Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ψηλή με ύψος 1,72 δεν την λες, εκτός και αν έχεις ύψος Κούγια. Μάλλον προς κανονική πάει, εκτός και αν είσαι πιο κοντος από αυτήν.
Επιτέλους, λίγα λόγια αλήθειας, δικέ μου.
Το μέσο ύψος γυναικών στην Ελλάδα είναι 1.66.
Και των αντρών 1.79, αλλά εγώ που είμαι 1.83 ανήκω στους ψηλούς.
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. 1.72 πως το κατάλαβε ότι είναι η τύπισσα; Την μέτρησε ο ίδιος, το διάβασε στην αγγελια ή του το είπε η ίδια ανάμεσα στο κεράσει ποτό, κεράσει χορό;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Εμένα άλλη είναι η απορία μου. 1.72 πως το κατάλαβε ότι είναι η τύπισσα; Την μέτρησε ο ίδιος, το διάβασε στην αγγελια ή του το είπε η ίδια ανάμεσα στο κεράσει ποτό, κεράσει χορό;
Στη κουβέντα πάνω. Της είπα σαν κοπλιμέντα πως είναι ψηλή κοπέλα. Και μου είπε 172. Ψηλή για Ελλάδα
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:50
Το μέσο ύψος γυναικών στην Ελλάδα είναι 1.66.
Στη κουβέντα πάνω. Της είπα σαν κοπλιμέντα πως είναι ψηλή κοπέλα. Και μου είπε 172. Ψηλή για Ελλάδα
Μήπως σου είπε επίσης ότι είναι και παντρεμένη και ψάχνει ώριμο κύριο για εχεμυθη σχέση να κάνπυν παρέα και ο,τι προκύψει;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:50
Μήπως σου είπε επίσης ότι είναι και παντρεμένη και ψάχνει ώριμο κύριο για εχεμυθη σχέση να κάνπυν παρέα και ο,τι προκύψει;
vantono έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:30
Ο μέγας βαντονος δεν πληρώνει τουλάχιστον.
Μισά μισά με Ελ ?
Επικός
Όχι, κερνάω κιόλας. Αλλά δεν θα κεράσω με μοναδικό σκοπό να φανώ άλφα μεηλ για να ρίξω την άλλη στο κρεβάτι. Επιστρατεύω άλλες μου αρετές πρώτα, το χρήμα το αφήνω από τα τελευταία.
vantono έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:30
Ο μέγας βαντονος δεν πληρώνει τουλάχιστον.
Μισά μισά με Ελ ?
Επικός
Όχι, κερνάω κιόλας. Αλλά δεν θα κεράσω με μοναδικό σκοπό να φανώ άλφα μεηλ για να ρίξω την άλλη στο κρεβάτι. Επιστρατεύω άλλες μου αρετές πρώτα, το χρήμα το αφήνω από τα τελευταία.
Και πόσες έριξες στο κρεβάτι με αυτή τη μέθοδα, ενώ είσαι λογοδοσμένος;
Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2024, 16:56
Ρε σεις δε σας ξενερωνει απειρα αυτη η κωλομπαρε προφορά που έχουν τα μπλιετ;
Γλυκο κρασί ειπες;
Βαδιζεις γοργα για το επομενο να εχει Μαρτινjι