεσαι στον κ.Ζερεφό; Αυτός μιλάει για τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες της οποίας υφίστανται όλοι.
runner έγραψε: 03 Ιουν 2024, 16:09Δεν αμφισβητώ την κλιματική αλλαγή.Libre arbitre έγραψε: 03 Ιουν 2024, 15:03
Εγώ πάντως δεν είμαι επιστήμονας. Αναφέρεσαι στον κ.Ζερεφό; Αυτός μιλάει για τα αποτελέσματα της κλιματικής αλλαγής, τις συνέπειες της οποίας υφίστανται όλοι.
Φυσικά και υπάρχει αλλά διαφωνώ να φορτώνουμε τα πάντα σε αυτήν.
Ποιος είπε ότι τα φορτώνουμε όλα σε αυτήν; Προφανώς και δεν πιστεύω πως ο Πούτλερ εισέβαλε στην Ουκρανία λόγω κλιματικής αλλαγής.runner έγραψε: 03 Ιουν 2024, 16:09Δεν αμφισβητώ την κλιματική αλλαγή.Libre arbitre έγραψε: 03 Ιουν 2024, 15:03
Φυσικά και υπάρχει αλλά διαφωνώ να φορτώνουμε τα πάντα σε αυτήν.

Καιρός: Ξεπέρασε τους 41 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στο Ηράκλειο
Τους 40 βαθμούς άγγιξε ο υδράργυρος σε Ρόδο και Μεσσηνία
...Ξεπέρασε τους 40 °C η θερμοκρασία σε Κρήτη και Ρόδο την Τετάρτη 05/06/2024, καταγράφοντας νέο ρεκόρ μεταξύ των αυτομάτων μετεωρολογικών σταθμών του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών από την αρχή λειτουργίας τους. Η μέγιστη καταγράφηκε από τον σταθμό της Γόρτυνας Ηρακλείου και ήταν ίση με 41.5 °C, τιμή που αποτελεί νέο ρεκόρ μεταξύ των σταθμών του δικτύου του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών για το 1ο δεκαήμερο του Ιουνίου «σπάζοντας» αυτό που σημειώθηκε την Τρίτη 04/06/2024 (Ελευσίνα και Θήβα (Νέα Οδός) - 39.3 °C).