Θα το δούμε αυτό.Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2024, 21:28Καλά συνήθισε στην ιδέα ότι δεν θα είναι μόνο στις ευρωεκλογέςOtto Weininger έγραψε: 05 Ιουν 2024, 20:39γιατί να πονέσει ρε φίλε το 33% ;Δημοκράτης έγραψε: 05 Ιουν 2024, 18:59
0 επαφή
Οι εκλογές εκφράζουν τάσεις, οι ζαιοι το 19 έχασαν τις πρώτες εκλογές μετά το 14 και προφανώς στις κανονικές εκλογές έχασαν με ακομα περισσότερο γιατί πλέον ήξεραν οι πάντες ότι δεν μπορούν να περιμένουν δουσφετια
Είναι ο ίδιος λόγος που στις τωρινές εκλογές στις 2ες μεγάλωσε και άλλο η διαφορά μετά το πρώτο τρομπόνι
Άσχετα με την προπαγανδα κουλβ ένα 30% ή και το 33% θα πονέσει
Άσχετα με το τι πιπες θα λέτε μετά τις εκλογές
Ίδιου επιπέδου πιπες με τους ζαιους που θα χάσουν με 15 μονάδες και θα δηλώνουν νικητές
ποιος σου είπε ότι περιμέναμε πάνω από 34% στις ευρωεκλογές ;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί θα είναι επιτυχία και τί αποτυχία για το κάθε κόμμα;
- Otto Weininger
Re: Τί θα είναι επιτυχία και τί αποτυχία για το κάθε κόμμα;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Είχε. Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε το 2010.Philip Mortimer έγραψε: 05 Ιουν 2024, 16:24 Δεν υπάρχει αυτό που λες. Με αυτή τη λογική το ΠΑΣΟΚ έχει κορμό 3 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.
Υπάρχει πυρήνας ψηφοφόρων. Αυτό μετράνε στην συσπείρωση. Οι παλιότεροι μπορεί να πεθαίνουν, αλλά αντικαθίστανται από νέες γενιές υποτακτικών, πολλές φορές πιο ακραίες από τις προηγούμενες. Βλέπε Ότο.Philip Mortimer έγραψε: 05 Ιουν 2024, 16:24 Όταν ο Μητσοτάκης παρέλαβε τη ΝΔ είχε 1,5 εκατομμύριο ψήφους (οι ψήφοι από μόνες τους επίσης δε λέγονται σταθερός κορμός ενός κόμματος) και μάλιστα περισσότερο μεγάλης ηλικίας οπότε αρκετοί από αυτούς εντωμεταξυ πέθαναν μέχρι σήμερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
O Otto Weininger δεν ειναι υποτακτικος......παθητικος του Κουλη ειναιhellegennes έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:02Είχε. Το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε το 2010.Philip Mortimer έγραψε: 05 Ιουν 2024, 16:24 Δεν υπάρχει αυτό που λες. Με αυτή τη λογική το ΠΑΣΟΚ έχει κορμό 3 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.
Υπάρχει πυρήνας ψηφοφόρων. Αυτό μετράνε στην συσπείρωση. Οι παλιότεροι μπορεί να πεθαίνουν, αλλά αντικαθίστανται από νέες γενιές υποτακτικών, πολλές φορές πιο ακραίες από τις προηγούμενες. Βλέπε ΌτοPhilip Mortimer έγραψε: 05 Ιουν 2024, 16:24 Όταν ο Μητσοτάκης παρέλαβε τη ΝΔ είχε 1,5 εκατομμύριο ψήφους (οι ψήφοι από μόνες τους επίσης δε λέγονται σταθερός κορμός ενός κόμματος) και μάλιστα περισσότερο μεγάλης ηλικίας οπότε αρκετοί από αυτούς εντωμεταξυ πέθαναν μέχρι σήμερα.
Μαδουραίος έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:09 O Otto Weininger δεν ειναι υποτακτικος......παθητικος του Κουλη ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
Παλιά ελληνική παροιμία.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
- hellegennes
Πολύ σκληρό για τους ψηφοφόρους της ΝΔ. Άτομα με παρωπίδες και χωρίς κριτική σκέψη είναι απλώς. Το εκπαιδευτικό σύστημα φταίει.dtri2020 έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:30Μαδουραίος έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:09 O Otto Weininger δεν ειναι υποτακτικος......παθητικος του Κουλη ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
sofi_1.jpg
Παλιά ελληνική παροιμία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Μαδουραίος
Δυστυχώς για τους οπαδούς ΓΊΔΙΑ της δεξιάς ισχύει η παροιμίαdtri2020 έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:30Μαδουραίος έγραψε: 05 Ιουν 2024, 23:09 O Otto Weininger δεν ειναι υποτακτικος......παθητικος του Κουλη ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
sofi_1.jpg
Παλιά ελληνική παροιμία.
micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37 ΝΔ:
Ε>33% (Πτώση όχι μεγαλύτερη της αναμενόμενης)
Α<30% (Αν δείξει "2" μπροστά θα είναι πολύ μεγάλη πτώση για τόσο νωρίς μετά τις εθνικές εκλογές και θα παίζει στο 25% το φθινόπωρο)
ΣΥΡΙΖΑ:
Ε>19% (θα αποκτήσει έστω κάποια δυναμική)
Α<17% (κολημένοι στα ίδια και χειρότερα)
ΠΑΣΟΚ:
Ε>16% (θα μπορεί να συνεχίσει να λέει ότι κοντράρει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ανδρουλάκης θα πάρει παράταση)
Α<13% (κόμμα για επισκευή και πέταμα)
ΚΚΕ:
Ε>10% (αν όχι τώρα, τότε πότε;)
Α<8% (δεν τραβάει ούτε ο Κουτσούμπας)
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:
Ε>9% (ειδικά αν περάσει το ΚΚΕ)
Α<7% (μελλοντικά θα κινδυνέψει και από τη ΝΙΚΗ)
ΝΙΚΗ:
Ε>6% (στις εθνικές θα χτυπάνε στα ίσα τον Βελόπουλο)
Α<4% (ό,τι ήταν να μαζέψουν από θρησκόληπτους το μάζεψαν, δεν έχει άλλο)
ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:
Ε>6% (Δυνατότητα να μαζέψει όλα τα αριστερά λιμά στις εθνικές)
Α<4% (στις επόμενες εθνικές εκλογές την αποχαιρετάμε οριστικά)
Για ΜΕΡΑ25, ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα είναι επιτυχία >3% και αποτυχία το να μην πιάσουν το όριο.
Με βάση τα παραπάνω οι κερδισμένοι είναι:
- Ελληνική Λύση (Αν επιβεβαιωθεί το ότι περνάει το ΚΚΕ, αλλάζει τα δεδομένα. Αν δεν κάνει το λάθος να συνεργαστεί με ΝΔ στις επόμενες εκλογές, μπορεί να εδραιωθεί και ως τρίτο κόμμα. Αλλά μάλλον θα συνεργαστεί και θα εξαϋλωθεί).
- Φωνή Λογικής (Φαίνεται να βγάζει έδρα, έπιασε καλό ποσοστό και δεδομένης της αδυναμίας της ΝΔ να κάνει κάτι για μεταναστευτικό/εγκληματικότητα/Ρομά, πιθανόν να αποκτήσει ρεύμα μέχρι το '27).
Οι χαμένοι είναι:
- Νέα Δημοκρατία (Πολύ χαμηλά χωρίς αντιπολίτευση και ενώ δεν έχει προλάβει καν να έχει μεγάλη κυβερνητική φθορά)
- ΣΥΡΙΖΑ (Πολύ άσχημο ποσοστό από Κασσελάκη, θα κρατήσει μόνο επειδή είναι σχετικά φρέσκος και το ΠΑΣΟΚ επίσης κατέρρευσε)
- ΠΑΣΟΚ (Το πιο τίμιο θα ήταν να φύγει ο Ανδρουλάκης, αλλά μπορεί να επικαλείται το χάλια αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ)
- Νέα Αριστερά (Νέα Πουθενά)
- Πλεύση Ελευθερίας (Με τέτοιο ποσοστό σε ευρωεκλογές, νομίζω ότι θα χρειαστεί θαύμα για να βγει στις επόμενες εθνικές)
- Μέρα25 (Μέχρι εδώ ήταν)
Το μέλλον είναι θολό. Το μόνο κόμμα για το οποίο το μέλλον διαγράφεται σαφώς ευοίωνο είναι η Ελληνική Λύση. Και πιθανόν η Λατινοπούλου αν και έχει πολύ περιορισμένη ρητορική. Η ΝΔ ξέρουμε τί θα κάνει, αυτό που κάνει μέχρι τώρα (δεν έχει και δυνατότητες για κάτι άλλο). Αλλά σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είναι ώρα μεγάλων αποφάσεων - τις οποίες όμως δεν υπάρχουν χαρισματικά άτομα για να τις πάρουν και να τις υλοποιήσουν. Το βασικό τους λάθος είναι η ΜΗΔΕΝΙΚΗ διαφοροποίηση στις προγραμματικές θέσεις από τη ΝΔ. Σου λένε δηλαδή, θα κάνουμε αυτό που κάνει και η ΝΔ, αλλά εμείς θα το κάνουμε καλύτερα. Με 3 κεντροδεξιά κόμματα που έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες θέσεις, δεν μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω. Αν δεν βρεθεί ένας ουρανοκατέβατος χαρισματικός αρχηγός που ΚΑΙ να ενώσει την κεντροαριστερά ΚΑΙ να διαφοροποιηθεί ΔΡΑΣΤΙΚΑ σε θέσεις από τη ΝΔ, οι επόμενες εθνικές εκλογές θα δώσουν συγκυβέρνηση ΝΔ-Ελληνικής Λϋσης.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- hellegennes
Α: 28%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37 ΝΔ:
Ε>33% (Πτώση όχι μεγαλύτερη της αναμενόμενης)
Α<30% (Αν δείξει "2" μπροστά θα είναι πολύ μεγάλη πτώση για τόσο νωρίς μετά τις εθνικές εκλογές και θα παίζει στο 25% το φθινόπωρο)
Βαρβάτη πτώση.
Α: 15%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37ΣΥΡΙΖΑ:
Ε>19% (θα αποκτήσει έστω κάποια δυναμική)
Α<17% (κολημένοι στα ίδια και χειρότερα)
Μια απ' τα ίδια.
Α: 13%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37 ΠΑΣΟΚ:
Ε>16% (θα μπορεί να συνεχίσει να λέει ότι κοντράρει τον ΣΥΡΙΖΑ και ο Ανδρουλάκης θα πάρει παράταση)
Α<13% (κόμμα για επισκευή και πέταμα)
Κι εδώ τα ίδια, αν και σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 είναι σημαντικά πάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αποτυχία.
Ουδέτερο αποτέλεσμα: σχεδόν 9,5%, αλλά σχεδόν διπλάσιο ποσοστό από τις προηγούμενες εκλογές. Βέβαια, όπως με το ΠΑΣΟΚ, αυτή η διαφορά οφείλεται στην μεγαλύτερη αποχή. Σε απόλυτους αριθμούς διατήρησαν τους ψηφοφόρους τους. Κάτι είναι κι αυτό. Βλέπε παρακάτω.micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37ΚΚΕ:
Ε>10% (αν όχι τώρα, τότε πότε;)
Α<8% (δεν τραβάει ούτε ο Κουτσούμπας)
Ε: 9,5%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:
Ε>9% (ειδικά αν περάσει το ΚΚΕ)
Α<7% (μελλοντικά θα κινδυνέψει και από τη ΝΙΚΗ)
Στασιμότητα: 4,5%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37ΝΙΚΗ:
Ε>6% (στις εθνικές θα χτυπάνε στα ίσα τον Βελόπουλο)
Α<4% (ό,τι ήταν να μαζέψουν από θρησκόληπτους το μάζεψαν, δεν έχει άλλο)
Α: 3,5%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ:
Ε>6% (Δυνατότητα να μαζέψει όλα τα αριστερά λιμά στις εθνικές)
Α<4% (στις επόμενες εθνικές εκλογές την αποχαιρετάμε οριστικά)
Λατινοπούλου επιτυχία: 3%micmic έγραψε: 04 Ιουν 2024, 22:37Για ΜΕΡΑ25, ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα είναι επιτυχία >3% και αποτυχία το να μην πιάσουν το όριο.
Να δούμε και τις μεταβολές σε απόλυτο αριθμό ψήφων από τις προηγούμενες ευρωεκλογές.
ΝΔ: -50%
ΣΥΡΙΖΑ: -63%
ΠΑΣΟΚ: -0%
Βελόπουλος: +36%
ΚΚΕ: +3,5%
Ζωίτσα: +27%
ΜέΡΑ25: -51%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: -52%
ΛΑΟΣ: -88%
Σώρρας: -80%
Μόνο το ΠΑΣΟΚ είναι στα ίδια, οι άλλοι είχαν εντυπωσιακές βουτιές και ΚΚΕ, Βελόπουλος και Ζωίτσα είχαν άνοδο. Με αυτό το δεδομένο θα έλεγα ότι είναι επιτυχία αυτό για το ΠΑΣΟΚ και σημάδι ότι στο μέλλον μπορεί να ξανακερδίσει σημαντικό ποσοστό από την δεξαμενή της αριστεράς. Μπορεί βέβαια απλώς να έχει πιάσει το επίπεδο του ΚΚΕ, όπου έχει μια εξαιρετικά σταθερή βάση ψηφοφόρων που δεν απέχουν πρακτικά καθόλου αλλά χωρίς δυνατότητα να προσελκύσει άλλους ψηφοφόρους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 1477 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
-
- 34 Απαντήσεις