Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντιπροτείνει το σοβιετικό μοντέλο και δη το σταλινικό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στη Σοβιετική Ενωση έτρωγαν με κουπόνια
- Golden Age
Re: Στη Σοβιετική Ενωση έτρωγαν με κουπόνια
- Μαδουραίος
Θυμάστε μια καπιταλιστική ομοσπονδία πολιτειών στην βόρεια Αμερική που σε λιγότερα από 70 χρόνια ύπαρξης κατέρρευσε γιατί δεν έβγαιναν οι αριθμοί και στην συνέχεια ολες οι πολιτείες έγιναν σοσιαλιστικές;
Α ναι, ούτε εγώ.
Α ναι, ούτε εγώ.
- Dwarven Blacksmith
Βασικά υπάρχει έστω ένα μόρφωμα στην ιστορία του πλανήτη που κατέρρεσε γιατί "δεν έβγαιναν οι αριθμοί"; Ή είναι κάποια φαντασίωση ενός λογιστάκου;GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:52 Θυμάστε μια καπιταλιστική ομοσπονδία πολιτειών στην βόρεια Αμερική που σε λιγότερα από 70 χρόνια ύπαρξης κατέρρευσε γιατί δεν έβγαιναν οι αριθμοί και στην συνέχεια ολες οι πολιτείες έγιναν σοσιαλιστικές;
Α ναι, ούτε εγώ.
με 60 καπίκια παίρναμε 2 οκάδες κρέας
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Δεν έχεις κουραστεί να το αποδεικνύεις;Οργισμένος έγραψε: 24 Φεβ 2024, 15:47η ηλιθιοτητα ειναι απειρη στο συμπαν.Μαδουραίος έγραψε: 24 Φεβ 2024, 15:26 Ναι αλλα στην Σοβιετικη Ενωση.......
Δυστοπική πραγματικότητα: Καναδοί κάνουν αιτήσεις ευθανασίας για να ξεφύγουν από τη φτώχεια
https://www.newsbeast.gr/world/arthro/8 ... i-ftocheia
Ενα υπάρχει σίγουρα. Είναι στον τίτλο του νήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:58Βασικά υπάρχει έστω ένα μόρφωμα στην ιστορία του πλανήτη που κατέρρεσε γιατί "δεν έβγαιναν οι αριθμοί"; Ή είναι κάποια φαντασίωση ενός λογιστάκου;GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:52 Θυμάστε μια καπιταλιστική ομοσπονδία πολιτειών στην βόρεια Αμερική που σε λιγότερα από 70 χρόνια ύπαρξης κατέρρευσε γιατί δεν έβγαιναν οι αριθμοί και στην συνέχεια ολες οι πολιτείες έγιναν σοσιαλιστικές;
Α ναι, ούτε εγώ.
- Dwarven Blacksmith
Λμαο, τρου στοριGoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:12Ενα υπάρχει σίγουρα. Είναι στον τίτλο του νήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:58Βασικά υπάρχει έστω ένα μόρφωμα στην ιστορία του πλανήτη που κατέρρεσε γιατί "δεν έβγαιναν οι αριθμοί"; Ή είναι κάποια φαντασίωση ενός λογιστάκου;GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:52 Θυμάστε μια καπιταλιστική ομοσπονδία πολιτειών στην βόρεια Αμερική που σε λιγότερα από 70 χρόνια ύπαρξης κατέρρευσε γιατί δεν έβγαιναν οι αριθμοί και στην συνέχεια ολες οι πολιτείες έγιναν σοσιαλιστικές;
Α ναι, ούτε εγώ.
- Μαδουραίος
GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:52 Θυμάστε μια καπιταλιστική ομοσπονδία πολιτειών στην βόρεια Αμερική που σε λιγότερα από 70 χρόνια ύπαρξης κατέρρευσε γιατί δεν έβγαιναν οι αριθμοί και στην συνέχεια ολες οι πολιτείες έγιναν σοσιαλιστικές;
Α ναι, ούτε εγώ.
viewtopic.php?t=53383
200 δράμια λαρδί,25 καπίκια
Λμάο, ξελμάο η ΕΣΣΔ ήταν πιο κοντά στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά στην Κούβα. Κυριολεκτικά ήταν μια αυτοκρατορία (σοβιετική μεν, αλλά αυτοκρατορία) με εκατομμύρια πληθυσμό διαφόρων εθνικοτήτων, με άφθονους φυσικούς πόρους η οποία κατέρρευσε μέσα σε 69 χρόνια. Και λέω ρωμαϊκή αυτοκρατορία γιατί οι σοβιετικοί δεν ήταν νομάδες με άλογα όπως οι Μογγόλοι. Είχαν τακτικό στρατό, είχαν πολιτικούς που παίρνανε αποφάσεις, είχαν εξειδικευμένο προσωπικό, επιστήμες, υπήρχε πλάνο διοίκηση, με λίγα λόγια είχαν τα πάντα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:13Λμαο, τρου στοριGoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:12Ενα υπάρχει σίγουρα. Είναι στον τίτλο του νήματος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2024, 12:58
Βασικά υπάρχει έστω ένα μόρφωμα στην ιστορία του πλανήτη που κατέρρεσε γιατί "δεν έβγαιναν οι αριθμοί"; Ή είναι κάποια φαντασίωση ενός λογιστάκου;
Βρες μου εσύ ένα άλλο παράδειγμα από την ανθρώπινη ιστορία που αυτοκρατορία κατέρρευσε μεσα σε 69 χρόνια.
- Μαδουραίος
H Μακεδονική αυτοκρατορία.Σε λιγοτερα.GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:26Λμάο, ξελμάο η ΕΣΣΔ ήταν πιο κοντά στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά στην Κούβα. Κυριολεκτικά ήταν μια αυτοκρατορία (σοβιετική μεν, αλλά αυτοκρατορία) με εκατομμύρια πληθυσμό διαφόρων εθνικοτήτων, με άφθονους φυσικούς πόρους η οποία κατέρρευσε μέσα σε 69 χρόνια. Και λέω ρωμαϊκή αυτοκρατορία γιατί οι σοβιετικοί δεν ήταν νομάδες με άλογα όπως οι Μογγόλοι. Είχαν τακτικό στρατό, είχαν πολιτικούς που παίρνανε αποφάσεις, είχαν εξειδικευμένο προσωπικό, επιστήμες, υπήρχε πλάνο διοίκηση, με λίγα λόγια είχαν τα πάντα.
Βρες μου εσύ ένα άλλο παράδειγμα από την ανθρώπινη ιστορία που αυτοκρατορία κατέρρευσε μεσα σε 69 χρόνια.![]()
- Dwarven Blacksmith
Ναι όλα αυτά τα έχουμε κι εμείς, αν μετρήσεις το LARPing που κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί ως "αποφάσεις". Είναι τα γνωρίσματα ενός κράτους.GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:26Λμάο, ξελμάο η ΕΣΣΔ ήταν πιο κοντά στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά στην Κούβα. Κυριολεκτικά ήταν μια αυτοκρατορία (σοβιετική μεν, αλλά αυτοκρατορία) με εκατομμύρια πληθυσμό διαφόρων εθνικοτήτων, με άφθονους φυσικούς πόρους η οποία κατέρρευσε μέσα σε 69 χρόνια. Και λέω ρωμαϊκή αυτοκρατορία γιατί οι σοβιετικοί δεν ήταν νομάδες με άλογα όπως οι Μογγόλοι. Είχαν τακτικό στρατό, είχαν πολιτικούς που παίρνανε αποφάσεις, είχαν εξειδικευμένο προσωπικό, επιστήμες, υπήρχε πλάνο διοίκηση, με λίγα λόγια είχαν τα πάντα.
Βρες μου εσύ ένα άλλο παράδειγμα από την ανθρώπινη ιστορία που αυτοκρατορία κατέρρευσε μεσα σε 69 χρόνια.![]()
Τα πήγαν αρκετά καλά για κάτι που δοκιμαζόταν πρώτη φορά, και πάλι η διάλυση ήταν ατύχημα της ιστορίας, καθόλου μαθηματικά προδιαγεγραμμένο.
Είχαν κεντρική οργάνωση; Η αυτοκρατορία υπήρξε όσο ζούσε ο Αλέξανδρος. Είναι πιο κοντά στους Μογγόλους παρά στους Ρωμαίους. Κρίμα που δεν είμαι μπατριώτης να παρεξηγηθω.Μαδουραίος έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:30H Μακεδονική αυτοκρατορία.Σε λιγοτερα.GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:26Λμάο, ξελμάο η ΕΣΣΔ ήταν πιο κοντά στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά στην Κούβα. Κυριολεκτικά ήταν μια αυτοκρατορία (σοβιετική μεν, αλλά αυτοκρατορία) με εκατομμύρια πληθυσμό διαφόρων εθνικοτήτων, με άφθονους φυσικούς πόρους η οποία κατέρρευσε μέσα σε 69 χρόνια. Και λέω ρωμαϊκή αυτοκρατορία γιατί οι σοβιετικοί δεν ήταν νομάδες με άλογα όπως οι Μογγόλοι. Είχαν τακτικό στρατό, είχαν πολιτικούς που παίρνανε αποφάσεις, είχαν εξειδικευμένο προσωπικό, επιστήμες, υπήρχε πλάνο διοίκηση, με λίγα λόγια είχαν τα πάντα.
Τώρα μιλάμε η κλάνουμε; Η μόνη σημερινή χώρα που μπορεί να συγκριθεί με την ΕΣΣΔ είναι (ακόμη) οι ΗΠΑ. Η Κίνα ακόμη δεν έχει τόσο μεγάλη γεωπολιτική επιρροή όσο είχε η ΕΣΣΔ, αλλά το παλεύουν (και καλά κάνουν).Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:31Ναι όλα αυτά τα έχουμε κι εμείς, αν μετρήσεις το LARPing που κάνουν οι δικοί μας πολιτικοί ως "αποφάσεις". Είναι τα γνωρίσματα ενός κράτους.GoBzi έγραψε: 02 Ιουν 2024, 13:26Λμάο, ξελμάο η ΕΣΣΔ ήταν πιο κοντά στην ρωμαϊκή αυτοκρατορία παρά στην Κούβα. Κυριολεκτικά ήταν μια αυτοκρατορία (σοβιετική μεν, αλλά αυτοκρατορία) με εκατομμύρια πληθυσμό διαφόρων εθνικοτήτων, με άφθονους φυσικούς πόρους η οποία κατέρρευσε μέσα σε 69 χρόνια. Και λέω ρωμαϊκή αυτοκρατορία γιατί οι σοβιετικοί δεν ήταν νομάδες με άλογα όπως οι Μογγόλοι. Είχαν τακτικό στρατό, είχαν πολιτικούς που παίρνανε αποφάσεις, είχαν εξειδικευμένο προσωπικό, επιστήμες, υπήρχε πλάνο διοίκηση, με λίγα λόγια είχαν τα πάντα.
Τα πήγαν αρκετά καλά για κάτι που δοκιμαζόταν πρώτη φορά, και πάλι η διάλυση ήταν ατύχημα της ιστορίας, καθόλου μαθηματικά προδιαγεγραμμένο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 111 Απαντήσεις