!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρωσοφωνη μπλιατ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ρωσοφωνη μπλιατ
το κανελώνει το ρυζόγαλο ο παλίκαρος
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
απέναντί της ήσουν ευγενικός και σου έπεσε βαρύ;
γι αυτό μπήκες εδώ να στανιάρεις με όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Παρακαλω μην αναφερετε το ονομα του ΔΑΣΚΑΛΟΥ σε νημα που ο ηρωας και πληρωσε και δεν πηδηξε.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:12https://www.instagram.com/p/CxYZivDseRI/Ερμής έγραψε: 27 Μάιος 2024, 16:56 Ρε σεις δε σας ξενερωνει απειρα αυτη η κωλομπαρε προφορά που έχουν τα μπλιετ;
Γλυκο κρασί ειπες;
Βαδιζεις γοργα για το επομενο να εχει Μαρτινjι
Ακολουθώ πιστά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Σε αντίθεση με το αυτιστικό: Είμαι Μύκονο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Επιτέλους, λίγα λόγια αλήθειας, δικέ μου.Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 17:00Ψηλή με ύψος 1,72 δεν την λες, εκτός και αν έχεις ύψος Κούγια. Μάλλον προς κανονική πάει, εκτός και αν είσαι πιο κοντος από αυτήν.southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 15:26Έχω σαν κανόνα να δίνω περιθώριο μέχρι το τρίτο ραντεβού. Είναι ψηλή, ξανθιά με πράσινα μάτιαFeindflug έγραψε: 27 Μάιος 2024, 14:32 Τι πρώην Ουκρανή ρε τύπε; Δηλαδή μπορείς να αλλάξεις εθνικότητα; Πρώην Ιρανός, νυν Κινέζος;
Επίσης, τι ψηλοπούτανος στα 1,72; Πίνει σαν κροκόδειλος, κέρασες και δύο μπουκάλια στο πρώτο ραντεβού και μάλλον τηγανίτα τίποτα. Πρόσεχε, δικέ μου!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Dwarven Blacksmith
Το μέσο ύψος γυναικών στην Ελλάδα είναι 1.66.
Ρε δικέ μου και το μέσος ύψος των Πυγμαίων είναι τελείως άλλο, όπως και των Λιθουανών. Δεν λέει κάτι αυτό.
Ψηλή γυναίκα είναι από 1,75 και πάνω.
Dein Herz, meine Gier
Στο 1.82, λες ναι είμαι με ψηλη.Feindflug έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:54Ρε δικέ μου και το μέσος ύψος των Πυγμαίων είναι τελείως άλλο, όπως και των Λιθουανών. Δεν λέει κάτι αυτό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αρκεί να μην έχει μήλο του Αδάμ, τύπε.
Dein Herz, meine Gier
Κανεις δεν αναρωτηθηκε πως διαολο εμαθε ακριβες υψος και κιλα;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Dwarven Blacksmith
Πως δεν λέει, είναι μια εγγενώς σχετική έννοια.Feindflug έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:54Ρε δικέ μου και το μέσος ύψος των Πυγμαίων είναι τελείως άλλο, όπως και των Λιθουανών. Δεν λέει κάτι αυτό.
Ε όχι μαν μου, δε ζούμε Ταϊλάνδη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
σύσσωμες οι κοντοστούπες του φόρουμ απαντούν:
τα ακριβά αρώματα βρίσκονται μόνο σε μικρές συσκευασίες
τα ακριβά αρώματα βρίσκονται μόνο σε μικρές συσκευασίες
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?