say hallo to my little friend
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιουρολίγκουε 24
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γιουρολίγκουε 24
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Λάθος, τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά.Thor έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:48
Εσεις εδω με υφος βετερανου επαγγελματια μπασκεμπολιστα και νυν κορυφαιου προπονητη, περναγατε γενεες δεκατεσσερις Αταμαν και παικτες απο τα πρωτα παιχνιδια.
Αναδεικνύω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, βάζοντας μάλιστα στην άκρη τις προσωπικές μου προτιμήσεις και επιθυμίες.
Και συγνώμη αλλά ο Παναθηναϊκός πράγματι χρειαζόταν ένα ακόμα πεντάρι, το ότι ο Λεσόρ έκανε εξωπραγματικά πράγματα δεν αλλάζει την εικόνα. Γι'αυτό άλλωστε και θα πάρουν φέτος καλό παίκτη να τον συμπληρώνει.
Βεβαίως είχα γράψει και άλλα, όπως ότι ο Καλαϊτζάκης προσφέρει τρομερή ενέργεια και πρέπει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ότι ο Χουάντσο ανεβάζει δυο επίπεδα την άμυνα και καλύπτει το χάσμα στη ρακέτα, αλλά ΟΚ θα περιμένω πάλι του χρόνου να βρεθεί κάποιος ξυπνητζής να εμφανισθεί στο τέλος να επιλέγει αποσπασματικά και να χαλάει το νήμα.
βρε, τι πόστ ειναι αυτό, δεν ξερω τι να πρωτοκοροιδέψω.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 12:07Δεν υποτιμαμε τον Σλουκα γενικά. Αλλά στα F4 με τον Ολυμπιακό ήταν από ανύπαρκτος έως επίπεδο 3ης αλλαγής.Ερμής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:59 Εχω ακούσει τα άπειρα για το Σλουκα. Μέχρι και το οτι επειδή ειναι βαζελος(δε το ήξερα, το ακουσα και αυτό), έπαιζε χάλια στα φ4 με γαύρο και οτι στους πανηγυρισμούς δεν ηταν τοσο ένθερμος.
Δηλαδή κάπου ώπα.
Ειδικά πέρυσι.
Δεν έχω δει με την Φενέρ τι έκανε, αλλά δε θα εκπλαγω αν δω τα ίδια.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ αυτός πέρυσι έχοντας 6 πόντους σε όλο το ματς και όχι πχ ο Βενζενκοφ ή ο Κάνααν που πέταγαν φωτιές ( 29π και 21π αντίστοιχα)
Δεν εχεις δει τον τελικό του 12 και γραφεις ο,τι ναναι. Δεν εχεις δει και τον τελικο της φενερ to 17, δεν ηταν και τρομερός ο σλουκας, αλλα δεν ξερω αν το θυμασαι, με εμας επαιζαν
Μετα λες περυσi δεν μπορεις να καταλαβεις πως πηρε το σουτ ο σλουκας με 6 ποντους μόνο, οταν χασαμε απο το σουτ του γιουλ, με 0 πόντους μονο. Εκεινος γιατί το πήρε;
- Otto Weininger
enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 16:14βρε, τι πόστ ειναι αυτό, δεν ξερω τι να πρωτοκοροιδέψω.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 12:07Δεν υποτιμαμε τον Σλουκα γενικά. Αλλά στα F4 με τον Ολυμπιακό ήταν από ανύπαρκτος έως επίπεδο 3ης αλλαγής.Ερμής έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:59 Εχω ακούσει τα άπειρα για το Σλουκα. Μέχρι και το οτι επειδή ειναι βαζελος(δε το ήξερα, το ακουσα και αυτό), έπαιζε χάλια στα φ4 με γαύρο και οτι στους πανηγυρισμούς δεν ηταν τοσο ένθερμος.
Δηλαδή κάπου ώπα.
Ειδικά πέρυσι.
Δεν έχω δει με την Φενέρ τι έκανε, αλλά δε θα εκπλαγω αν δω τα ίδια.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να πάρει το τελευταίο σουτ αυτός πέρυσι έχοντας 6 πόντους σε όλο το ματς και όχι πχ ο Βενζενκοφ ή ο Κάνααν που πέταγαν φωτιές ( 29π και 21π αντίστοιχα)![]()
Δεν εχεις δει τον τελικό του 12 και γραφεις ο,τι ναναι. Δεν εχεις δει και τον τελικο της φενερ to 17, δεν ηταν και τρομερός ο σλουκας, αλλα δεν ξερω αν το θυμασαι, με εμας επαιζαν![]()
Μετα λες περυσi δεν μπορεις να καταλαβεις πως πηρε το σουτ ο σλουκας με 6 ποντους μόνο, οταν χασαμε απο το σουτ του γιουλ, με 0 πόντους μονο. Εκεινος γιατί το πήρε;![]()
Μια χαρά έχω δει τον τελικό του 2012, πες μας τι είναι αυτό που έκανε και τον έβγαλες MVP (μονο εσυ στον πλανήτη βέβαια)
Όντως το 2017 ήταν με μας το είχα διαγράψει αυτό από το μυαλό μου.
Εκεί φαντάζομαι πάλι ο Σλούκας MVP γιατί αυτοί οι 3 πόντοι του και οι 4 ασίστ του, άλλαξαν την ροή του αγώνα.
Άσε μας ρε φίλε να πούμε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
δεν ειναι οι ποντοι το μπασκετ μονο αλλιως ο Δαμαντίδης θα ηταν μετριος κλπ. Δες τον τελικό του 12 απο την ωρα που βαζει τον Σπανουλη παγκο και χανουμε με 19, θα καταλάβεις ποιος πηρε τον αγώνα. Τεσπα δεν εχει σημασία να καταλάβεις κιολας, στο χρυσό βατόμουρο το πήρες και ας μην καταλάβεις γιατί, θα έτυχε ίσως.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:15 Μια χαρά έχω δει τον τελικό του 2012, πες μας τι είναι αυτό που έκανε και τον έβγαλες MVP (μονο εσυ στον πλανήτη βέβαια)
Εκεί φαντάζομαι πάλι ο Σλούκας MVP γιατί αυτοί οι 3 πόντοι του και οι 4 ασίστ του, άλλαξαν την ροή του αγώνα.
Εχεις πλακα τελικα, γι αυτο ηθελε ο Εναον να βρω τα ποστ σου, γενικα τα προσπερναω γιατι γραφεις σεντονια που δεν εχουν ουσια, αλλα εγω ειμαι που χαλαω το νημα, εσεις γραφετε παπαριες και γω χαλαω το νημα που τις αναδεικνύω!kameron έγραψε: 29 Μάιος 2024, 15:30Λάθος, τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά.Thor έγραψε: 29 Μάιος 2024, 11:48
Εσεις εδω με υφος βετερανου επαγγελματια μπασκεμπολιστα και νυν κορυφαιου προπονητη, περναγατε γενεες δεκατεσσερις Αταμαν και παικτες απο τα πρωτα παιχνιδια.
Αναδεικνύω τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά, βάζοντας μάλιστα στην άκρη τις προσωπικές μου προτιμήσεις και επιθυμίες.
Και συγνώμη αλλά ο Παναθηναϊκός πράγματι χρειαζόταν ένα ακόμα πεντάρι, το ότι ο Λεσόρ έκανε εξωπραγματικά πράγματα δεν αλλάζει την εικόνα. Γι'αυτό άλλωστε και θα πάρουν φέτος καλό παίκτη να τον συμπληρώνει.
Βεβαίως είχα γράψει και άλλα, όπως ότι ο Καλαϊτζάκης προσφέρει τρομερή ενέργεια και πρέπει να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ότι ο Χουάντσο ανεβάζει δυο επίπεδα την άμυνα και καλύπτει το χάσμα στη ρακέτα, αλλά ΟΚ θα περιμένω πάλι του χρόνου να βρεθεί κάποιος ξυπνητζής να εμφανισθεί στο τέλος να επιλέγει αποσπασματικά και να χαλάει το νήμα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Otto Weininger
Προφανώς και δεν είναι μόνο οι πόντοι, γι'αυτό και ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού στην μαγική 3η περίοδο με την Μονακό ήταν ο αποντος Γουολκαπ.enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:20δεν ειναι οι ποντοι το μπασκετ μονο αλλιως ο Δαμαντίδης θα ηταν μετριος κλπ. Δες τον τελικό του 12 απο την ωρα που βαζει τον Σπανουλη παγκο και χανουμε με 19, θα καταλάβεις ποιος πηρε τον αγώνα. Τεσπα δεν εχει σημασία να καταλάβεις κιολας, στο χρυσό βατόμουρο το πήρες και ας μην καταλάβεις γιατί, θα έτυχε ίσως.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:15 Μια χαρά έχω δει τον τελικό του 2012, πες μας τι είναι αυτό που έκανε και τον έβγαλες MVP (μονο εσυ στον πλανήτη βέβαια)
Αλλά εγώ στα βάζω όλα, οχι μονο τους ποντους.Σε αγωνα που δεν απειλήθηκαν ποτρ και νίκησαν με 16 πόντους διαφορά, εσύ μου βγάζεις MVP τον Σλουκα με 3 πόντους και 4 ασίστ που ήταν και αλλαγή.
Ότι πεις.
Και δεν χρειάζεται να δω για πολλοστή φορά τον τελικό του 2012.
Κάνε το πιο εύκολο και πες μου τι έκανε που του δίνει τον τίτλο "αυτός στο πήρε το κύπελλο το 2012".
ε σου ειπα, δες απο την ωρα που βγαινει ο Σπανουλης με τους ωμους κάτω και παει παγκο, χανουμε με 19. Δες τον Σλουκα μεχρι την επιστροφή, νομιζω θα καταλαβεις. Αν οχι, δεν πειράζει.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:53 Κάνε το πιο εύκολο και πες μου τι έκανε που του δίνει τον τίτλο "αυτός στο πήρε το κύπελλο το 2012".
- Otto Weininger
τόσο συγκεκριμένο είναι αυτό που έκανε ε, που δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια;enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:57ε σου ειπα, δες απο την ωρα που βγαινει ο Σπανουλης με τους ωμους κάτω και παει παγκο, χανουμε με 19. Δες τον Σλουκα μεχρι την επιστροφή, νομιζω θα καταλαβεις. Αν οχι, δεν πειράζει.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 17:53 Κάνε το πιο εύκολο και πες μου τι έκανε που του δίνει τον τίτλο "αυτός στο πήρε το κύπελλο το 2012".
4 πόντοι
3 ριμπάουντ
2 ασιστ
Αυτά έκανε ο Σλούκας. Το μόνο που μένει, είναι να μου πεις ότι έπαιξε ολοκληρωτική άμυνα; Αυτό λες;
βρε δες το αν θες, ειναι δυνατόν να μου μιλας με στατιστικά; Μπασκετ ειναι. Αν δεν θες δεν πειράζει, πέσε απο τα συννεφα γιατί οχι;
- Otto Weininger
σου λέω οτι έχω δει τον αγώνα ένα σωρό φορές και δεν έχω διαπιστώσει κάτι μαγικό του Σλούκα πόσο μάλλον κάτι που να τον κάνει mvp.enaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:07 βρε δες το αν θες, ειναι δυνατόν να μου μιλας με στατιστικά; Μπασκετ ειναι. Αν δεν θες δεν πειράζει, πέσε απο τα συννεφα γιατί οχι;
σου ζητάω έστω να μου περιγράψεις τι κατά την γνώμη σου έκανε και δεν απαντάς. οκ.
με στατιστικά μιλάω γιατί αποτυπώνουν μια πραγματικότητα.
κάτι πρέπει να κάνεις σε ένα γαμημένο αγώνα. θες πόντους; θες ασιστ; θες ριμπαουντ; θες κομβικά κλεψίματα; θες φοβερή άμυνα με κερδισμένα επιθετικά φάουλ;
Κάτι πρέπει να κάνεις διάολε.
Αλλά θα μου πεις εδώ τον έβγαλες MVP στον αγώνα του 2017, για το 2012 θα κολλήσεις;
Εσύ φταις που ταΐζεις τα κουνούπια.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Otto Weininger
μα θα μας τρελάνουν στο τέλος
σου ειπα, πηρε την ομάδα απο το -19 με τον αρχηγό στο παγκο και τα χερια κατω, και την εφερε να κοιταει το κυπελο, αν δεν το καταλαβαινεις τοτε ειναι λογικο που την Κυριακή πήρες το βατόμουρο, δεν πειράζει.Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:12 σου ζητάω έστω να μου περιγράψεις τι κατά την γνώμη σου έκανε και δεν απαντάς. οκ.
και ο λεγεων τα ελεγε οτι ειναι μετριος, κατι μαγικό θα εγινε, δεν μπορει να εισαστε ασχετοι.
- Otto Weininger
το κατάλαβα ότι λες αυτό, πως το έκανε σε ρωτάω, με τι τρόπο ακριβώςenaon έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:20σου ειπα, πηρε την ομάδα απο το -19 με τον αρχηγό στο παγκο και τα χερια κατω, και την εφερε να κοιταει το κυπελο,Otto Weininger έγραψε: 29 Μάιος 2024, 18:12 σου ζητάω έστω να μου περιγράψεις τι κατά την γνώμη σου έκανε και δεν απαντάς. οκ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2081 Απαντήσεις
- 45012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από omg kai 3 lol
-
- 153 Απαντήσεις