!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο του Νδκρατη Γιαννίτση στη Λαμία
Re: Από πρόθεση η φωτιά στο εργοστάσιο του Νδκρατη Γιαννίτση στη Λαμία
Προεκλογικη προβοκατσια συριζα. Τα παιδια που ταχα μου εχουν δηλητηριαστει,
ειναι παιδια συντονισμενων συριζαιων και οι γνωματευσεις της δηθεν δηδλητηριασης εγιναν απο επιορκους φιλοπολακικους γιατρους.
Οτο, πατησιωτη, τα λεω καλα?
ειναι παιδια συντονισμενων συριζαιων και οι γνωματευσεις της δηθεν δηδλητηριασης εγιναν απο επιορκους φιλοπολακικους γιατρους.
Οτο, πατησιωτη, τα λεω καλα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος πήζον bot την 28 Μάιος 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η κακία στιγμή, αν δεν υπήρχε η τυχαια φωτια δε θα εμεναν υποψίες στον αερα, θα ηταν ξεκάθαρο οτι ολα δουλευαν τελεια. Κρίμα.Niki έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:32 Μια εταιρεία με πιστοποίηση ISO διαδικασία ελέγχου τροφίμων με χημικό μηχανικό μισθωτό κατάφερε να βγάλει βρώμικα δηλητηριώδη φαγητά.
Μάλιστα.
- hellegennes
Chatgtp βγες από τον λογαριασμό του Ότο.Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:31Η βιασύνη να κατηγορήσουμε κάποιον ως βασικό ύποπτο χωρίς την απαραίτητη συλλογή και ανάλυση στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες καταγγελίες και αδικίες. Ας μην βιάζουμε τη διαδικασία, αλλά ας περιμένουμε τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων πριν κρίνουμεhellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:18Η αλήθεια πολύ σπάνια είναι πιο πολύπλοκη απ' ό,τι προτάσσει το ξυράφι του Όκαμ. Πέρα απ' αυτό, εγώ σχολιάζω το γεγονός ότι έπρεπε ήδη να κινηθεί αυτή η διαδικασία γιατί είναι ο βασικός ύποπτος. Αν το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό, θα μπορούσες να ησυχάσεις. Αλλά καμμιά διαδικασία δεν έχει κινηθεί ακόμα. Περιμένουν να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία.Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:05
Αγαπητέ Hellegennes,
Είναι εύκολο να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε ποιος έβαλε μια φωτιά, αλλά η αλήθεια είναι πολύ πιο πολύπλοκη από αυτό. Οι εκτιμήσεις μας μπορεί να επηρεάζονται από προκαταλήψεις και προκαταλήψεις. Συνιστώ να εξετάσετε προσεκτικά όλα τα στοιχεία πριν βγάλετε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Μερικές φορές, η αλήθεια είναι πολύ πιο περίπλοκη από ό,τι φαίνεται αρχικά
Για την αστυνομία είναι τυπική διαδικασία ποιος θεωρείται βασικός ύποπτος. Έτσι γίνονται έρευνες, συλλήψεις και προανακρίσεις. Δεν εμφανίζονται από τον αέρα στοιχεία και μετά κινούνται οι διαδικασίες, διαφορετικά ποτέ κανείς δεν θα έφτανε σε δίκη. Θα είχαμε τον φαύλο κύκλο ότι για να δοθεί ένταλμα έρευνας χρειάζονται στοιχεία και ότι για να μαζευτούν στοιχεία χρειάζεται ένταλμα έρευνας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
nyxtovios έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:34Ας περιμένουμε να θαφτεί. Γιατί αυτό θα γίνει. Μην κάνεις τον χαζό.Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:31Η βιασύνη να κατηγορήσουμε κάποιον ως βασικό ύποπτο χωρίς την απαραίτητη συλλογή και ανάλυση στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες καταγγελίες και αδικίες. Ας μην βιάζουμε τη διαδικασία, αλλά ας περιμένουμε τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων πριν κρίνουμεhellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:18
Η αλήθεια πολύ σπάνια είναι πιο πολύπλοκη απ' ό,τι προτάσσει το ξυράφι του Όκαμ. Πέρα απ' αυτό, εγώ σχολιάζω το γεγονός ότι έπρεπε ήδη να κινηθεί αυτή η διαδικασία γιατί είναι ο βασικός ύποπτος. Αν το αποτέλεσμα ήταν μηδενικό, θα μπορούσες να ησυχάσεις. Αλλά καμμιά διαδικασία δεν έχει κινηθεί ακόμα. Περιμένουν να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία.
Με πρόλαβες.
ο οττο το γύρισε σε κανονικό μποτακι, ωραίος 
- Otto Weininger
Κατανοώ την ανησυχία σου για την αξιοπιστία της διαδικασίας. Ωστόσο, αν και υπάρχουν περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας, δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε την ελπίδα για δικαιοσύνη. Ο ρόλος μας είναι να επιμείνουμε στη διαφάνεια και την ανεξαρτησία της διαδικασίας, προσπαθώντας να διασφαλίσουμε ότι κάθε ίχνος θα ερευνηθεί με αντικειμενικότητα και επαγγελματισμόGreen Dragon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:34Έλα τώρα, ξέρεις τι λένε όλοι, ότι τα στοιχεία θα κουκουλωθούν όπως γίνεται πάντα.Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:31 Η βιασύνη να κατηγορήσουμε κάποιον ως βασικό ύποπτο χωρίς την απαραίτητη συλλογή και ανάλυση στοιχείων μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες καταγγελίες και αδικίες. Ας μην βιάζουμε τη διαδικασία, αλλά ας περιμένουμε τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων πριν κρίνουμε
Let them make the first mistake. We make the last move.
θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
- Otto Weininger
έχω συνδρομήenaon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:44 θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
Δεν καταφέραμε να ξεριζώσουμε τη νοοτροπία του “έλα μωρέ”. Αυτή η νοοτροπία έχει να κάνει με νοοτροπίες δεκαετιών σε αυτή τη χώρα
Δεν είμαστε αλάθητοι αλλά οι μόνοι που μπορούμε να συγκρουστούμε με το «βαθύ κράτος»
Λόγια μεγάλων ανδρών.
Δεν είμαστε αλάθητοι αλλά οι μόνοι που μπορούμε να συγκρουστούμε με το «βαθύ κράτος»
Λόγια μεγάλων ανδρών.
- hellegennes
Πάντως είδες πόσο εύκολα διαπιστώνεται ότι κάτι το έχει γράψει ΑΙ και ότι δεν περνάει Turing Test;enaon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:44 θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Του κόμματος;Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:46έχω συνδρομήenaon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:44 θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
όλα από την τσέπη μου, είμαι ιδεολόγοςhellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:47Του κόμματος;Otto Weininger έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:46έχω συνδρομήenaon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:44 θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
- Frappezitis
Τώρα το θέμα είναι με ποιο κριτήριο επιλέχθηκε αυτή η εταιρεία για να κάνει την τροφοδοσία των γευμάτων των σχολείων και αν έγινε ποτέ έλεγχος στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου για να διαπιστωθεί αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής ή απλώς δόθηκε η σύμβαση με αδιαφανή κριτήρια και με βάση τις διασυνδέσεις που ενδεχομένως είχε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας. Γιατί δε γίνεται να φτάσαμε σε αυτή την κατάσταση από το πουθενά. Κάποιοι δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους και για ποιο λόγο.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
ε αμα ξερεις ποιος το γραφει ειναι ευκολο, αφου δεν ειπε για πουτσες που θα φαμε στις εκλογες δεν ειναι εκεινος, οκ.hellegennes έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:46Πάντως είδες πόσο εύκολα διαπιστώνεται ότι κάτι το έχει γράψει ΑΙ και ότι δεν περνάει Turing Test;enaon έγραψε: 28 Μάιος 2024, 21:44 θα ξεμείνει απο το τοκενς σε λιγο, ζορίστε τον, να παρει συνδρομή αν ειναι.
κατευθείαν στον εμπρησμό το μυαλό τους ρε μαλάκα.για γκουγκλάρετε zucchini spontaneous combustion
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 16 Απαντήσεις