πατησιωτης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:11Στον αιώνα μας δεν υπάρχει σοσιαλισμός.Ανήκει στην ιστορία.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 04 Ιουν 2024, 13:58 θες να ρθεις στον αιώνα μας ή θες να ανοίξεις κανένα ιστορικό νήμα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προχωράμε
Re: Προχωράμε
- hellegennes
Αναμενόμενη η απάντησή σου. Κι εγώ επί Τσίπρα πλήρωνα λιγότερα σε φόρους, άρα λες βλακείες για φοροξεζούμισμα επί ΣΥΡΙΖΑ αφού φέρνω το εξαιρετικό επιχείρημα της προσωπικής μου περίπτωσης.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 13:42Εγώ ξέρω τι πλήρωνα και τι πληρώνω, τόσο σε εφορία όσο σε ΕΝΦΙΑ.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 01:49 Αυτά είναι που η ΝΔ δεν έχει ταράξει στους φόρους τον κόσμο, σύμφωνα με τον otto weininger.
Ο κωλαράκος μας να είναι καλά, δηλαδή, και ας γαμηθεί ο υπόλοιπος κόσμος. Εξαιρετικό κριτήριο ψήφου το ατομικό συμφέρον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
ο μόνος τρόπος να πλήρωνες λιγότερα επί ζαίων είναι να είχες πολύ λιγότερη δουλειά ή να έκρυβες. Πράγματα και νούμερα που έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι οι ζαίοι, έρχεσαι εσύ σήμερα να τα λες όπως θες. Κρίμα που δε σε φωνάζουν στο συνέδριο να τους πεις ότι δεν είναι έτσι και να μην στεναχωριούνται.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:35Αναμενόμενη η απάντησή σου. Κι εγώ επί Τσίπρα πλήρωνα λιγότερα σε φόρους, άρα λες βλακείες για φοροξεζούμισμα επί ΣΥΡΙΖΑ αφού φέρνω το εξαιρετικό επιχείρημα της προσωπικής μου περίπτωσης.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 13:42Εγώ ξέρω τι πλήρωνα και τι πληρώνω, τόσο σε εφορία όσο σε ΕΝΦΙΑ.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 01:49 Αυτά είναι που η ΝΔ δεν έχει ταράξει στους φόρους τον κόσμο, σύμφωνα με τον otto weininger.
Ο κωλαράκος μας να είναι καλά, δηλαδή, και ας γαμηθεί ο υπόλοιπος κόσμος. Εξαιρετικό κριτήριο ψήφου το ατομικό συμφέρον.
δεν ξέρω ποιος είναι ο υπόλοιπος κόσμος που ξαφνικά πληρώνει περισσότερη εφορία ή αυξημένο ΕΝΦΙΑ, αλλά όντως δε με απασχολεί κάτι τέτοιο για τους λόγους που σου εξήγησα πιο πάνω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:51 ο μόνος τρόπος να πλήρωνες λιγότερα επί ζαίων είναι να είχες πολύ λιγότερη δουλειά ή να έκρυβες. Πράγματα και νούμερα που έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι οι ζαίοι, έρχεσαι εσύ σήμερα να τα λες όπως θες. Κρίμα που δε σε φωνάζουν στο συνέδριο να τους πεις ότι δεν είναι έτσι και να μην στεναχωριούνται.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ; Ναι.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:05ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:51 ο μόνος τρόπος να πλήρωνες λιγότερα επί ζαίων είναι να είχες πολύ λιγότερη δουλειά ή να έκρυβες. Πράγματα και νούμερα που έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι οι ζαίοι, έρχεσαι εσύ σήμερα να τα λες όπως θες. Κρίμα που δε σε φωνάζουν στο συνέδριο να τους πεις ότι δεν είναι έτσι και να μην στεναχωριούνται.
Ο φόρος επιχειρήσεων; Ναι.
η προκαταβολή φόρου και ο εισαγωγικός συντελεστής; Ναι.
