!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Re: Κλείνω το γραφείο μου λόγω του τεκμαρτου φόρου του Μητσοτάκη
υπάλληλος vs ελευθερος επαγγελματίας
εχω περάσει 20+ χρόνια ως υπάλληλος και τελευταία ώς ελευθερος επαγγελματίας
και οι δύο περιπτώσεις έχουν και τα υπερ και τα κατά...
η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ελευθερος επαγγελματίας το βασικότερο όλων είναι ότι δεν εχεις κανέναν μλκ πανω απο το κεφάλι σου αλλά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επομενη ημέρα....
τη μία μπορεί να δουλευεις 14 ώρες
την αλλη καθόλου
εν τω μεταξύ όλα τα υπολοιπα τρέχουν εφκα, εφορία, λογιστές.... και εχεις να προσφέρεις και σε ενα σπίτι γτ κανείς δε ζεί μόνο με τον αέρα....
εχω περάσει 20+ χρόνια ως υπάλληλος και τελευταία ώς ελευθερος επαγγελματίας
και οι δύο περιπτώσεις έχουν και τα υπερ και τα κατά...
η αλήθεια είναι πως όταν είσαι ελευθερος επαγγελματίας το βασικότερο όλων είναι ότι δεν εχεις κανέναν μλκ πανω απο το κεφάλι σου αλλά δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επομενη ημέρα....
τη μία μπορεί να δουλευεις 14 ώρες
την αλλη καθόλου
εν τω μεταξύ όλα τα υπολοιπα τρέχουν εφκα, εφορία, λογιστές.... και εχεις να προσφέρεις και σε ενα σπίτι γτ κανείς δε ζεί μόνο με τον αέρα....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
40% εννοείς, τα υπολογισες σωστα αλλα σου ξεφυγε και τα εγραψες αναποδαGoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:38Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως πάει στην Ελλάδα για αυτό ρωτάω. Δηλαδή πληρώνεις το 60% του εισοδήματος σε φόρους;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:28Τι μικτά ρε φίλε; Μικτά απ' την ΑΑΔΕ; ΕΝΦΙΑ+ εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης.GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:20
Αυτό με το 1320 που λες και ξανά λες σου φαίνεται πολύ; Πες μας πρώτα τα μικτά για να έχουμε μια εικόνα.![]()
Μικτά παίρνω 2017 ευρώ![]()
, "καθαρά" ... 1223 με 25 χρόνια υπηρεσίας
![]()
![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλή δύναμη. Να προσέχεις την υγεία σου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
Στα λόγια μου έρχεσαι, τι σκουζεις λοιπόν από χτες ;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:43Α έτσι ε; 20 δις φοροδιαφεύγετε κάθε χρόνο στον ιδιωτικό τομέα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:34Οι δικοί σου φόροι (του μισθού) είναι αέρας κοπανιστός. Από την ίδια τσέπη βγαίνουν στην ίδια τσέπη μπαίνουν.Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:28
Τι μικτά ρε φίλε; Μικτά απ' την ΑΑΔΕ; ΕΝΦΙΑ+ εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης.
![]()
![]()
Πουίστηδες ,φέρτε τα πίσω..
Let them make the first mistake. We make the last move.
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
talaipwros
https://www.reddit.com/r/tax/comments/p ... f_various/Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:31Σε κρατικά έσοδα; Και πώς αυτό αναιρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία ΕΕ δουλεύει μαύρα δίχως έλεος;Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 02:30 Όταν σε βάλουν σε ένα γραφείο και σου πουν "χάνουμε 16 δις το χρόνο, αυτό συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια", να σε δούμε τι θα έκανες
Σας έχει γαμήσει στην φορολογία η ΝΔ;![]()
Πληρώνω λιγότερο ΕΝΦΙΑ και λιγότερη εφορία από τότε που βγήκε η ΝΔ.
Δεν ξέρεις τι λες.
Όχι, ΔΥ δεν είναι ο Στύξ; Υποθέτω μέσα στο 60% έχει και τις κρατήσεις για εφάπαξ;nyxtovios έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:41Για ΕΕ μιλάς; Φόροι, εφκα, ΦΠΑ κτλ βγαίνει βασικά παραπάνω από το 60%GoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:38Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως πάει στην Ελλάδα για αυτό ρωτάω. Δηλαδή πληρώνεις το 60% του εισοδήματος σε φόρους;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:28
![]()
![]()
Σωστά!Yochanan έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:4540% εννοείς, τα υπολογισες σωστα αλλα σου ξεφυγε και τα εγραψες αναποδαGoBzi έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:38Ειλικρινά δεν έχω ιδέα πως πάει στην Ελλάδα για αυτό ρωτάω. Δηλαδή πληρώνεις το 60% του εισοδήματος σε φόρους;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:28
![]()
![]()
ΚΑλή δύναμη. Έχω ένα ξάδερφο που πρακτικά έκλεισε με την πανδημία λογιστή. Ψάξε δουλειά σε γραφείο έστω και αν αισθάνεσαι υποτιμητικό για την ηλικία σου. Για τη νουδου όλα τα μέτρα που παίρνει ακόμα και στα πολεοδομικά είναι για να μειώσει και να καθαρίσουν τον ανταγωνισμό για τους γόνους. Έτσι μεγάλωσαν ότι ο κόσμος τους ανήκει έτσι συνεχίζουν. Γενικά να είσαι ελεύθερος επαγγελματίας στην χώρα της νουδού χωρίς να έχεις γερές καβάτζες, και εναλλακτικές πηγές πχ ροές από νοίκια κ.ά είναι τρελό στρες.Ίακχος έγραψε: 31 Μάιος 2024, 20:36 Έχω ένα τεχνικό γραφείο που κουτσά στραβά και με λίγη ενίσχυση τα εωγαζα πέρα. Τώρα καλουμαι να πληρώσω φόρο 3000 Ευρώ από τεκμαρτό εισόδημα ελεύθερου επαγγελματία που έβαλε η ΝΔ. Δεν τα έχω τα χρήματα και αυτοί που με στηρίζουν τα θεωρούν πάρα πολλά. Μοιραία το γραφείο θα κλείσει.
Θα ψάξω για δουλειά γραφείου από Σεπτέμβρη γιατί έχω μια εγχείρηση να κάνω και μου έχουν προκαλέσει μεγάλη ζημιά οι αντιβιωσεις που μου έδωσαν. Μάλλον τελειώνει η καριέρα μου σα Μηχανικός.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:50Στα λόγια μου έρχεσαι, τι σκουζεις λοιπόν από χτες ;Στύξ έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:43Α έτσι ε; 20 δις φοροδιαφεύγετε κάθε χρόνο στον ιδιωτικό τομέα.Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:34
Οι δικοί σου φόροι (του μισθού) είναι αέρας κοπανιστός. Από την ίδια τσέπη βγαίνουν στην ίδια τσέπη μπαίνουν.
Πουίστηδες ,φέρτε τα πίσω..
- Otto Weininger
Ε μα, χαίρω πολύtalaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:59https://www.reddit.com/r/tax/comments/p ... f_various/Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:31Σε κρατικά έσοδα; Και πώς αυτό αναιρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία ΕΕ δουλεύει μαύρα δίχως έλεος;
Δεν ξέρεις τι λες.
μιλάμε για γαιδουριά.έπρεπε να τα δίνουν όλαtalaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:59https://www.reddit.com/r/tax/comments/p ... f_various/Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:31Σε κρατικά έσοδα; Και πώς αυτό αναιρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία ΕΕ δουλεύει μαύρα δίχως έλεος;
Δεν ξέρεις τι λες.
- Otto Weininger
Ποιος ζήτησε όλα;nowhere έγραψε: 01 Ιουν 2024, 11:19μιλάμε για γαιδουριά.έπρεπε να τα δίνουν όλαtalaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:59https://www.reddit.com/r/tax/comments/p ... f_various/Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2024, 10:31
Σε κρατικά έσοδα; Και πώς αυτό αναιρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία ΕΕ δουλεύει μαύρα δίχως έλεος;
Δεν ξέρεις τι λες.
Να χτυπάς την αποδειξουλίνα στην ταμειακή είπαμε
Zώα γ@μημένα νουδούζωα και πρωτόζωα ,αμοιβάδες. Πάλι θα ξαναβγούν, αλλά όχι κι επίθεση στη νοημοσύνη μας. Σιχτίρ γκιτ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις