!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Ιστορίες ή θρύλοι, συνήθως φανταστικών γεγονότων ευρέως διαδεδομένων, που στηρίζονται ή όχι σε πραγματικά γεγονότα.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Re: Hancock Vs Dibble περι Ατλαντίδας- 4,5 ώρες αγνού καψίματος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:19
break έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:08
Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:57 Παντα ετσι ηταν, φωτισμενες μειοψηφιες αλλαζαν την ιστορια και αυτες ηταν οι αιτιες για ολες τις κοινωνικες, πολιτικες και πολιτιστικες αλλαγες.
Νομίζω ότι κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Δεν μιλάω για αν το αν οι φωτισμένοι σαν μεμονομένα άτομα ήταν λίγοι ή όχι. Αυτοί προφανώς και είναι λίγοι. Αυτό που λέω είναι ότι αυτοί οι λίγοι κατα κανόνα παράγονται από και ζούνε σε κοινωνίες με μεγάλους αριθμούς και εκτεταμένο εμπόριο. Δεν παράγονται από μικρές και απομονωμένες κοινωνίες.

Οταν με το καλο εκδοθει το βιβλιο μου θα γραφει πως απο εκεινο τον πολιτισμο της Πρασινης Σαχαρας ενα τμημα αφανιστηκε οταν αυτη εγινε ερημος, ενα αλλο τμημα εμεινε στην ερημο και εσκαψε ενα απιστευτο συστημα απο χιλιαδες βαθεια πηγαδια και υπογειες στοες και αυτοι ηταν αρχαιος λαος που τον γνωριζαν οι Ρωμαιοι και τελος αρκετοι μεταναστευσαν, καποιοι πηγαν στην προδυναστικη Αιγυπτο και καποιοι αλλοι στραφηκαν στην Ευρωπη.

απο που θα τα γραφει αυτα; με επιστημονικα στοιχεια και επιτοπια δικη σου ερευνα ή μασουλωντας δαφνοφυλλα τα βραδια; :lol:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Νεα εισοδος - οι υπερπολιτισμενοι γνωστες απο την πρασινη σαχαρα
γελανε κ οι καμπουρες των καμηλων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:24 Εχω το ελευθερο να γραφω οτι θελω εφοσον σε καθε αρθρο οτι λεω το τεκμηριωνω με πηγες. Και πηγες στο αρθρο ηταν Πλινιος, Ηροδοτος, Στραβονας, Προμπονιος Μελας και απο τους συγχρονους οι Αιγυπτιοι και Βελγοι επιστημονες που εντπισαν το Λαβυρινθο αλλα εντελως πραξικοπηματικα τους εκοψε ο Ζαχι Χαβας, ο υπουργος τοτε Αρχαιοτητων της Αιγυπτου, την ανασκαφη.

η Αιγυπτος δεν ειναι η μονη χωρα που απαγορευει ανασκαφες ειναι δεκαδες οι χωρες που εχουν παγωσει ανασκαφες διπλα στα αρχαια μνημεια τους, οποτε παλι βγαζεις αυθαιρετα σεναρια απτο κεφαλι σου
Άβαταρ μέλους
Αγις

omg kai 3 lol έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:28
Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:24 Εχω το ελευθερο να γραφω οτι θελω εφοσον σε καθε αρθρο οτι λεω το τεκμηριωνω με πηγες. Και πηγες στο αρθρο ηταν Πλινιος, Ηροδοτος, Στραβονας, Προμπονιος Μελας και απο τους συγχρονους οι Αιγυπτιοι και Βελγοι επιστημονες που εντπισαν το Λαβυρινθο αλλα εντελως πραξικοπηματικα τους εκοψε ο Ζαχι Χαβας, ο υπουργος τοτε Αρχαιοτητων της Αιγυπτου, την ανασκαφη.

η Αιγυπτος δεν ειναι η μονη χωρα που απαγορευει ανασκαφες ειναι δεκαδες οι χωρες που εχουν παγωσει ανασκαφες διπλα στα αρχαια μνημεια τους, οποτε παλι βγαζεις αυθαιρετα σεναρια απτο κεφαλι σου
πρωτη φορα του ξανα συμβαινει :003: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break »

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:19 Οταν με το καλο εκδοθει το βιβλιο μου θα γραφει πως απο εκεινο τον πολιτισμο της Πρασινης Σαχαρας ενα τμημα αφανιστηκε οταν αυτη εγινε ερημος, ενα αλλο τμημα εμεινε στην ερημο και εσκαψε ενα απιστευτο συστημα απο χιλιαδες βαθεια πηγαδια και υπογειες στοες και αυτοι ηταν αρχαιος λαος που τον γνωριζαν οι Ρωμαιοι και τελος αρκετοι μεταναστευσαν, καποιοι πηγαν στην προδυναστικη Αιγυπτο και καποιοι αλλοι στραφηκαν στην Ευρωπη.
Τα τεράστια σκουλίκια της ερήμου μην ξεχάσεις που είχαν δαμάσει. Βγήκε και ντοκυμανταίρ πρόσφατα πάνω στο θέμα στου κινηματογράφους.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

εδω οι θεωριες του Δαρβινου και του Αινσταιν που ειναι μολις του προηγουμενου αιωνα αναπροσαρμοζονται και αυτος βγαζει τον Ηροδοτο ανοθευτη ΑΥΘΕΝΤΙΑ για οτι εγραψε πριν 2.500 χρονια! :smt005:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Μάιος 2024, 22:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

break έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:34
Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:19 Οταν με το καλο εκδοθει το βιβλιο μου θα γραφει πως απο εκεινο τον πολιτισμο της Πρασινης Σαχαρας ενα τμημα αφανιστηκε οταν αυτη εγινε ερημος, ενα αλλο τμημα εμεινε στην ερημο και εσκαψε ενα απιστευτο συστημα απο χιλιαδες βαθεια πηγαδια και υπογειες στοες και αυτοι ηταν αρχαιος λαος που τον γνωριζαν οι Ρωμαιοι και τελος αρκετοι μεταναστευσαν, καποιοι πηγαν στην προδυναστικη Αιγυπτο και καποιοι αλλοι στραφηκαν στην Ευρωπη.
Τα τεράστια σκουλίκια της ερήμου μην ξεχάσεις που είχαν δαμάσει. Βγήκε και ντοκυμανταίρ πρόσφατα πάνω στο θέμα στου κινηματογράφους.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

πως το ελεγε το προγραμμα της Ερτ οταν ειχε Θαντερκατς: "κινουμενα σχεδια για ενηλικους"

ε κι ο αριστος γραφει "Μικυ-μαους για ενηλικους" διαβαστε με δικη σας ευθυνη.. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:26 Νεα εισοδος - οι υπερπολιτισμενοι γνωστες απο την πρασινη σαχαρα

Οπως γραφω στο αρθρο μου:

"Δεν έφεραν μόνο τις γνώσεις τους στην Αίγυπτο αλλά και τους θεούς τους. Τον Άμμωνα Ρα που τον παριστούσαν ήδη από το 10.000 π.Χ. με τη μορφή κριού στις βραχογραφίες του Τασσίλι. Τον Όσιρι, τον Σετ (που ήταν ο Ποσειδώνας) και τον Ώρο (τον Απόλλωνα των Ελλήνων). Και κυρίως τη Νηίθ (που ήταν η Αθηνά), η οποία σύμφωνα με αρκετούς επιστήμονες ήρθε από τη Λιβύη στην Αίγυπτο. Ακόμη και η ελληνική μυθολογία αλλά και ο Ηρόδοτος δίνουν συχνά μια λιβυκή καταγωγή στη θεά.

O Σερ Γουόλις Μπατζ, ένας πολυγραφότατος Βρετανός ιστορικός και γλωσσολόγος, θεωρούνταν κορυφαία αυθεντία τον 19ο αιώνα στον αιγυπτιακό πολιτισμό. Για την προέλευση του Όσιρι μας καταθέτει μιά σημαντική διαπίστωση. "Από όσα τα κείμενα όλων των περιόδων αναφέρουν γι' αυτόν, καταδεικνύεται πως ήταν ένας αυτόγχθων θεός της Βορειοανατολικής Αφρικής και ότι η προέλευση του ήταν πιθανότατα από τη Λιβύη".

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

παγκοσμια αποκαλυψη για πρωτη φορα στο πχοροθμ
σκιτσα του εναλλακτικου ρωσσοαμερικανοεβραιου ερευνητη Πουγκατσωφ απο τοιχογραφιες ναου στην πρασινη σαχαρα που αδιαμφισνητητα αποδεικνυουν πως οι σαχαριωτες ειχαν δαμασει τα αμμοσκουληκα

Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Αφου σας αρεσει να ξενυχτατε μαζι μου τουλαχιστον κοιταξτε βρε ντουβαρια να μαθετε και κατι. :lol:

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:40
Αγις έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:26 Νεα εισοδος - οι υπερπολιτισμενοι γνωστες απο την πρασινη σαχαρα

"Δεν έφεραν μόνο τις γνώσεις τους στην Αίγυπτο αλλά και τους θεούς τους. Τον Άμμωνα Ρα που τον παριστούσαν ήδη από το 10.000 π.Χ. με τη μορφή κριού στις βραχογραφίες του Τασσίλι. Τον Όσιρι, τον Σετ (που ήταν ο Ποσειδώνας) και τον Ώρο (τον Απόλλωνα των Ελλήνων). Και κυρίως τη Νηίθ (που ήταν η Αθηνά), η οποία σύμφωνα με αρκετούς επιστήμονες ήρθε από τη Λιβύη στην Αίγυπτο. Ακόμη και η ελληνική μυθολογία αλλά και ο Ηρόδοτος δίνουν συχνά μια λιβυκή καταγωγή στη θεά.

O Σερ Γουόλις Μπατζ, ένας πολυγραφότατος Βρετανός ιστορικός και γλωσσολόγος, θεωρούνταν κορυφαία αυθεντία τον 19ο αιώνα στον αιγυπτιακό πολιτισμό. Για την προέλευση του Όσιρι μας καταθέτει μιά σημαντική διαπίστωση. "Από όσα τα κείμενα όλων των περιόδων αναφέρουν γι' αυτόν, καταδεικνύεται πως ήταν ένας αυτόγχθων θεός της Βορειοανατολικής Αφρικής και ότι η προέλευση του ήταν πιθανότατα από τη Λιβύη".

.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:44 Αφου σας αρεσει να ξενυχτατε μαζι μου τουλαχιστον κοιταξτε βρε ντουβαρια να μαθετε και κατι. :lol:

εξαιρετικοτατο cherry-picking.. δε μας λες ποσους πολυγραφοτατους κοιταξες προηγουμενως για να καταληξεις σε αυτον που σε βολευει; εγω λεω τουλαχιστον αλλους 20 :8)
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

omg kai 3 lol έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:24

απο που θα τα γραφει αυτα; με επιστημονικα στοιχεια και επιτοπια δικη σου ερευνα ή μασουλωντας δαφνοφυλλα τα βραδια; :lol:

Eιναι δαφνοφυλλα ο Σελιμ Χασαν, ο γεωλογος Ρομπερτ Σοτς, οι Αιγυπτιοι και οι Βελγοι επιστημονες που θελουν να κανουν ανασκαφη στο Λαβυρινθο και εμποδιστηκαν;

ΔΕν εχετε καποιο μονοπωλιο στην επιστημη, υπαρχουν πολλες φωνες και μαλιστα κορυφαιων επιστημονων που διαφωνουν με την κυριαρχη αφηγηση.

Ε καιρος να μαθετε οτι υπαρχουν κι αυτες οι φωνες.

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

omg kai 3 lol έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:54
Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:44 Αφου σας αρεσει να ξενυχτατε μαζι μου τουλαχιστον κοιταξτε βρε ντουβαρια να μαθετε και κατι. :lol:

εξαιρετικοτατο cherry-picking.. δε μας λες ποσους πολυγραφοτατους κοιταξες προηγουμενως για να καταληξεις σε αυτον που σε βολευει; εγω λεω τουλαχιστον αλλους 20 :8)

Εχω γραψει μεγαλυτερο αρθρο μονο για τη σχεση της Αθηνας-Νηιθ με τη Λιβυη.

Και εχω εξαντλησει για το θεμα ολες τις πηγες της ελληνικης μυθολογιας, οτι λενε οι Ελληνες που πηγαν στην Αιγυπτο και ακομη τι λεει ο Πλατωνας και οι Ελληνες τραγικοι για την καταγωγη της θεας.

Και αφου το εκανα αυτο ξεψαχνισα ολες τις αιγυπτιακες πηγες για τη Νηιθ και τη σχεση της με τους προδυναστικους βασιλιαδες της Αιγυπτου αλλα και με αυτους των πρωτων δυναστειων.

Μαλακα μου ασχολουμαι απο τα 25 μου με αυτα τα ζητηματα.

Για να καταλαβεις εχω γεμισει δεκαδες τετραδια μονο με σημειωσεις και σχολια απο τα βιβλια που εχω διαβασει.

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Αρίστος έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:59
omg kai 3 lol έγραψε: 28 Μάιος 2024, 22:54

Εχω γραψει μεγαλυτερο αρθρο μονο για τη σχεση της Αθηνας-Νηιθ με τη Λιβυη.

Και εχω εξαντλησει για το θεμα ολες τις πηγες της ελληνικης μυθολογιας, οτι λενε οι Ελληνες που πηγαν στην Αιγυπτο και ακομη τι λεει ο Πλατωνας και οι Ελληνες τραγικοι για την καταγωγη της θεας.

Και αφου το εκανα αυτο ξεψαχνισα ολες τις αιγυπτιακες πηγες για τη Νηιθ και τη σχεση της με τους προδυναστικους βασιλιαδες της Αιγυπτου αλλα και με αυτους των πρωτων δυναστειων.

Μαλακα μου ασχολουμαι απο τα 25 μου με αυτα τα ζητηματα.

Για να καταλαβεις εχω γεμισει δεκαδες τετραδια μονο με σημειωσεις και σχολια απο τα βιβλια που εχω διαβασει.

.
Και δεκαετιες μετα γραφεις μαλακιες τυπου '' μου το πε μια απ την Αιγυπτο πουχε φαρδιες πλεξουδες ''

''Μου το 'πανε οι μάγισσες
κι όλες οι καφετζούδες,
μου το 'πε μια απ' την Αίγυπτο
αχ... με τις φαρδιές πλεξούδες.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι”