Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:28 Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη ελληνικής ομάδας μέσα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ας μας διαφωτίσει ο GoBack που ξέρει από αυτά.

Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:28 Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη ελληνικής ομάδας μέσα στην ΟΠΑΠ Αρένα. Ας μας διαφωτίσει ο GoBack που ξέρει από αυτά.

Απίστευτο τι μπορεί να καταφέρει κανείς με σκληρή δουλειά και μερικές μάνικες σε διεθνή ύδατα!
Θα είναι το επόμενο άβαταρ μου!Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:37αυτό έψαχνα
πολλές καλημέρες με λεξοτανίλ στην μακρινή Αυστραλία και στον καλό μας φίλο Δημήτρη, που τον γνωρίζουμε ως Κλαφκιώτη, και που είναι πιστός παναθηναϊκαρειανός και κυρίως αντιολυμπιακός εδώ και 15 χρόνια (Unique)![]()
το ήθελα εγώ αλλά σου το δίνωΠρετεντέρης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:40Θα είναι το επόμενο άβαταρ μου!Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:37αυτό έψαχνα
πολλές καλημέρες με λεξοτανίλ στην μακρινή Αυστραλία και στον καλό μας φίλο Δημήτρη, που τον γνωρίζουμε ως Κλαφκιώτη, και που είναι πιστός παναθηναϊκαρειανός και κυρίως αντιολυμπιακός εδώ και 15 χρόνια (Unique)![]()
![]()
FUCK DONALD TRUMP
Όχι ρε, κάντο, παιχταρά μου!Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:42το ήθελα εγώ αλλά σου το δίνωΠρετεντέρης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:40Θα είναι το επόμενο άβαταρ μου!Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:37
αυτό έψαχνα
![]()
έφτιαξα καινούριο
θα έβαζα και κίνηση μέσα-έξω![]()
FUCK DONALD TRUMP
είναι δικό σου, ζήσε το!Πρετεντέρης έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:53Όχι ρε, κάντο, παιχταρά μου!Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:42το ήθελα εγώ αλλά σου το δίνω
έφτιαξα καινούριο
θα έβαζα και κίνηση μέσα-έξω![]()
FUCK DONALD TRUMP

FUCK DONALD TRUMP
στα επομενα χρονια θα το σηκωσουν και αλλες ελληνικες το κατσαρολακι,νομιζω ειναι το μονο που μπορουν να εχουν στοχο οι ομαδες μαςRakomelofronas έγραψε: 30 Μάιος 2024, 02:02 Μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού, αρέσει δεν αρέσει. Φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα ήταν εκτός δυάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, κάτι που πρέπει να έχει να συμβεί τουλάχιστον 30 χρόνια, κι έφτιαξε ομάδα τον Ιανουάριο αλλά είχε την τύχη, μέσα στα τόσα πειράματα, να βρει σοβαρό προπονητή που πήρε το πολύ καλό αλλά ασύνδετο υλικό και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα το έκανε ικανό να χτυπάει νοκ άουτ παιχνίδια με έναν τρόπο που ο Ολυμπιακός ποτέ πριν στην ιστορία του δεν μπορούσε.
Η 29η Μαΐου είναι ημέρα εθνικού πένθους και δεν έχει σχέση με αθλητισμό, ενώ το γεγονός ότι ο τελικός έγινε στη Φιλαδέλφεια είναι πρόβλημα της ΑΕΚ, όχι των υπολοίπων. Ακόμα και αν ο τελικός διεξαγόταν 25 Μαΐου στην Ισλανδία, η κούπα είναι κούπα.
Λεγεωνη μου σε χλευαζαν γιατι δεν υπηρχε concerence τοτε,europa μεχρι τους 16 πηγαινατε.Λεγεών έγραψε: 30 Μάιος 2024, 01:55 Θα σας πω μία ιστορία και θα πάω για ύπνο. Είναι ιστορία που οι πιο παλιοί θα θυμούνται, αλλά έπρεπε να περάσουν 10 χρόνια για να ωριμάσει.
Το καλοκαίρι του 2014, ο Ολυμπιακός είχε κανονίσει μία σειρά φιλικών στις ΗΠΑ και ήμασταν ακόμα στο παλιό φόρουμ, και γράφαμε σχετικά. Ήταν η τέταρτη σεζόν με Μαρινάκη στο τιμόνι, 4 σερί πρωταθλήματα, βαθιά οικονομική κρίση, γενικά περίεργες εποχές. Ήταν το καλοκαίρι που μάθαμε τον Μπουχαλάκη και μερικούς άλλους - ο Μπούχα έβαλε μία γκολάρα εκτός περιοχής σε ένα από αυτά τα παιχνίδια τότε.
Είχα γράψει ότι με αυτή την περιοδεία το brand name του Ολυμπιακού θα γιγαντωνόταν, και πως τα καλύτερα έρχονται.
Κλαφκιώτης (Unique) και γκομπάκης (GoBack), και ειδικά ο δεύτερος, χλεύασαν την συγκεκριμένη φράση κατά καιρούς - σε ευρωπαϊκές ήττες, σε απώλειες πρωταθλημάτων, σε διάφορες στιγμές. Κάποια στιγμή ίσως την ξέχασαν και οι δύο. Ο Λεγεώνης όμως ποτέ δεν ξεχνά.
Τους την επιστρέφω με τόκο λοιπόν αυτή την τόσο όμορφη ημέρα, και ξαναλέω ότι τα καλύτερα έρχονται.![]()