Το να δηλώνει κάποιος Ουκρανός έχει την ίδια βαρύτητα σαν να λεει ότι είμαι Πανιώνιος ή είμαι ΠΑΣΟΚ.Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:37Οι Ουκρανοί είναι ντόπιοι σε αυτές τις πορείες ηλιθιε και δεν είπα ότι το θέμα είναι ηθικό. Οι Ουκρανοί θέλουν να είναι μέρος του ελευθερου κόσμου, η εε τους θέλει ως κομμάτι της, άρα η εε θα έπρεπε να είναι εκεί από την πρώτη μέρα που οι Ρώσοι πάτησαν το βρωμοποδαρο τουςPillars έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:28Θύμiσέ μου γιατί θα πρέπει να υπερασπιστούμε κάτι κατσικοκλέφτες ναζί που προσπαθούν να εκδιώξουν γηγενείς Ρώσους και να κλέψουν Ρώσικες αυτοκρατορικές πόλεις όπως το Κίεβο, την Οδησσό, το Χάρκοβο, την Χερσόνα κοκ; Επειδή μας έκλεψαν οι Τούρκοι την Πόλη να πάθουν δηλαδή τα ίδια επί 5 και οι Ρώσοι;Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιουν 2024, 01:25
Δεν μίλησε κανείς για καλούς κακούς φίλε κομμουνιστής
Η εε θέλει την Ουκρανία ως κομμάτι του ελρυθερου κόσμου έπρεπε να είναι εκεί να την υπερασπιστεί από την 1η μέρα που οι Ρώσοι πάτησαν το βρωμοποδαρο τους
Τώρα είναι αργά αλλά και να μην ήταν η χώρα έχει πάνω από 100000 νεκρούς, ποιος ξέρει πόσους σακατεμενους και μερικά εκατομμύρια πρόσφυγες
Όλα γιατί οι Ευρωπαίοι είναι κότες
Ουκρανός απορωσοποιητής μπορεί να είναι ένας κρυφοπολωνός ή κρυφοεβραίος, μαζί βέβαια με τα πλανεμένα γιουσουφάκια τους.
Υπήρχαν Ουκρανοί στην Οδησσό όταν την ίδρυσε η Μ.Αικατερίνη ή όταν ο τσάρος Αλέξανδρος Α΄φιλοξένησε την φιλική εταιρεία;
Οι Ρώσοι από πάντα ήταν εκεί, δικά τους μέρη είναι αυτά, απλά μετά το πραξικόπημα μαιντάν των ναζί σε συνεργασία με τη CIA κάποιοι λούφαξαν, κάποιοι έφυγαν, κάποιοι μήδισαν και κάποιοι συνεργάζονται με τους ναζί αλλά η πλειοψηφία περιμένει από την μαμά Ρωσία να τους σώσει από τους κανίβαλους που υποστηρίζεις.