για κάποιο λόγο, είτε τα δούλεψε είτε τα έκλεψε, στο νήμα του γιαννόπουλου ειναι το ίδιο.ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:33Κάτσε ρε Ναμ, να το συζητήσουμε.Namrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.
Πλεον εχω πειστει, δεν τρολαρει. Εχει πολυ μεγαλα θεματα.
Θέλω να βάλω χέρι σε 300.000 ευρώ του ελληνικού δημοσίου.
Πρέπει να παρανομησω , γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδα.
Ποια θεωρείς εσύ λογική ποινή που θα με αποτρέψει να το επιχειρήσω;
Το ότι αν με πιάσουν δε θα μου επιτρέψουν να συνεχίσω να τους τα παίρνω;
2 χρόνια με αναστολή;
1 χρόνος στη μπουζού;
Να ξέρω αν είναι, να σταθμισω τα στοιχεία, ώστε να καταλήξω αν συμφέρει να το ρισκάρω και εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Νημα Αλληλεγγυης/Συμπαραστασης σε πλαστογραφους πτυχιων
Πάντως οι ποινές για την πλαστογραφία δεν είναι τόσο μεγάλες όσο νομίζετε, μην ανησυχείτε. Η αστυνομικός, για παράδειγμα, που έκλεψε 250.000 ευρώ έφαγε 10 χρόνια αλλά με αναστολή, λέει το άρθρο στην πρώτη σελίδα.
Άσε που και ο δικαστής μπορεί να είχε διοριστεί με πλαστό πτυχίο.
Άσε που και ο δικαστής μπορεί να είχε διοριστεί με πλαστό πτυχίο.
-
ritzeri
Έτσι είναι, έφερα το παράδειγμα του Μεσι και του σωσία του.enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:38για κάποιο λόγο, είτε τα δούλεψε είτε τα έκλεψε, στο νήμα του γιαννόπουλου ειναι το ίδιο.ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:33Κάτσε ρε Ναμ, να το συζητήσουμε.Namrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.
Θέλω να βάλω χέρι σε 300.000 ευρώ του ελληνικού δημοσίου.
Πρέπει να παρανομησω , γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδα.
Ποια θεωρείς εσύ λογική ποινή που θα με αποτρέψει να το επιχειρήσω;
Το ότι αν με πιάσουν δε θα μου επιτρέψουν να συνεχίσω να τους τα παίρνω;
2 χρόνια με αναστολή;
1 χρόνος στη μπουζού;
Να ξέρω αν είναι, να σταθμισω τα στοιχεία, ώστε να καταλήξω αν συμφέρει να το ρισκάρω και εγώ.![]()
Αν κάποιος παριστάνοντας το Μεσι προπονείται κανονικά με την ομάδα, εντούτοις δεν πρέπει να πάρει φράγκο γιατί η ομάδα πληρώνει εκατομμύρια για να έχει τις υπηρεσίες ενός αμπαλου
δηλαδή πέρα απο την πλαστογραφία που έκανε πρίν 20 χρόνια για να μπει στο δημόσιο να καθαρίζει, ξέρουμε οτι ήταν και κακή στην δουλειά της, τεμπέλα, άχρηστη, χτύπαγε τα παιδιά της κλπ;ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:51 Έτσι είναι, έφερα το παράδειγμα του Μεσι και του σωσία του.
Αν κάποιος παριστάνοντας το Μεσι προπονείται κανονικά με την ομάδα, εντούτοις δεν πρέπει να πάρει φράγκο γιατί η ομάδα πληρώνει εκατομμύρια για να έχει τις υπηρεσίες ενός αμπαλου
-
ritzeri
Ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτό που πληρώσαμε.enaon έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 11:02δηλαδή πέρα απο την πλαστογραφία που έκανε πρίν 20 χρόνια για να μπει στο δημόσιο να καθαρίζει, ξέρουμε οτι ήταν και κακή στην δουλειά της, τεμπέλα, άχρηστη, χτύπαγε τα παιδιά της κλπ;ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:51 Έτσι είναι, έφερα το παράδειγμα του Μεσι και του σωσία του.
Αλλά προφανώς είσαι από τους τύπους που πληρώνουν για αρνάκι ελληνικό και τρώνε Βουλγαρίας.
Κι αφού γεμίζει η κοιλιά σου, δλδ το έργο επιτελείται, δεν έχεις και κανένα πρόβλημα με αυτό.
Άρα καλά σου κάνουν, αφού είσαι κορόιδο με πατεντα
είμαι απο εκείνους που δεν μου αρέσει να γενικεύω πολύ, είτε τελειώσει την πρώτη δημοτικού κάποιος, είτε την έκτη, ειναι ικανός να καθαρίζει καλά, το βρίσκω τυπολατρικό. Οπότε το κομμάτι της προσφοράς της δεν το μειώνω, δεν τα έκλεψε τα δούλεψε. Υπάρχει θέμα όμως με την θέση του ανθρώπου που πήρε παράνομα.ritzeri έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 11:04 Ξέρουμε ότι δεν ήταν αυτό που πληρώσαμε.
Αλλά προφανώς είσαι από τους τύπους που πληρώνουν για αρνάκι ελληνικό και τρώνε Βουλγαρίας.
Κι αφού γεμίζει η κοιλιά σου, δλδ το έργο επιτελείται, δεν έχεις και κανένα πρόβλημα με αυτό.
Άρα καλά σου κάνουν, αφού είσαι κορόιδο με πατεντα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
To νημα ειναι νημα αλληλεγγυηςNamrail έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 10:06 Αλλο ενα νημα με την υπογραφη και την...ποιοτητα του γιαννοπουλα. Οποιος ειναι εναντιον μιας περα απο καθε λογικης ποινη, ειναι αλληλεγγυος στην πλαστογραφια.
Περιμενουμε απο σενα, απο τον βατραχο,απο το μιτσσουκοι πως τον λενε, απο το ΚΚΕ, απο το ΠΑΜΕ να κραυγασετε υπερ των αστυνομικων και των υπαλληλων της βουλης που προσεληφθησαν με πλαστα πτυχια
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Καλημέρα. Δεν τίθεται θέμα αλληλεγγύης, ούτε μεταφράζεται η στάση των περισσότερων από τους παραπάνω σε συμπαράσταση στους πλαστογράφους. Δεν επικροτεί την πλαστογραφία όποιος υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ποινή στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει υπερβολική. Δες και λίγο αυτά που έχεις αναρτήσει ο ίδιος. Η πρώτη σου αντίδραση και ορθά ήταν "περιμένετε γιατί δεν γνωρίζεται τις λεπτομέρειες της δίκης" πιθανολογώντας ότι η συγκεκριμένη είχε και άλλα θέματα με την δικαιοσύνη για να εισπράξει δεκαετή φυλάκιση. Συμπεραίνω ότι και σένα σου φάνηκαν πολλά τα 10 χρόνια έτσι ξερά. Δες επίσης τις ποινές για τις περιπτώσεις που έφερες σε αυτό το νήμα. Ακόμα και σε σύγκριση με αυτές που αφορούν άτομα σε θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης και άρα οι σπουδές μπορεί να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και που γενικά η ζημιά του δημοσίου (μισθοί-εισφορές που δόθηκε) είναι μεγαλύτερα, πάλι η ποινή της καθαρίστριας μοιάζει να εξαντλεί την αυστηρότητα του νόμου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 03:20 Ευχαριστω τους vatraxos,Μετανάστρια,Kostis,elchav,ΜπλεΜπουμπυς,Namrail,Antares,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Υδράργυρος,Naida,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,YouOnlyLiveOnce,Πορφύριος Εξαρχίδης,chris,Yochanan,Ερμής,κυριος Μακης,Φρούραρχος,Pam,BILLO,Εσθήρ,nostromos,ΓΑΛΗ,The Rebel και τα υπολοιπα παιδια που με τα ακραδαντα επιχειρηματα τους με εβαλαν στο φωτεινο μονοπατι της αλληλεγγυης.
Όλα αυτά για τα οποία επιχειρηματολόγησαν οι περισσότεροι από τους παραπάνω χρήστες ισχύουν για τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής. Αν αποδειχθεί ότι είχαμε να κάνουμε με κάποια που συστηματικά πλαστογραφούσε ή υπάρχουν και άλλα ράμματα για την γούνα της το πράγμα προφανώς αλλάζει. Ο πρότερος έντιμος ή μη βίος παίζει τον ρόλο του στον καθορισμό του ύψους της ποινής.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Οι περισσοτεροι εχουν μιλησει για δεδουλευμενα
Οποτε τελικα ποιες πρεπει αν ειναι οι κυρωσεις;Προσπαθω να το ανακαλυψω
Αρίστος for Tsirpas
Προσπαθείς να απαντήσεις συγκροτημένα και με επιχειρήματα στον τρόλλαρχοST48410 έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 11:18Καλημέρα. Δεν τίθεται θέμα αλληλεγγύης, ούτε μεταφράζεται η στάση των περισσότερων από τους παραπάνω σε συμπαράσταση στους πλαστογράφους. Δεν επικροτεί την πλαστογραφία όποιος υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ποινή στην συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει υπερβολική. Δες και λίγο αυτά που έχεις αναρτήσει ο ίδιος. Η πρώτη σου αντίδραση και ορθά ήταν "περιμένετε γιατί δεν γνωρίζεται τις λεπτομέρειες της δίκης" πιθανολογώντας ότι η συγκεκριμένη είχε και άλλα θέματα με την δικαιοσύνη για να εισπράξει δεκαετή φυλάκιση. Συμπεραίνω ότι και σένα σου φάνηκαν πολλά τα 10 χρόνια έτσι ξερά. Δες επίσης τις ποινές για τις περιπτώσεις που έφερες σε αυτό το νήμα. Ακόμα και σε σύγκριση με αυτές που αφορούν άτομα σε θέσεις μεγαλύτερης ευθύνης και άρα οι σπουδές μπορεί να παίζουν μεγαλύτερο ρόλο στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και που γενικά η ζημιά του δημοσίου (μισθοί-εισφορές που δόθηκε) είναι μεγαλύτερα, πάλι η ποινή της καθαρίστριας μοιάζει να εξαντλεί την αυστηρότητα του νόμου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 03:20 Ευχαριστω τους vatraxos,Μετανάστρια,Kostis,elchav,ΜπλεΜπουμπυς,Namrail,Antares,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Υδράργυρος,Naida,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,YouOnlyLiveOnce,Πορφύριος Εξαρχίδης,chris,Yochanan,Ερμής,κυριος Μακης,Φρούραρχος,Pam,BILLO,Εσθήρ,nostromos,ΓΑΛΗ,The Rebel και τα υπολοιπα παιδια που με τα ακραδαντα επιχειρηματα τους με εβαλαν στο φωτεινο μονοπατι της αλληλεγγυης.
Όλα αυτά για τα οποία επιχειρηματολόγησαν οι περισσότεροι από τους παραπάνω χρήστες ισχύουν για τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα μέχρι στιγμής. Αν αποδειχθεί ότι είχαμε να κάνουμε με κάποια που συστηματικά πλαστογραφούσε ή υπάρχουν και άλλα ράμματα για την γούνα της το πράγμα προφανώς αλλάζει. Ο πρότερος έντιμος ή μη βίος παίζει τον ρόλο του στον καθορισμό του ύψους της ποινής.
Γιατί φίλε μου;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μικρότερες από όλες τις άλλες περιπτώσεις που ανέφερες. Προφανώς θα καταδικαστεί γιατί δεν μπορεί να επιβραβεύεται η πλαστογραφία, πιθανότατα να απολυθεί για τον ίδιο λόγο και να επιβληθεί κάποιο σημαντικό αλλά μη εξουθενωτικό πρόστιμο ώστε να παίρνει το μήνυμα όποιος άλλος έχει ανάλογη όρεξη ότι υπάρχουν συνέπειες. Όχι δέκα χρόνια όμως. Είναι σαν να την εξισώνεις με μεγαλοκαταχραστές του δημοσίου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 11:19
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ST48410
Δεν καταλαβαινω πως ενας αστυνομικος(κατ αλλους μπατσος γουρουνι δολοφονος και σκυλι των αφεντικων) που πλαστογραφησε τον βαθμο στο απολυτηριο του πως ζημιωσε το κρατος και για ποιον λογο δεν δημιουργηθηκε υπερ του κινημα για την σκληρη ποινη που του επεβαλλαν
Δεν καταλαβαινω πως ενας αστυνομικος(κατ αλλους μπατσος γουρουνι δολοφονος και σκυλι των αφεντικων) που πλαστογραφησε τον βαθμο στο απολυτηριο του πως ζημιωσε το κρατος και για ποιον λογο δεν δημιουργηθηκε υπερ του κινημα για την σκληρη ποινη που του επεβαλλαν
Αρίστος for Tsirpas
-
Γραφικός
Βλέπεις κανένα μοτίβο στις ποινές που επιβάλλονται σε μπάτσους;
Έχει μήπως καμιά διαφορά μεταξύ αυτών και το δεκαράκι που έφαγε η καθαρίστρια;
Έχει μήπως καμιά διαφορά μεταξύ αυτών και το δεκαράκι που έφαγε η καθαρίστρια;
-
User_601
Δεν μου λες γιαννοπουλε,εσυ την Α δημοτικου την εβγαλες;Δεν νομιζω.Ευχαριστω τους vatraxos,Μετανάστρια,Kostis,elchav,ΜπλεΜπουμπυς,Namrail,Antares,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Υδράργυρος,Naida,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,YouOnlyLiveOnce,Πορφύριος Εξαρχίδης,chris,Yochanan,Ερμής,κυριος Μακης,Φρούραρχος,Pam,BILLO,Εσθήρ,nostromos,ΓΑΛΗ,The Rebel και τα υπολοιπα παιδια που με τα ακραδαντα επιχειρηματα τους με εβαλαν στο φωτεινο μονοπατι της αλληλεγγυης.
Εχεις γραψει τ ονομα μου στους υποστηριχτες της πλαστογραφου,ΠΑΣ ΚΑΛΑ;ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;Και ειμαι απολυτα ξεκαθαρη στα ποστ μου.ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΩ.
Παγαινε και δες τι εγραψα,ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
Γιαννόπουλε σου έχω και άλλα κοθμούνια που τάσσονται αλληλέγγυοι με την πλαστογραφίαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 24 Νοέμ 2018, 03:20 Ευχαριστω τους vatraxos,Μετανάστρια,Kostis,elchav,ΜπλεΜπουμπυς,Namrail,Antares,Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης, Υδράργυρος,Naida,ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ,YouOnlyLiveOnce,Πορφύριος Εξαρχίδης,chris,Yochanan,Ερμής,κυριος Μακης,Φρούραρχος,Pam,BILLO,Εσθήρ,nostromos,ΓΑΛΗ,The Rebel και τα υπολοιπα παιδια που με τα ακραδαντα επιχειρηματα τους με εβαλαν στο φωτεινο μονοπατι της αλληλεγγυης.
Αυτο το νημα θα ενημερωνει συνεχως για περιπτωσεις συμπολιτων μας που πλαστογραφησαν πτυχια για να προσληφθουν ετσι ωστε να μην μεινει κανεις τους χωρις την συμπαρασταση μας και την αλληλεγγυη μας
Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων για την καθαρίστρια: Η αναντιστοιχία ποινής και αδικήματος είναι προφανής
ωχ ωχ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση