Δεν ήρθες εσυ με τους φουσκωτους για να πετάξεις εξω εμένα, ο παππούς σου ήρθε και πεταξε τον δικό μου παππού, πριν κατι δεκαετίες πίσω.Εμπεδοκλής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:24Φοβάστε τη λέξη έποικοι; Οι αποκαλούμενοι ως άμαχοι Εβραίοι της Δυτικής Όχθης δεν είναι ακριβώς όπως τους φαντάζεσαι.vantono έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:59Ό,τι κάνουν και οι "άμαχοι" Τουρκοκύπριοι στην τουρκοκυπριακή πλευρά του νησιού.
Πάμε να τους γαμησουμε και να τους πετάξουμε στη θάλασσα, να κάνουμε ντου σε καμία συναυλία τους, να αιχμαλωτίσουμε κόσμο και να βιάσουμε τις γυναίκες τους ή θα με πεις εθνίκι?![]()
Αν έρθω εγώ με πέντε φουσκωτούς και σε πετάξω με το σώβρακο έξω από το σπίτι σου, πάρεις την αστυνομία να τους το πεις και δεν κάνουν τίποτε για αυτό, εσύ τί θα κάνεις; Αν τα μίντια αρχίσουν να παίζουν ότι μπήκες με ένα μαχαίρι και με το σώβρακο και μας απειλούσες τί θα λες;
Η αδικία που επρεπε τότε να διορθωθεί μεταξύ των αμεσα εμπλεκόμενων, των παππούδων μας δηλαδή, δεν διορθώθηκε.
Με το να τη διαιωνίζω εγώ 50 χρονια μετα, και να ερχομαι με ενα σωβρακο και ενα μαχαίρι και να επιτίθεμαι σε εσενα και την οικογένειά σου πληρώνοντας εσυ τις αμαρτίες του παππού σου ενω δεν φταις άμεσα σε τιποτα, φαντάζομαι οτι ειναι κατι τουλάχιστον παρανοϊκό.
Τα μίντια καλά θα μου κανουν να με κράζουν, γιατί θα ειμαι, στην καλύτερη περιπτωση, για ψυχιατρείο.