άρα αυτά και μόνο αρκούν για να σου δείξω ότι λες παπαριές. Τα (πολλά) υπόλοιπα δε τα αναφέρω γιατί πιθανώς δεν σε αφορούν.
- Otto Weininger
μαλάκα μου και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό που έγραψεςhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:05ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:51 ο μόνος τρόπος να πλήρωνες λιγότερα επί ζαίων είναι να είχες πολύ λιγότερη δουλειά ή να έκρυβες. Πράγματα και νούμερα που έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι οι ζαίοι, έρχεσαι εσύ σήμερα να τα λες όπως θες. Κρίμα που δε σε φωνάζουν στο συνέδριο να τους πεις ότι δεν είναι έτσι και να μην στεναχωριούνται.
είναι ακριβώς η ίδια πατάτα που είχε πει η Αχτσιόγλου μέσα στην βουλή στον Σταικούρα και δεν ήξερε πως να το μαζέψει
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά θα σου μιλήσω πολύ στυγνά. Όταν η συζήτηση αφορά την πολιτική γίνεσαι τελείως βλάκας.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:32 Μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ; Ναι.
άρα αυτά και μόνο αρκούν για να σου δείξω ότι λες παπαριές.
Με ρωτάς αρχιδιές όταν εγώ σού λέω ότι τα έσοδα του κράτους από φόρους έχουν εκτοξευθεί χωρίς να αυξάνεται αντίστοιχα το ΑΕΠ. Μαθηματικά δημοτικού καταλαβαίνεις; Μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό; Ένα κλάσμα είναι.
Δεν με νοιάζει τι νομίζεις ότι μείωσε η ΝΔ (που αρχίδια μείωσε), όταν το σύνολο των φορολογικών εσόδων αυξάνεται χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή, αυτό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ σημαίνει ότι αυξάνεται ποσοστιαία η φορολογία.
Είναι χοντρός κρετινισμός να μου λες "μείωσε τον φορολογικό συντελεστή άρα μειώθηκε η φορολογία". Το μεγαλύτερο μέρος των φόρων που πληρώνεις δεν είναι ο φόρος εισοδήματος, είναι οι έμμεσοι φόροι που καταβάλλεις εσύ ο ίδιος καθώς και οι φόροι που πληρώνεις ακόμα πιο έμμεσα όταν αυξάνεται το κόστος προϊόντων και υπηρεσιών.
Στην περίπτωση του τσίρκου που κάνει πως κυβερνά μάλιστα αφορά όχι μόνο ανύπαρκτες παρεμβάσεις για την μείωση του πληθωρισμού αλλά το ακριβώς αντίθετο: συστηματικές παρεμβάσεις ΑΥΞΗΣΗΣ του κόστους, όπως το καλάθι της παπαριάς και η αύξηση στην τιμή της ενέργειας (με ειδικό νόμο η ΝΔ κατήργησε παρανόμως τα συμβόλαια χωρίς καμμιά ενημέρωση στους πολίτες και έδωσε το ελεύθερο στις εταιρείες να τιμολογούν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν απ' την γκλάβα τους, την ίδια στιγμή που τα κυβερνητικά ΜΜΠ τηρούσαν σιγή ιχθύος.
Μόνο το έξτρα κόστος ρεύματος που πλήρωσες το περσινό έτος είναι πολλαπλάσιο των φόρων που νομίζεις ότι πλήρωσες παραπάνω επί ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο μπούφος είσαι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω τι είπε και δεν με ενδιαφέρει. Μην γίνεσαι τελείως κρετίνος, τα νούμερα του προϋπολογισμού σού λέω, τα οποία δεν έχεις δει ποτέ αλλά έχεις άποψη για τα οικονομικά του κράτους και το ύψος της φορολόγησης.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:39μαλάκα μου και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό που έγραψεςhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:05ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 17:51 ο μόνος τρόπος να πλήρωνες λιγότερα επί ζαίων είναι να είχες πολύ λιγότερη δουλειά ή να έκρυβες. Πράγματα και νούμερα που έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι οι ζαίοι, έρχεσαι εσύ σήμερα να τα λες όπως θες. Κρίμα που δε σε φωνάζουν στο συνέδριο να τους πεις ότι δεν είναι έτσι και να μην στεναχωριούνται.![]()
είναι ακριβώς η ίδια πατάτα που είχε πει η Αχτσιόγλου μέσα στην βουλή στον Σταικούρα και δεν ήξερε πως να το μαζέψει![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όττο το ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά...hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:21Συγγνώμη, αλλά θα σου μιλήσω πολύ στυγνά. Όταν η συζήτηση αφορά την πολιτική γίνεσαι τελείως βλάκας.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:32 Μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ; Ναι.
Με ρωτάς αρχιδιές όταν εγώ σού λέω ότι τα έσοδα του κράτους από φόρους έχουν εκτοξευθεί χωρίς να αυξάνεται αντίστοιχα το ΑΕΠ. Μαθηματικά δημοτικού καταλαβαίνεις; Μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει αυτό; Ένα κλάσμα είναι.
Δεν με νοιάζει τι νομίζεις ότι μείωσε η ΝΔ (που αρχίδια μείωσε), όταν το σύνολο των φορολογικών εσόδων αυξάνεται χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή, αυτό ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ σημαίνει ότι αυξάνεται ποσοστιαία η φορολογία.
Είναι χοντρός κρετινισμός να μου λες "μείωσε τον φορολογικό συντελεστή άρα μειώθηκε η φορολογία". Το μεγαλύτερο μέρος των φόρων που πληρώνεις δεν είναι ο φόρος εισοδήματος, είναι οι έμμεσοι φόροι που καταβάλλεις εσύ ο ίδιος καθώς και οι φόροι που πληρώνεις ακόμα πιο έμμεσα όταν αυξάνεται το κόστος προϊόντων και υπηρεσιών.
Στην περίπτωση του τσίρκου που κάνει πως κυβερνά μάλιστα αφορά όχι μόνο ανύπαρκτες παρεμβάσεις για την μείωση του πληθωρισμού αλλά το ακριβώς αντίθετο: συστηματικές παρεμβάσεις ΑΥΞΗΣΗΣ του κόστους, όπως το καλάθι της παπαριάς και η αύξηση στην τιμή της ενέργειας (με ειδικό νόμο η ΝΔ κατήργησε παρανόμως τα συμβόλαια χωρίς καμμιά ενημέρωση στους πολίτες και έδωσε το ελεύθερο στις εταιρείες να τιμολογούν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν απ' την γκλάβα τους, την ίδια στιγμή που τα κυβερνητικά ΜΜΠ τηρούσαν σιγή ιχθύος.
Μόνο το έξτρα κόστος ρεύματος που πλήρωσες το περσινό έτος είναι πολλαπλάσιο των φόρων που νομίζεις ότι πλήρωσες παραπάνω επί ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο μπούφος είσαι.
Ειδικά δε το μπολνταρισμένο είναι καθαρή αλητεία.
Μεγάλη αλήθεια, δυστυχώς. ΟΚ, όντως τα κόμματα που κυβέρνησαν συνήθως με τους συντελεστές των άμεσων "παίζουν" στο επικοινωνιακό παιχνίδι για να φανούν καλοί (ή όχι), αλλά το πραγματικό ζουμί είναι το σύνολο που εισπράττουν, πόσο βαθιά δηλαδή μπαίνει το χέρι τους στην τσέπη μας συνυπολογίζοντας τα πάντα.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:21...Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:32 Μειώθηκε ο ΕΝΦΙΑ; Ναι.
...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Otto Weininger
εσύ καλά τα λες αλλά και το Εφάκι το ίδιο είπε και μετά έκανε το παγώνι με τον υπόλοιπο συριζα μαζί. Εσύ εκεί, ανίκητος.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:24Δεν ξέρω τι είπε και δεν με ενδιαφέρει. Μην γίνεσαι τελείως κρετίνος, τα νούμερα του προϋπολογισμού σού λέω, τα οποία δεν έχεις δει ποτέ αλλά έχεις άποψη για τα οικονομικά του κράτους και το ύψος της φορολόγησης.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:39μαλάκα μου και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό που έγραψεςhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:05
ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.![]()
είναι ακριβώς η ίδια πατάτα που είχε πει η Αχτσιόγλου μέσα στην βουλή στον Σταικούρα και δεν ήξερε πως να το μαζέψει![]()
δεν καταλαβαίνω γιατί τα υψηλότερα φορολογικά έσοδα σημαίνουν απαραίτητα υψηλότερη φορολογία. Δε λέω ότι δεν ισχύει, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα καλύτερης συλλογής φόρωνhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:24Δεν ξέρω τι είπε και δεν με ενδιαφέρει. Μην γίνεσαι τελείως κρετίνος, τα νούμερα του προϋπολογισμού σού λέω, τα οποία δεν έχεις δει ποτέ αλλά έχεις άποψη για τα οικονομικά του κράτους και το ύψος της φορολόγησης.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:39μαλάκα μου και έλεγα τι μου θυμίζει αυτό που έγραψεςhellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 18:05
ΝΔίστικες παπαριές. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πει ποτέ ότι φορολογούσε περισσότερο από την ΝΔ ούτε ισχύει κάτι τέτοιο, εξ ου και τα φορολογικά έσοδα είναι πολύ υψηλότερα σήμερα χωρίς να έχει αυξηθεί ανάλογα το ΑΕΠ. Μαθηματικά αυτό σημαίνει υψηλότερη φορολογία, δεν είναι θέμα άποψης, κατάλαβέ το.![]()
- hellegennes
Green Dragon έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:36 Όττο το ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά...
Ειδικά δε το μπολνταρισμένο είναι καθαρή αλητεία.
Έχω κι άλλο. Με πρόσφατο νόμο η ΝΔ έχει απαγορεύσει σε εταιρείες που έχουν προβεί σε αύξηση τιμής προϊόντων τους, να βάλει τα συγκεκριμένα προϊόντα σε έκπτωση για τους επόμενους τρεις μήνες.
Ναι, καλά το διάβασες. Αν σε ένα προϊόν έχει ανέβει η τιμή του, απαγορεύεται για τρεις μήνες να έχει οποιουδήποτε είδους προωθητική ενέργειας.
Αυτό με την λογική της κυβέρνησης οδηγεί σε καλύτερες τιμές στην αγορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το Εφάκι δεν έχει ιδέα τι λέει. Κάποιος της τα έχει γράψει και τα λέει, όπως και στους δικούς σου, που νομίζουν ότι ο Όλυμπος έχει ύψος 30 χιλιόμετρα και είναι το μοναδικό ψηλό βουνό δίπλα σε θάλασσα (κυριολεκτικά η πλειονότητα των ψηλών βουνών είναι δίπλα σε θάλασσα στο μεταξύ) ή ότι οι ιοί είναι ορατοί με γυμνό μάτι.Otto Weininger έγραψε: 04 Ιουν 2024, 19:56 εσύ καλά τα λες αλλά και το Εφάκι το ίδιο είπε και μετά έκανε το παγώνι με τον υπόλοιπο συριζα μαζί. Εσύ εκεί, ανίκητος.
Επειδή δεν έχει ιδέα τι λέει δεν ξέρει και τι να απαντήσει. Εγώ και έχω διαβάσει ο ίδιος τους προϋπολογισμούς και ξέρω τι λένε και σου λέω ότι δεν έχεις κανέναν αντίλογο. Οι φόροι αυξάνονται χωρίς να υπάρχει αύξηση της παραγωγής.
Αυτή θα ήταν η μόνη άλλη σωστή απάντηση όταν αυξάνονται οι φόροι χωρίς να αυξάνεται η παραγωγή. Ξέρουμε βέβαια ότι δεν ισχύει. Δεν υπάρχει καν ένδειξη ότι έχει αυξηθεί η εισπραξιμότητα των φόρων ενώ κυριολεκτικά γι' αυτό που λέω υπάρχουν αριθμοί.Σενέκας έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:00 δεν καταλαβαίνω γιατί τα υψηλότερα φορολογικά έσοδα σημαίνουν απαραίτητα υψηλότερη φορολογία. Δε λέω ότι δεν ισχύει, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί αποκλείεται να είναι αποτέλεσμα καλύτερης συλλογής φόρων![]()
Όπως έχω ξαναπεί, το 2022 ο τζίρος των εταιρειών ενέργειας διπλασιάστηκε. Αυτά είναι έξτρα φόροι για το κράτος. Τα οποία πληρώσαμε εσύ κι εγώ.
Να σου πω κι ένα άλλο ράντομ παράδειγμα. Πουλάω εισιτήρια του ΟΑΣΘ, μου τα φέρνει ο ίδιος ο ΟΑΣΘ. Από την αρχή λειτουργίας του Mydata δεν έχουν βρει τρόπο να περνάνε κανονικά τα εισιτήρια αλλά δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί είναι πολύπλοκο. Η ουσία είναι ότι ο ΟΑΣΘ δίνει μια έκπτωση στα εισιτήρια που είναι κατ' ουσίαν το κέρδος μου (κάτι λεπτά). Ο ΦΠΑ είναι προϋπολογισμένος. Επειδή δεν έχουν βρει αυτοί λύση εδώ και 2 χρόνια για την τιμολόγηση των εισιτηρίων, πληρώνω έξτρα ΦΠΑ για τα εισιτήρια λόγω Pro-rata (άλλο λογιστικό τσίρκο) ενώ κανονικά δεν έχουν ΦΠΑ, με αποτέλεσμα κυριολεκτικά να μην κερδίζω τίποτα.
Όχι μόνο αυτό, αλλά το ληστρικό κράτος φέτος μού έβαλε και πρόστιμο ληξιπρόθεσμου χρέους στον ΦΠΑ που έπρεπε να αποδώσω για κάτι που ξαναλέω δεν έχει ΦΠΑ, επειδή άργησαν αυτοί να υπολογίσουν τον ΦΠΑ που έπρεπε να πληρώσω για το 2023 (η ειδοποίηση πληρωμής βγήκε τον Απρίλιο).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
ναι αλλά λίγο περίεργο δεν είναι να ξέρεις μόνο εσύ και να τουμπεκιάζει μέσα στη βουλή ΟΛΗ η αντιπολίτευση; Γιαυτό σου λέω χαραμίζεσαι.hellegennes έγραψε: 04 Ιουν 2024, 20:18
Το Εφάκι δεν έχει ιδέα τι λέει. Κάποιος της τα έχει γράψει και τα λέει, όπως και στους δικούς σου, που νομίζουν ότι ο Όλυμπος έχει ύψος 30 χιλιόμετρα και είναι το μοναδικό ψηλό βουνό δίπλα σε θάλασσα (κυριολεκτικά η πλειονότητα των ψηλών βουνών είναι δίπλα σε θάλασσα στο μεταξύ) ή ότι οι ιοί είναι ορατοί με γυμνό μάτι.
Επειδή δεν έχει ιδέα τι λέει δεν ξέρει και τι να απαντήσει. Εγώ και έχω διαβάσει ο ίδιος τους προϋπολογισμούς και ξέρω τι λένε και σου λέω ότι δεν έχεις κανέναν αντίλογο. Οι φόροι αυξάνονται χωρίς να υπάρχει αύξηση της παραγωγής.
επίσης τώρα πρόσεξα το ανεκδιήγητο που είπες: ότι μόνο όσα πλήρωσα σε ρευμα παραπανω υπερκαλύπτουν οσα γλ'ιτωσα από την φορολογία. Λυπήσουμε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1227 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mike Bassett
-
- 1 Απαντήσεις