ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:50 Αυτός ο αιφνίδιος πόνος για την προσβολή των θεσμών είναι το πιο γελοίο οξύμωρο σχήμα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ένα μπράβο στην ΝΔ και στην ΠΤΔ
Re: Ένα μπράβο στην ΝΔ και στην ΠΤΔ
Πάντως εγώ προτιμώ την κυνική καφρίλα του Λασκαριδη πάρα την υποκριτική ξύλινη γλώσσα των υπολοίπων εφοπλιστών διότι είναι η πραγματική σκέψη των εφοπλιστών.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Δεν θα γινόταν ποτέ σε μια ΛΔ, όπως η Κίνα.
Οκ, είναι η πρώτη φορά που βλέποντας το ΛΔ, αντί για Λαϊκή Δημοκρατία, ο πρώτος συνειρμός που έκανα ήταν ΛαδόΚολλα σε φάση delivery ή take away. Φτηνό, γρήγορο, χορταστικό για φάσεις που δεν θες πολλά πολλά. Τυχαίο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Από την ιστοσελίδα που ΕΣΥ παρέθεσες:Σενέκας έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:41Θα πρέπει να ρωτήσεις τις ιταλικές αρχές. Το ότι το 23 το συγκεκριμένο πλοίο κρατήθηκε στη Βενετία γιατί βρέθηκε τεράστιο φορτίο με κοκαϊνη είναι γνωστό και γράφτηκε παντούNandros έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:26Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το καράβι με τα ναρκωτικά δεν έχει κατασχεθεί και αυτή την στιγμή ταξιδεύει από RIO για ZHOUSHAN? Σίγουρα θα ξέρεις..Σενέκας έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:15
Τομάρια είναι, σκατόβλαχοι και εγκληματίες. Όλοι τους, χωρίς εξαίρεση
https://balkaninsight.com/2023/04/21/it ... h-cocaine/
“The crew cooperated fully with the competent authorities during the preliminary investigations. The competent police and prosecuting authorities found that neither the ship nor the crew were involved in any way in the relevant incident,” said Laskaridis Shipping.
Meanwhile, the Italian authorities allowed the ship to continue its commercial activities.
Βέβαια έκανες πως δεν το είδες και έλπισες οτι δεν θα το δούμε και οι υπόλοιποι, αφού σου χαλούσε την ηλίθια μονομανία/παράνοια.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
The packages were found in the vessel’s hull area beneath the waterline, commonly known as the “sea chest”.Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:31Εσύ να μας εξηγήσεις.Nandros έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:26Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί το καράβι με τα ναρκωτικά δεν έχει κατασχεθεί και αυτή την στιγμή ταξιδεύει από RIO για ZHOUSHAN? Σίγουρα θα ξέρεις..Σενέκας έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:15
Τομάρια είναι, σκατόβλαχοι και εγκληματίες. Όλοι τους, χωρίς εξαίρεση
https://balkaninsight.com/2023/04/21/it ... h-cocaine/
the sea inlet is a part of the vessel which is not accessible to the crew and can only be accessed by divers.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- Frappezitis
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 128 Απαντήσεις
- 3795 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-