ρε μας δουλευεις; με την ιδια ομαδα παιξαμε σε 2 μερες που σας ειχε 28-12 και double score 42-21 και σας εκανε πλακα!
σε μας εβαλε 2 ποντους σε 7,5 λεπτα και 7π συνολικα σε ενα δεκαλεπτο! ενω δεν εβγαλε ουτε ενα καλαθι σε αιφνιδιασμο!
τι συζητας μωρε, οι γαύροι μπορει να σου πουν οτι το 15 ειχαν σερι 20 ποντων ξερωγω
Το 12 ήμασταν στο -19 12' πριν το τέλος.
Το πιο μάγκικο κύπελλο όλων των εποχών με τον Σπανούλη και πιτσιρίκια. Γι'αυτό οι σπικερ είχαν στην περιγραφή.
“Άλλοι μετράνε νίκες, άλλοι βολές, άλλοι συμμετοχές, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός”
Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μάιος 2024, 16:34
Το πιο μάγκικο κύπελλο όλων των εποχών με τον Σπανούλη και πιτσιρίκια.
Ποιόν Σπανουλη βρε; Χρυσόψαρο και εσύ;
Τσιλ αν δεν βαριέσαι, βαλε δες αυτο το ματς που λεει, με τον Σπανούλη ( ξεκιναει απο την ωρα που τον βαζει παγκο γιατι τελος, δεν εχει νοημα ), απο εδω που στο βαζω, ενα 8λεπτο στην ουσία, να μου πείς αν βλέπεις το κάτι που δεν αφήνει εναν παίκτη να ριξει τους ώμους στον Σλουκα.
Πρετεντέρης έγραψε: 28 Μάιος 2024, 16:34
Το πιο μάγκικο κύπελλο όλων των εποχών με τον Σπανούλη και πιτσιρίκια. Γι'αυτό οι σπικερ είχαν στην περιγραφή.
του πανα το ματς εμοιαζε πολυ με τον τελικο του 12/13 με ολυ-ρεαλ, 10-27 πρώτο δεκάλεπτο, 100-88 τελικό, ακομα και το τρίποντο που εβαλε ο Σλουκας θύμισε το τρίποντο του Σπανουλη. Αλλα αν ειμαστε δίκαιοι, law δεν ειχε ο πανα, καλός ο ναν αλλα νόμος του τελικου δεν ηταν, πιο μεγάλος ηταν ο Σλουκας φετος απο τον Σπανουλη του 13.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 17:26
Ντιφάλα με 4 40λεπτα τους βάζει όλους κάτω.
γιατί το λεμε αυτο, είδες κατι περίεργο; Οκ ηταν η διαιτησία, καλα πέρα απο το φαουλ που εδωσαν υπέρ καμπάτσο που ηταν φλόπινγκ και τεχνική νομιζω ξεκάθαρα, γέλαγαν οι σπίκερς της ευρωλίγκας.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 17:26
Ντιφάλα με 4 40λεπτα τους βάζει όλους κάτω.
γιατί το λεμε αυτο, είδες κατι περίεργο; Οκ ηταν η διαιτησία, καλα πέρα απο το φαουλ που εδωσαν υπέρ καμπάτσο που ηταν φλόπινγκ και τεχνική νομιζω ξεκάθαρα, γέλαγαν οι σπίκερς της ευρωλίγκας.
Τι να σου πω, διαιτητικό δίδυμο που δεν γίνεται rotated και τελικά διαιτητεύει σερί τα τελευταία 4 και πιο κρίσιμα παιχνίδια μιας ομάδας (ενώ μόλις έχει θάψει την βασική ανταγωνίστρια ομάδα στο γήπεδο της εξαναγκάζοντας την σε πέμπτο παιχνίδι) μου φαίνεται ξεκάθαρα ύποπτο από μόνο του.
Αν ο Ολυμπιακός έφτανε τελικό conference με την ίδια διαιτητική ομάδα, από την ανατροπή της Μακάμπι και μετά, θα διαβάζαμε τέρατα.
Στην εβρωλίγκ του Μποντιρόμπα ο ΠΟΥΚΠΡΕ είναι σίγουρος για ευρωπαϊκό από τον Νοέμβριο, όλα είναι καλώς καμωμένα όμως. Βάζεις λεφτά από σκιώδεις συνεργασίες; Θα το πάρεις με τη μια. Οι επενδύσεις απελευθερώνουν.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 17:53
Τι να σου πω, διαιτητικό δίδυμο που δεν γίνεται rotated και τελικά διαιτητεύει σερί τα τελευταία 4 και πιο κρίσιμα παιχνίδια μιας ομάδας (ενώ μόλις έχει θάψει την βασική ανταγωνίστρια ομάδα στο γήπεδο της εξαναγκάζοντας την σε πέμπτο παιχνίδι) μου φαίνεται ξεκάθαρα ύποπτο από μόνο του.
Αν ο Ολυμπιακός έφτανε τελικό conference με την ίδια διαιτητική ομάδα, από την ανατροπή της Μακάμπι και μετά, θα διαβάζαμε τέρατα.
Στην εβρωλίγκ του Μποντιρόμπα ο ΠΟΥΚΠΡΕ είναι σίγουρος για ευρωπαϊκό από τον Νοέμβριο, όλα είναι καλώς καμωμένα όμως. Βάζεις λεφτά από σκιώδεις συνεργασίες; Θα το πάρεις με τη μια. Οι επενδύσεις απελευθερώνουν.
καλα οκ, και εγω εχω καταλάβει οτι η γη ειναι μαλλον επίπεδη, αλλα ειδες κατι;
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 17:53
καλα οκ, και εγω εχω καταλάβει οτι η γη ειναι μαλλον επίπεδη, αλλα ειδες κατι;
Αν δεν έχεις σκιαχτρο-κεντρική άμυνα να πάρεις τον Ταβάρες, ο Γκραντ μάλλον είναι ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας.
Επίσης δεύτερος σε ασίστ στην ομάδα, 42% στο τρίποντο, εγγύηση στις βολές, ελάχιστα λάθη. Εκπληκτική χρονιά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Λεγεών έγραψε: 28 Μάιος 2024, 18:05
δεν με ενδιαφέρει τι καταλαβαίνεις, γατάκι
μην νευριάζεις μαζί μου παιδί μου, τι φταίω εγώ που νίκησε ο πανα; Με τον Θεό να τα βαλεις, τα αστρα, το κακό ματι, τους νεφελίμ που ζουνε μεσα στην γή κλπ.