Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 03 Ιουν 2024, 14:47
vantono έγραψε: 03 Ιουν 2024, 14:31
Unique έγραψε: 03 Ιουν 2024, 14:21
Απλά έχει περάσει στην κοινωνία αυτή η μαλακία να μή σε πούνε ρουφιάνο αν καταγγείλεις κάτι
Αυτό είναι τεράστια μάστιγα, ισχύει. Πουστάρας που παρκάρει σε ράμπα, να θες να τον καταγγείλλεις και να σε λένε ρουφιάνο.
Σε λίγο και μάρτυρας σε δολοφονία να πας στο δικαστήριο για κατάθεση, θα σε λένε ρουφιάνο.
Υπάρχει αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση.
Αν έχεις βγάλει τον σκύλο βόλτα (για να είμαστε και στο θέμα) , μαζεύεις την κουράδα από το πεζοδρόμιο και την εναποθέτεις στο πόμολο της πόρτας του οδηγού.
Το έχει κάνει
ένας φίλος μου από το χωριό.
Εξτριμ τύπος ο χωριανός φίλος σου
Εγώ όταν είχα βγάλει σκύλο και έγινα μάρτυρας τέτοιου γεγονότος, πήρα το σκυλί παραμάσχαλα, πήδηξα πάνω στο καπό του, έκανα 2 αναπηδήσεις (σχεδόν 100 κιλά άνθρωπος, ελπίζω να του έκανα έστω και μια μικρή ζημιά), έριξα μια χλεπα στο παρμπρίζ του και ξανά κατέβηκα.
Και όλο αυτό, επειδή αρκετά παλιότερα όταν ήθελα να κάνω καταγγελία και κάλεσα την τροχαία, μου είπαν κάτι σε στυλ "είστε σε αναμονή, παραμείνετε στο ακουστικό σας και μετά παραμείνετε και στο σημείο απ' όπου κάνατε την καταγγελία ώσπου να έρθουμε εκεί να σας βρούμε".
Και να θες να γίνεις "ρουφιάνος" δηλαδή, δεν σε αφήνουν οι ίδιες οι αρχές να γίνεις.