!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Κι εγώ προβλεπω οτι οι μακαροναίοι θα το παρουν. Οχι ανετα βεβαια. Βλεπω να παίζεται ενδιαφέρον ματσάκι.
Έμαθα ότι διώχνουν τον ντανοvantono έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:00 Κι εγώ προβλεπω οτι οι μακαροναίοι θα το παρουν. Οχι ανετα βεβαια. Βλεπω να παίζεται ενδιαφέρον ματσάκι.
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
4-0 ο θρύλος λέμε. Πώς λένε την Ριζούπολη στα ιταλικά?vantono έγραψε: 28 Μάιος 2024, 23:00 Κι εγώ προβλεπω οτι οι μακαροναίοι θα το παρουν. Οχι ανετα βεβαια. Βλεπω να παίζεται ενδιαφέρον ματσάκι.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ας μην βαλω απο την αλλη 
Γω βλέπω ξενύχτι ,παράταση και από 10 πέναλτι με τελικό νικητή τον γαύρο . 
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Μακάρι.Στύξ έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:05 Γω βλέπω ξενύχτι ,παράταση και από 10 πέναλτι με τελικό νικητή τον γαύρο .![]()
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Μπα, βρωμάει κηδεία η φάση απόψε.Στύξ έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:05 Γω βλέπω ξενύχτι ,παράταση και από 10 πέναλτι με τελικό νικητή τον γαύρο .![]()
Έχουν μαζέψει πρώην παίκτες και προπονητές στις σουίτες, γίνεται μία γιορτή και μία φιέστα λες και το έχουμε δεμένο. Συνήθως κάπως έτσι την παθαίνεις.
Περιμένω ένα τσαφ σε στιγμή που δεν το περιμένει κανείς ή επιβλητική εμφάνιση της Φιορεντίνα, που θα μας προσγειώσει άσχημα. Έχουμε φάει πολύ σκατό σε παρόμοιες στιγμές και φυσάμε γιαούρτια, χυλούς, παγάκια, βρασμένα χόρτα, σουβλάκια κοτόπουλο, τα πάντα. Αφού δεν μας την έχει κάνει άσχημα μέχρι τώρα όλη τη σεζόν, θα μας την κάνει στον τελικό.
Αν υπάρχει μία ελπίδα είναι το ότι θα παίξουν χωρίς άγχος και ο Μεντιλίμπαρ έχει εμπειρία και θα έχει καταστρώσει ένα σχέδιο. Το θέμα είναι να του βγει.
Αλλιώς θα βγει φωτογραφία με μουτρωμένους Μαρινάκη, Βελβέρδε, Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς κλπ. στην σειρά, και θα παίζει αδιάκοπα μέχρι τον επόμενο τελικό.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
είναι η μέρα
έχω κάνει μόνο τα απολύτως απαραίτητα στη δουλειά, δεν μπορώ να συγκεντρωθώ
περιμένω να ξεμπερδέψω με μίτινγκς για να ξαπλώσω καναπέ και να βάλω εκπομπές μέχρι να ξεκινήσει το παιχνίδι και να ακούσω τη φωνή του Θαναηλάκαρου
όμως μέχρι τότε ενώ σιγοτραγουδώ 'ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ ΑΡΙΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ' φωλιάζει στο μυαλό μου η αμφιβολία
FUCK DONALD TRUMP
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ωραία απόδοση το Χ/1, με τρώει το χεράκι μου να το ζμπρώξω, παρότι δεν αισιοδοξώ φουλ για το γαύρο.
άσε λέμε, έρχεται αυτογκόλ Ρέτσου από τσαφ της άμυνας
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger