!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Καλά κάτσε να ρίξει τον Ανδρουλακισμο πρωτα και βλεπουμε
το να παίρνεις ψήφους απο τη νεολαία επειδή λες βλακείες γιατί θεωρείς ότι η νεολαία είναι ηλίθια δεν είναι κάτι καλό.HerculesI έγραψε: 29 Μάιος 2024, 20:19Πώς τολμάει ο κασσελακης να παίρνει τις ψήφους των νέων, είναι επικίνδυνος! Όποιος μας παίρνει τις ψήφους είναι επικίνδυνος! Τζάμπα χαλασε τόσα λεφτά ο Μητσοτάκης στον γκρινμπεργκ για να του πει να κάνει τικτοκ με ανάποδο καπελο;georgebi έγραψε: 29 Μάιος 2024, 14:40 Χμμμμμ.......![]()
![]()
«Αν… λέμε, αν ψήφιζα… μάλλον τον Κασσελάκη θα ψήφιζα…»
https://www.liberal.gr/node/510921
Έτυχε προ λίγων ημερών να κουβεντιάσω μ’ ένα κοριτσάκι, κόρη συγγενή μου, που είναι δεκαεννιά χρονών. Σε κολέγιο φοιτά, στα social media τρώει τον μισό της ελεύθερο χρόνο, με συνομήλικούς της συναναστρέφεται, την Ελλάδα των δεκαοκτάρηδων και εικοσάρηδων έχει στο οπτικό της πεδίο.
«Θα πας τώρα να ψηφίσεις στις Ευρωεκλογές;» την ρώτησα. «Όχι» μου απάντησε, «ούτε εγώ, ούτε η παρέα μου».
Αποτόλμησα όμως και την ερώτηση «κι αν ψήφιζες, τι θα ψήφιζες;».
Δεν μπορώ να πω ότι η απάντηση της με εξέπληξε. «Αν… λέμε, αν ψήφιζα… μάλλον τον Κασσελάκη.» «Γιατί;» την ξαναρώτησα. «Γιατί έχει πλάκα» μου απάντησε. Και συμπλήρωσε, «γιατί φαίνεται ότι αγαπά τα ζώα».
Τον είχε δει, λέει, σ’ ένα βίντεο στο tik tok να είναι ξαπλωμένος μέσα σ’ ένα μαγαζί και να παίζει με τον σκύλο του ιδιοκτήτη.
Ξέρετε όμως τι ανίχνευσα στην απάντηση της; Αφενός το προφανές ότι ο Στέφανος αρχίζει διεισδύει σε απολίτικα και νεανικά κοινά που κρίνουν μόνο με βάση την εικόνα
Η ασχετοσύνη του, η γραφικότητα του, η απομάκρυνση του από τον ορθολογισμό, η «αυθόρμητη» ατζαμοσύνη του, το εξωτικό της παρουσίας του, τα παράταιρα (για τον μέσο και λογικό άνθρωπο) που λέει και κάνει ο Στέφανος, λειτουργούν τελικά ως μαγνήτης για τα νεαρά, απολίτικα και αιχμάλωτα της εικόνας παιδιά.
Αυτό που εμείς χλευάζουμε, μετατρέπεται σταδιακά σε όπλο του Κασσελάκη. Να μου το θυμάστε, μακροπρόθεσμα θα χουμε άσχημα ξεμπερδέματα μαζί του.Αλλά φταίει ο κασσελακης που είναι αυθεντικός και αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι.
Δίνει ελπίδες στην αριστερά οτι θα πάει καλά ένας που κρατάει τη σημαία της αλλά δεν κρατάει τα χωματά της; Απορώ
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
- Philip Mortimer
Το θεωρώ απίθανο πλέον να είναι 2ο το ΠΑΣΟΚ.
Καλά το να έχεις +2% από αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πανηγύρια. Μάλλον αιτια προβληματισμού ειναι
- Philip Mortimer
Πιστεύω ότι θα είναι και λίγο πιο πάνω η διαφορά.Zelda έγραψε: 31 Μάιος 2024, 15:23Καλά το να έχεις +2% από αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν είναι για πανηγύρια. Μάλλον αιτια προβληματισμού ειναι
Για πανηγύρια για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι νομίζω ότι από πέρυσι και ειδικά μετά την παραίτηση Τσίπρα ήταν εμφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην καλύτερη γι αυτόν τριτο κόμμα αν όχι κόμμα του 3%, πριν εμφανιστεί ο κασσελακης. Τελικά η διάσπαση της αριστερής πτέρυγας του τον έφερε όντως στην τρίτη θέση για μια περίοδο αλλά από τότε φαίνεται να ανακάμπτει σταδιακα, καθώς αλλάζει η φυσιογνωμία του κόμματος. Από εκεί και πέρα θα φανεί και μετά τις εκλογές πού θα πάει το πράγμα.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
https://www.iefimerida.gr/politiki/epei ... mosiografo
Σε καβγά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, με τον κ. Κασσελάκη να εγκαταλείπει αγριεμένος το στούντιο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης και η δημοσιογράφος διαφώνησαν σε αρκετά σημεία, όπως για τον τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων και για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου, καθώς και για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το στούντιο, λέγοντας, φανερά ενοχλημένος: «Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα». Η δημοσιογράφος απάντησε «δεν είπα "για όλα"», με τον Στέφανο Κασσελάκη να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει «για όλα, για όλα».
Η έντονη διαφωνία για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου
Όταν η συζήτηση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη έφτασε στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι τόνοι ανέβηκαν. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο, που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ».
«Σε ποιον λένε την αλήθεια; Σε εμένα ή σε εσάς;»
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας την εικόνα που, όπως είπε, έχει ο ίδιος από τους επαγγελματίες για τον τουρισμό στη Ρόδο, υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι», με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή στο κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους», και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μη μιλάμε».
«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια; Σε εμένα ή σε εσάς;» ανταπάντησε η δημοσιογράφος.
«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» είπε στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, με τη Ρένα Παυλάκη να λέει «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».
Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης είπε πως εύχεται «κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».
Ηχητικά αποσπάσματα από την επεισοδιακή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη:
Real Voice · ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ
Στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του ανέφερε: «H “δημοκρατία” του Στέφανου Κασσελάκη στον Real Voice! Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα».
Σε καβγά ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice, με τον κ. Κασσελάκη να εγκαταλείπει αγριεμένος το στούντιο.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Στέφανος Κασσελάκης και η δημοσιογράφος διαφώνησαν σε αρκετά σημεία, όπως για τον τζίρο των τουριστικών επιχειρήσεων και για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου, καθώς και για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από το στούντιο, λέγοντας, φανερά ενοχλημένος: «Πρέπει να προλάβω την πτήση μου, έχετε δίκιο, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για όλα». Η δημοσιογράφος απάντησε «δεν είπα "για όλα"», με τον Στέφανο Κασσελάκη να ακούγεται μακριά από το μικρόφωνο να λέει «για όλα, για όλα».
Η έντονη διαφωνία για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου
Όταν η συζήτηση ανάμεσα στον Στέφανο Κασσελάκη και στη δημοσιογράφο Ρένα Παυλάκη έφτασε στις καθυστερήσεις για την απόδοση του μεταφορικού ισοδύναμου και την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τα νησιά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι τόνοι ανέβηκαν. «Πέντε χρόνια κυβερνάει η ΝΔ και μου λέτε για τον Βαρουφάκη. Φταίει ο Τσίπρας και ο Βαρουφάκης γιατί δεν αποδίδεται το μεταφορικό ισοδύναμο», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιογράφο, που του απάντησε «μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις. Το μεταφορικό ισοδύναμο δεν μπορεί να αντισταθμίσει τις απώλειες ΦΠΑ».
«Σε ποιον λένε την αλήθεια; Σε εμένα ή σε εσάς;»
Στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, σχολιάζοντας την εικόνα που, όπως είπε, έχει ο ίδιος από τους επαγγελματίες για τον τουρισμό στη Ρόδο, υποστήριξε ότι «η αγορά είναι κάτω σε σχέση με πέρυσι», με τη δημοσιογράφο να του απαντά «δεν είμαστε κάτω, έχουμε αύξηση 20%». «Στον τζίρο ή στο κέρδος;» ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με τη δημοσιογράφο να απαντά «δεν είμαι στα λογιστικά τους», και τον Στέφανο Κασσελάκη να υψώνει τους τόνους και να λέει «είδατε, αν δεν μπορούμε να απαντήσουμε, αν δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στον πολίτη, να μη μιλάμε».
«Είδατε τα λογιστικά τους βιβλία;» ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά «μίλησα μαζί τους και μου λένε ότι είναι κάτω τα κέρδη τους». «Κι εγώ μίλησα και μου είπαν ότι είναι η καλύτερη χρονιά όλων των εποχών. Σε ποιον λένε την αλήθεια; Σε εμένα ή σε εσάς;» ανταπάντησε η δημοσιογράφος.
«Θα φανεί, έτσι δεν είναι;» είπε στη συνέχεια ο κ. Κασσελάκης, με τη Ρένα Παυλάκη να λέει «άρα δεν μπορούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο για το ποια είναι η αλήθεια».
Σε άλλο σημείο ο κ. Κασσελάκης είπε πως εύχεται «κάθε επιτυχία στους Ροδίτες και να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία εάν είναι τόσο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη χώρα που συγκαλύπτει το έγκλημα στα Τέμπη». Από την πλευρά της, η δημοσιογράφος ευχήθηκε «κάθε επιτυχία εάν νομίζετε πως θα γίνετε πρωθυπουργός με το να μου επιτίθεστε, να επιτίθεστε στους δημοσιογράφους».
Ηχητικά αποσπάσματα από την επεισοδιακή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη:
Real Voice · ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΦΠΑ
Στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός σταθμός σε δημοσίευμά του ανέφερε: «H “δημοκρατία” του Στέφανου Κασσελάκη στον Real Voice! Ειρωνεία, μαγκιά, αλαζονεία, συνθήματα, αφορισμοί και επί της ουσίας τίποτα».
Το σύστημα του forum δεν εμφάνιζε τα posts και βαρέθηκα.Nandros έγραψε: 30 Μάιος 2024, 20:40Το ζαιομπότ έκανε εγγραφή στις 03 Φεβ 2023.Otto Weininger έγραψε: 30 Μάιος 2024, 20:16κλάστε μας μια μάντραHerculesI έγραψε: 30 Μάιος 2024, 17:47 Ο Κασσελακης για τον τραμπουκισμο της αδελφής των σκοτωμένων στα Τέμπη διδύμων Πλακιά από την ασφάλεια του Μητσοτάκη.
.
https://x.com/skasselakis/status/1796181268020760662
Το πρώτο ποστ στις 07 Απρ 2024.
Ο Κασ έβαλε λεφτά και τους πληρώνει τώρα.![]()
.
Ο Κασσελακης δε λέει βλακείες, έχει δομημένες προτάσεις και όραμα και φέρνει στο προσκήνιο τους νέους και με κάποιες πολύ καλές υποψηφιότητες μορφωμένων νέων αμεσοδημοκρατικά εκλεγμένες (προκριματικές εκλογές).Σέλευκας έγραψε: 31 Μάιος 2024, 14:41το να παίρνεις ψήφους απο τη νεολαία επειδή λες βλακείες γιατί θεωρείς ότι η νεολαία είναι ηλίθια δεν είναι κάτι καλό.HerculesI έγραψε: 29 Μάιος 2024, 20:19Πώς τολμάει ο κασσελακης να παίρνει τις ψήφους των νέων, είναι επικίνδυνος! Όποιος μας παίρνει τις ψήφους είναι επικίνδυνος! Τζάμπα χαλασε τόσα λεφτά ο Μητσοτάκης στον γκρινμπεργκ για να του πει να κάνει τικτοκ με ανάποδο καπελο;Αλλά φταίει ο κασσελακης που είναι αυθεντικός και αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι.
Δίνει ελπίδες στην αριστερά οτι θα πάει καλά ένας που κρατάει τη σημαία της αλλά δεν κρατάει τα χωματά της; Απορώ
Σε αντίθεση με τους τύπους που έχουν κατσικωθει στην εξουσία και έχουν μόνο όραμα τη μάσα. Και κοιτάνε και να κάνουν κανένα cringe βίντεο με καπέλο και σκέιτ στο Τικτοκ για να πάρουν τις ψήφους των νέων (κατόπιν εντολών του χρυσοπληρωμενου Γκρινμπεργκ).
Έλα όμως που ενώ στις τελευταίες εκλογές στους νέους ειχε βγει πρώτος ο Μητσοτάκης τώρα πρώτος βγαίνει ο κασσελακης.
- nikos_hellas
Ενάντια στη νέα τάξη πραγμάτων.
Against the new world order.
Against the new world order.
Δεν υπάρχει πουθενά τέτοια δημοσκόπηση.nikos_hellas έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:46Ήδη Δεύτερο κόμμα είναι ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Τρίτος ο Ανδρουλάκης και τέταρτος ο κασσελακης.
[img]https://i.postimg.cc/B6QL3TxW/GOl- ... .jpg[/img]
Μπορεί να φαίνεται πιο σύγχρονος.HerculesI έγραψε: 31 Μάιος 2024, 17:01Ο Κασσελακης δε λέει βλακείες, έχει δομημένες προτάσεις και όραμα και φέρνει στο προσκήνιο τους νέους και με κάποιες πολύ καλές υποψηφιότητες μορφωμένων νέων αμεσοδημοκρατικά εκλεγμένες (προκριματικές εκλογές).Σέλευκας έγραψε: 31 Μάιος 2024, 14:41το να παίρνεις ψήφους απο τη νεολαία επειδή λες βλακείες γιατί θεωρείς ότι η νεολαία είναι ηλίθια δεν είναι κάτι καλό.HerculesI έγραψε: 29 Μάιος 2024, 20:19
Πώς τολμάει ο κασσελακης να παίρνει τις ψήφους των νέων, είναι επικίνδυνος! Όποιος μας παίρνει τις ψήφους είναι επικίνδυνος! Τζάμπα χαλασε τόσα λεφτά ο Μητσοτάκης στον γκρινμπεργκ για να του πει να κάνει τικτοκ με ανάποδο καπελο;Αλλά φταίει ο κασσελακης που είναι αυθεντικός και αναφέρεται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι.
Σε αντίθεση με τους τύπους που έχουν κατσικωθει στην εξουσία και έχουν μόνο όραμα τη μάσα. Και κοιτάνε και να κάνουν κανένα cringe βίντεο με καπέλο και σκέιτ στο Τικτοκ για να πάρουν τις ψήφους των νέων (κατόπιν εντολών του χρυσοπληρωμενου Γκρινμπεργκ).
Έλα όμως που ενώ στις τελευταίες εκλογές στους νέους ειχε βγει πρώτος ο Μητσοτάκης τώρα πρώτος βγαίνει ο κασσελακης.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση