αν τα ήξερε όλα θα ήξερε πως να κάνει αυτό που είπε ότι θα κάνει. Θα ήξερε να μην το παίζει ριζοσπάστης στην αρχή για να καταλήξει στο τέλος να μας ζητάει να σταθούμε μαζί του στον δύσκολο δρόμο που αναπόφευκτα θα μας οδηγούσε. Μα δεν μας το είχε πει αυτό από την αρχή φίλε μου. Στην αρχή μας έλεγε πόσο απλά και όμορφα θα την χώσουμε στους ευρωπαίους. Αν τα ήξερε όλα θα ήξερε εκεί που καιγόταν το μουνί μας να μην κάνει πλακίτσες σε συνεντεύξεις και να δείχνει ότι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Εμένα μου έδειξε ότι δεν ξέρει τίποτα κι ότι έλεγε μαζί με τον Τσίπρα για ένα άρθρο κι ένα νόμο ήταν στην πραγματικότητα παπαριές που δεν του κόστιζαν τίποτα. Τα ωραία λόγια λοιπόν κι οι υποσχέσεις ακολουθούνται από πράξεις. Πράξεις που ο ξερόλας δεν ξέρει να κάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να λέει μαλακίες.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:39ε ναι βρε το ιδιο λεω, αν τα ηξερε ολα θα το ξεραμε οτι τα ξερει ολα, χαζοι ειμαστε; Απλά εκανε οτι τα ξερει ολα, αν ειναι δυνατόν, πώς να μην εκνευριστουμε, εμεις δηλαδή γιατί κανουμε οτι δεν τα ξερουμε όλα, μαλάκες ειμαστε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:36 ε δεν είναι ότι τα ξέρει όλα ο ξερόλας. Νομίζει ότι τα ξέρει. Όπως και απεδείχθη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Για να μην ξεχνιόμαστε ψήφισα "όχι" στο παπαντζα δημοψήφισμα γραμμένο στα δρυμίκλανα και μάλλον από το κούρεμα του Βενιζέλου έχασα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα. Οπότε αντιλαμβάνεσαι φίλε μου πως κάποτε στήριζα Βαρουφάκη. Μα τα πράματα αλλάζουν, τα χτενίσματα, τα σαμπουάν.
ναι δεν διαφωνώ, δεν τα ήξερε ολα, αν τα ήξερε ολα δεν θα ηταν εκνευριστικός πράγματι, καλα τα λες. Έκανε οτι τα ξερει ολα, μας ξεγέλασε. Αλλίως ειναι να ακουμε μαλακίες οταν νομιζουμε οτι ο αλλος τα ξερει ολα, αλλιως οι μαλακιες οταν ξερουμε οτι τον εχεουμε βαλει εκει να μας δουλευει καταμουτρα, δεν μας προσβάλει στην δευτερη περίπτωση, τιμή μας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:54 αν τα ήξερε όλα θα ήξερε πως να κάνει αυτό που είπε ότι θα κάνει. Θα ήξερε να μην το παίζει ριζοσπάστης στην αρχή για να καταλήξει στο τέλος να μας ζητάει να σταθούμε μαζί του στον δύσκολο δρόμο που αναπόφευκτα θα μας οδηγούσε. Μα δεν μας το είχε πει αυτό από την αρχή φίλε μου. Στην αρχή μας έλεγε πόσο απλά και όμορφα θα την χώσουμε στους ευρωπαίους. Αν τα ήξερε όλα θα ήξερε εκεί που καιγόταν το μουνί μας να μην κάνει πλακίτσες σε συνεντεύξεις και να δείχνει ότι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Εμένα μου έδειξε ότι δεν ξέρει τίποτα κι ότι έλεγε μαζί με τον Τσίπρα για ένα άρθρο κι ένα νόμο ήταν στην πραγματικότητα παπαριές που δεν του κόστιζαν τίποτα. Τα ωραία λόγια λοιπόν κι οι υποσχέσεις ακολουθούνται από πράξεις. Πράξεις που ο ξερόλας δεν ξέρει να κάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να λέει μαλακίες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Ή μπορεί να τα ήξερε όλα και να τον έφαγαν σκοτεινές δυνάμεις γι αυτό και τώρα που βυζαίνει ακόμα τη σύντομη θητεία του να μας φαίνεται τόσο εκνευριστικός όσο και ανήμπορος να αναμετρηθεί με το σύστημα. Μπορεί να μην μας δουλεύει. Μπορεί να είναι πλούσιος αλλά να ενδιαφέρεται παράλληλα για την πλέμπα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, Ο Μπρους Γουέιν, Ο Τόνυ Σταρκ.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:00ναι δεν διαφωνώ, δεν τα ήξερε ολα, αν τα ήξερε ολα δεν θα ηταν εκνευριστικός πράγματι, καλα τα λες. Έκανε οτι τα ξερει ολα, μας ξεγέλασε. Αλλίως ειναι να ακουμε μαλακίες οταν νομιζουμε οτι ο αλλος τα ξερει ολα, αλλιως οι μαλακιες οταν ξερουμε οτι τον εχεουμε βαλει εκει να μας δουλευει καταμουτρα, δεν μας προσβάλει στην δευτερη περίπτωση, τιμή μας.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:54 αν τα ήξερε όλα θα ήξερε πως να κάνει αυτό που είπε ότι θα κάνει. Θα ήξερε να μην το παίζει ριζοσπάστης στην αρχή για να καταλήξει στο τέλος να μας ζητάει να σταθούμε μαζί του στον δύσκολο δρόμο που αναπόφευκτα θα μας οδηγούσε. Μα δεν μας το είχε πει αυτό από την αρχή φίλε μου. Στην αρχή μας έλεγε πόσο απλά και όμορφα θα την χώσουμε στους ευρωπαίους. Αν τα ήξερε όλα θα ήξερε εκεί που καιγόταν το μουνί μας να μην κάνει πλακίτσες σε συνεντεύξεις και να δείχνει ότι στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Εμένα μου έδειξε ότι δεν ξέρει τίποτα κι ότι έλεγε μαζί με τον Τσίπρα για ένα άρθρο κι ένα νόμο ήταν στην πραγματικότητα παπαριές που δεν του κόστιζαν τίποτα. Τα ωραία λόγια λοιπόν κι οι υποσχέσεις ακολουθούνται από πράξεις. Πράξεις που ο ξερόλας δεν ξέρει να κάνει. Το μόνο που ξέρει είναι να λέει μαλακίες.
δεν νομιζω, σίγουρα δεν τα ηξερε ολα, μας ξεγέλασε, οπως ο τζόκερ και ο κακός απο το κροου. Αλλα οκ, μια φορά την παταμε σε μια ζωή, δευτερη δεν εχει, τωρα θα βαζουμε μόνο ανθρώπους που ξερουμε οτι μας δουλευουν, χαζοί ειμαστε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:06 Ή μπορεί να τα ήξερε όλα και να τον έφαγαν σκοτεινές δυνάμεις γι αυτό και τώρα που βυζαίνει ακόμα τη σύντομη θητεία του να μας φαίνεται τόσο εκνευριστικός όσο και ανήμπορος να αναμετρηθεί με το σύστημα. Μπορεί να μην μας δουλεύει. Μπορεί να είναι πλούσιος αλλά να ενδιαφέρεται παράλληλα για την πλέμπα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, Ο Μπρους Γουέιν, Ο Τόνυ Σταρκ.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Αν δεν τα ήξερε όλα δεν μας ξεγέλασε. Σαν περισσότερο καχύποπτος από εσένα πιστεύω ότι γι' αυτόν δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα σπρώξιμο στη δημοσιότητα ανεξάρτητα εαν το σχέδιο του θα λειτουργούσε ή όχι. Και φυσικά το ότι ήταν αυτός κακός πολιτικός που όπως άλλωστε όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν, δεν παρέδωσε δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι καλοί. Αν θες την ειλικρινή μου γνώμη το πολιτικό σκηνικό στην ελλάδα δεν έχει τίποτα που ένας καλός ελεύθερος σκοπευτής δεν μπορεί να γεμίσει τρύπες. Ας μην αρπαζόμαστε όμως από σάπια υφάσματα καθώς πέφτουμε πέφτουμε πέφτουμε στην τρύπα. Αυτό δεν βοηθάει κανένα. Μονο παρατεινει την αγωνία μας.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:09δεν νομιζω, σίγουρα δεν τα ηξερε ολα, μας ξεγέλασε, οπως ο τζόκερ και ο κακός απο το κροου. Αλλα οκ, μια φορά την παταμε σε μια ζωή, δευτερη δεν εχει, τωρα θα βαζουμε μόνο ανθρώπους που ξερουμε οτι μας δουλευουν, χαζοί ειμαστε;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:06 Ή μπορεί να τα ήξερε όλα και να τον έφαγαν σκοτεινές δυνάμεις γι αυτό και τώρα που βυζαίνει ακόμα τη σύντομη θητεία του να μας φαίνεται τόσο εκνευριστικός όσο και ανήμπορος να αναμετρηθεί με το σύστημα. Μπορεί να μην μας δουλεύει. Μπορεί να είναι πλούσιος αλλά να ενδιαφέρεται παράλληλα για την πλέμπα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα, Ο Μπρους Γουέιν, Ο Τόνυ Σταρκ.
καλα ναι εγω ειμαι λιγο αφελής, παω και ψηφίζω και μετά απογοητευομαι, αλλα ας μην το κανουμε προσωπικό αν θες, δεν με συμφερει. Συμφωνώ πάντως, περασμένα ξεχασμένα με τον βαρουφακη, παρασύρθηκα. Αλλα ας μην απελπιζόμαστε φιλε μου καλέ, πάθαμε και μάθαμε, ουτε να επαναπαυόμαστε, μπορει αυτες οι εκλογές να μην εχουν σημασία γιατι ειναι για την Ευρώπη, οχι για την Ελλάδα μας, δεν μας αφορουν στα αληθεια, αλλα ειναι καλή ευκαιρία να κανουμε πρακτική υπευθυνότητας, ο τόπος θα μας χρειαστεί παλι σε λιγο καιρό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:42
Αν δεν τα ήξερε όλα δεν μας ξεγέλασε. Σαν περισσότερο καχύποπτος από εσένα πιστεύω ότι γι' αυτόν δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα σπρώξιμο στη δημοσιότητα ανεξάρτητα εαν το σχέδιο του θα λειτουργούσε ή όχι. Και φυσικά το ότι ήταν αυτός κακός πολιτικός που όπως άλλωστε όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν, δεν παρέδωσε δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι καλοί. Αν θες την ειλικρινή μου γνώμη το πολιτικό σκηνικό στην ελλάδα δεν έχει τίποτα που ένας καλός ελεύθερος σκοπευτής δεν μπορεί να γεμίσει τρύπες. Ας μην αρπαζόμαστε όμως από σάπια υφάσματα καθώς πέφτουμε πέφτουμε πέφτουμε στην τρύπα. Αυτό δεν βοηθάει κανένα. Μονο παρατεινει την αγωνία μας.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Φίλε μου, Καμία εκλογή ευρωπαική ή ελληνική δεν μας αφορά στ' αλήθεια. Και να απελπίζεσαι. Δεν πάθαμε. Είμαστε μέρος της παθογένειας. Δεν μάθαμε γιατί τα ίδια λάθη θα τα κάνουμε ξανά και ξανά χωρίς ποτέ ένας γενναίος να πει: Ώρα να πέσουν μερικά κεφάλια. Ας μην μπερδευόμαστε. Είμαστε ένα σπυρί στην κωλοτρυπιδα του διαβόλου.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:01καλα ναι εγω ειμαι λιγο αφελής, παω και ψηφίζω και μετά απογοητευομαι, αλλα ας μην το κανουμε προσωπικό αν θες, δεν με συμφερει. Συμφωνώ πάντως, περασμένα ξεχασμένα με τον βαρουφακη, παρασύρθηκα. Αλλα ας μην απελπιζόμαστε φιλε μου καλέ, πάθαμε και μάθαμε, ουτε να επαναπαυόμαστε, μπορει αυτες οι εκλογές να μην εχουν σημασία γιατι ειναι για την Ευρώπη, οχι για την Ελλάδα μας, δεν μας αφορουν στα αληθεια, αλλα ειναι καλή ευκαιρία να κανουμε πρακτική υπευθυνότητας, ο τόπος θα μας χρειαστεί παλι σε λιγο καιρό.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 18:42
Αν δεν τα ήξερε όλα δεν μας ξεγέλασε. Σαν περισσότερο καχύποπτος από εσένα πιστεύω ότι γι' αυτόν δεν ήταν κάτι περισσότερο από ένα σπρώξιμο στη δημοσιότητα ανεξάρτητα εαν το σχέδιο του θα λειτουργούσε ή όχι. Και φυσικά το ότι ήταν αυτός κακός πολιτικός που όπως άλλωστε όλοι οι άλλοι πριν από αυτόν, δεν παρέδωσε δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι καλοί. Αν θες την ειλικρινή μου γνώμη το πολιτικό σκηνικό στην ελλάδα δεν έχει τίποτα που ένας καλός ελεύθερος σκοπευτής δεν μπορεί να γεμίσει τρύπες. Ας μην αρπαζόμαστε όμως από σάπια υφάσματα καθώς πέφτουμε πέφτουμε πέφτουμε στην τρύπα. Αυτό δεν βοηθάει κανένα. Μονο παρατεινει την αγωνία μας.
Δεν πάω.
Έχουμε δώσει 240 ευρώ για τους Offspring οικογενειακώς και δε μπορώ να ρισκάρω μια μαλακισμένη να μου πει "είσαι εφορευτική".
Συν ότι θεωρώ προσβλητικές τις επιλογές υποψηφίων.
Έχουμε δώσει 240 ευρώ για τους Offspring οικογενειακώς και δε μπορώ να ρισκάρω μια μαλακισμένη να μου πει "είσαι εφορευτική".
Συμμετέχω,απέχοντας και κλάνοντας μεγαλοπρεπώς τους απογόνους μασαμπούκες Καϊλή κλπ φυραμάτων.
πω πω, γκρίνια, να γιατι φιλε μου δεν έπρεπε να ψηφίζεις, παλι τα ίδια θα γινόντουσαν αλλα τουλάχιστον δεν θα ακουγόσουν σαν τον συς, δεν θα μετάνιωνες, και ας σε κατέβαλλε σε ολη σου την ζωή. Τωρα, ειναι αργά, καλα να πάθεις.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:10 Ας μην μπερδευόμαστε. Είμαστε ένα σπυρί στην κωλοτρυπιδα του διαβόλου.
Μπου ρε, σε οικτίρω ως ρίψασπιν,τρέσαντα .Νυν υπέρ πάντων ο αγών.foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:11 Δεν πάω.
Να πας εφορευτική εθελοντικά , έτσι κάνουν οι σωστοί Έλληνες.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Εγώ ήμουν εφορευτική. Αν εξαιρέσεις ένα ωραίο μουνάκι που καθόταν δίπλα μου και κάποτε κάποτε τρίβαμε τα γυμνά μας μπράτσα τάχα τυχαία, ήταν κατάθλιψη. Στην καταμέτρηση θυμάμαι μέτρησα έναν σταυρό για έγκυρο και μου είπαν ότι ήταν κακοφτιαγμένος. Απάντησα ότι μπορεί να τον έκανε ένας γέρος με τρεμάμενο χέρι. 'Οταν κατάλαβα ότι ήταν έτοιμοι να περάσουν ώρες διαφωνώντας είπα δε γαμιέται. Άκυρο είναι.foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2024, 19:11 Δεν πάω.
Ασέξουαλ, οκ, κατάλαβα.Καραμελίτσα έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:30Ίου, είναι άσχημος και μπούμερ.sys3x έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:25Σε λίγο θα με πεις ότι δεν σε καυλώνει κι ο Γιάνης, έλεοc.
Εκτός κι αν είσαι ασέξουαλ Λίτσα οπότε πάω μπάσο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Βγάλτε ρε μουνιά ΝΔ τη Μελέτη,να ξεμουνιάζεται με 10 χιλιάρικα στας Βρυξέλλας. Πλεμπαίοι ,αυτοί είστε.